Mamici de iulie - august 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Kehleyr pe cuvant ca aud plici plici. De ce nu ma crede nimeni. Si sotul a auzit si mama mea aseara. E asa un baldabac. E foarte interesant. Oare am prea mult lichid? Daca nu ma credeti nu mai vb cu voi.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

La cite saptamini se intoarce bebele?
Andreea cicel imi place foarte tare cum te rasfata sotul.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

Hazlie rau exprimarea medicului craniul fiind in contact intim cu peretii segmentului inferior Ma bucur ca totul e in regula cu bebelina. Mai ai putin si o sa o tii in brate. deja a depasit 2 kg. cand ma gandesc ce micuta e a mea... doar 700 de grame. dar de acuma o sa ia in greutate mai mult. (sper)

Andreea 27+
POZE
buna andreea, eu sun mihaela si bebelina mea avea saptamana trecuta la 24 sapt. 569 de grame, asa ca........ fiecare etapa cu greutatea ei!!
voi cum stati cu apetitul, sincer eu de vreo doua sapt parca nu ma recunosac, mananca mult mai mult decat inainte, fapt ce ma cam sperie
[/quote]

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Sabana, stai linistita dragutza ca te credem...presupun ca e asa nostim cand face asa...da, probabil ca ai mai mult lichid

Eliza 26+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Pumpkin, a mai venit o mamica pe listuta, dar a postat la partea anterioara si a fost si moderata:

quote:
Originally posted by TaniaForsea

Buna seara.Eu sunt noua pe aici.Cu greu mi-am facut curaj sa scriu.Am in burtica un baietel si astazi am implinit 30 saptamani de sarcina.Ieri am fost la ecograf la MedLife,iar greutatea lui BEBE este de 1697g +-261g.Este al 4-lea ecograf,dar niciodata nu mi-a dat o greutate exacta. La eco mi-a mai spus ca BEBE este cu capul in sus si cu fundul in jos.Oare in ce sapt. s-o intoarce cu capul in jos? BPD 7,76cm;AC 27.05cm;FL 5.81cm; VMG 20.07.2006 Eu sunt la doctorul BADEA de la SPITALUL UNIVERSITAR.

Cred ca s-ar simti tare bine daca am trece-o si pe ea pe listuta . Bun venit, Tania! Bebe se intoarce pe la sfarsitul lunii a 7-a, mai ai cam 1-2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Angelli, legat de prenatal, o sa duc medicului de familie o adeverinta cum ca sunt angajata la firma si imi va da medical lunar incepand cu sapt.32 . Medicalul il duc la firma, mai departe se ocupa contabila cred. Tu stii altfel?
Cu dosarul ala dupa ce nastem e mai complicat, cred, adica dupa ce luam si postnatalul si intram in cei 2 ani de crestere a copilului. Acolo ramane sa ma mai interesez, ca tb facut un dosar si depus la primarie. Dar nu stiu inca ce contine el si cand tb depus.
Eliza, buricul meu e la fel momentan, nu a iesit in afara.
Sabana, nu stiu cum e sa faca plici, la mine nu face. Se aud totusi niste zgomote acolo, imi zice sotul ca aude cand trage el cu urechea acolo.
Pumpkin, eu nu am spalat prea multe hainute inca, dar mi-am facut boccelutza, acum sunt mai linistita , nu stiu cum naiba functioneaza treaba asta cu psihicul, dar ma simt mai linistita ca stiu ca am geanta pregatita. Mai multe prietene mi-au zis ca e mai comod si practic ca in spital sa lasam bebelul sa fie infasat si nu imbracat in hainute de acasa, ca ar fi totul dezinfectat acolo si ca bb ar fi mai usor de manevrat in primele zile pana ne obisnuim cu el...acum sunt pareri si pareri, o sa iau si eu totusi 2-3 body-uri, o paturica si mai vad eu ce, sa fie acolo.

Cristina +31 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna pumpkin, eu sunt mihaela si iti multumesc ca m-ai adaugat listutzei cu gravidute
daca vrei poti sa adaugi pe lista pentru bebita mea si DPN 25 august la Spitalul Sfintii Imparati Constantin si Elena, cu doctorita Brasoveanu
si mai ales sa nu il uitam pe taticul Adrian cel care nu-si mai incape in piele de bucurie cand vine vorba de fetita lui
multumesc, sarcina usoara
mihaela

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Pumpkin, a mai venit o mamica pe listuta, dar a postat la partea anterioara si a fost si moderata:

quote:

Buna seara.Eu sunt noua pe aici.Cu greu mi-am facut curaj sa scriu.Am in burtica un baietel si astazi am implinit 30 saptamani de sarcina.Ieri am fost la ecograf la MedLife,iar greutatea lui BEBE este de 1697g +-261g.Este al 4-lea ecograf,dar niciodata nu mi-a dat o greutate exacta. La eco mi-a mai spus ca BEBE este cu capul in sus si cu fundul in jos.Oare in ce sapt. s-o intoarce cu capul in jos? BPD 7,76cm;AC 27.05cm;FL 5.81cm; VMG 20.07.2006 Eu sunt la doctorul BADEA de la SPITALUL UNIVERSITAR.

Cred ca s-ar simti tare bine daca am trece-o si pe ea pe listuta . Bun venit, Tania! Bebe se intoarce pe la sfarsitul lunii a 7-a, mai ai cam 1-2 saptamani.

Kehleyr, gand la gand cu bucurie...eram cu mesajul ei in clipboard sa-i dau "paste" aici

Eliza 26+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

quote:

Kehleyr, mercic. Chiar nu vazusem. Dragutza de ea imi trimisese si poze pe mail, si eu i-am cerut sa-mi spuna nick-ul, ca nu o recunoscusem. Gata, fug sa o trec pe listutza si sa-i pun pozele in album.
Tania, bine ai venit, sarcina usoara in ultimul trimestru si sa ai un bebe cuminte si mancacios.

Miky 32 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
Album intalnire 15 aprilie NEW Album intalnire 6 mai NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Tania, bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos!

Cristina +31 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput