Mamici de iulie - august 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by michella78
Hazlie rau exprimarea mediculuicraniul fiind in contact intim cu peretii segmentului inferior Ma bucur ca totul e in regula cu bebelina. Mai ai putin si o sa o tii in brate. deja a depasit 2 kg. cand ma gandesc ce micuta e a mea... doar 700 de grame. dar de acuma o sa ia in greutate mai mult. (sper)
Andreea27+
POZE
buna andreea, eu sun mihaela si bebelina mea avea saptamana trecuta la 24 sapt. 569 de grame, asa ca........ fiecare etapa cu greutatea ei!!
voi cum stati cu apetitul, sincer eu de vreo doua sapt parca nu ma recunosac, mananca mult mai mult decat inainte, fapt ce ma cam sperie
michella
[/quote]
Ai dreptate. Fiecare etapa cu greutatea ei.
Legat de apetit..si eu mananc tot ce prind... Si mai ales dulciuri. Dar culmea e ca nu am mai luat nici un kg in greutate de 2 saptamani.
Andreea
27+ 
POZE
nicole25 spune:
Referitor la concediul prenatal eu il am incepnad de ieri adica din 10 .Din cate am calculat eu putea sa mi-l dea si mai repede dar doctorita mea de familie nu a vrut.Eu voi veni insa la serviciu cat voi putea de mult.Firma e a mea si a sotului iar prentalul l-am luat pt ca sunt niste bani(cateva milioane)care se scad din contributiile ce se platesc la stat.
Sabana nu e vorba ca nu te credem doar atat ca noi nu avem aceasta senzatie.Sigur ai mai mult lichid si asta e cauza.Asa ca nu fi suparata.
Nu este prea devreme sa spalam hainutele lui bb.Mai sunt inca cateva saptamani si vor sta acolo in dulap.
eu am o intrebare pt fetele care au mai nascut.De unde stim ca ni se rupe apa?Daca se rupe in timp ce suntem la baie si nu ne vom da seama.
Si inca o intrebare.Ieri am fost sa cumpar cadita pt baie si am luat si un burete anatomic care se pune pe fundul acesteia.e bun sau nu?Trebuie pus ceva in cada cand ii facem baita ?Un prosopel sau e bun buretele ?
31+
nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Nicole iubita, cand ti se rupe apa vei stii cu siguranta, pentru ca nu sunt niste picaturi, ci vine sa ca un siroi, iti curge pe picioare, intelegi? Daca doar se fisureaza membranele si nu se rup de tot, e posibil doar sa picure asa ca o secretie mai abundenta, dar de regula se cam rup brusc si de tot.
E bine, zic eu, sa pui ceva pe fundul caditei ca bebe sa nu alunece.
Cristina +31 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
michella78 spune:
eu am trei nepotele fetite acasa carora la inceput le-a facut baie maam mea si imi aduc aminte ca intotdeauna punea un prosopel in cadita, sa nu aseze bebe-ul direct pe plastic cand il mai punea in cadita
oricum e o traba destul de complicata asta cu baita dar ne descurcam noi...........!
michella
she_wolf spune:
Buna!
Eu sunt tare dezamagita, am fost ieri la spital la control si doctorita mea este plecata asa ca m-am dus la altcineva, care mi-a facut doar un control de rutina, nici macar nu mi-a facut echografie
, asa ca nu pot decat sa sper ca totul este in regula cu bb. Ma rog, i-a ascultat inima si este ok. Tare as fi vrut sa aflu mai multe, macar ca este dezvoltat normal pentru varsta asta a sarcinii, mai ales ca ma pregatesc sa calatoresc cu avionul. Asadar tot nu stiu ce este bb, de alte masuratori ce sa mai vorbim.
In fine, asta nu face decat sa ma bucur ca am luat hotararea de a veni in tara sa nasc, nu ca as fi avut dubii in privinta asta, dar oricum.
N-am apucat inca sa citesc ce-ati mai facut, acum trebuie sa plec in parc, dar revin mai tarziu. Sper ca sunteti toate bine. ![]()

Claudia
(25+) si
Cristi (16.12.2002)
adelapop spune:
medeea76 ai scris pe paginile anterioare:
"Despre ficat, lucrurile stau cam asa: pateul este interzis cu desavarsire, pericol mare, mare de Listeria! (pentru ca se face din foarte putin ficat, restul sunt maruntaie crude, ba chiar si praf din copite si cap, chiar si la cel de pui). "
sunt si eu curioasa de unde stii tu de ingredientele astea ca mie mi s-a facut rau cand am citit....
chiar asa sa fie aprobate alimentele facute din praf de copite????
dar astept raspunsul tau ca este chiar SF afirmatia. eu din cate imi amintesc am citit ce ingrediente se pun in pate si chiar nu am vazut asa ceva.
ref la linkul pt calculul greutatii - este super bun...chiar ma incadrez si m-am incadrat in fiecare luna de-a lungul sarcinii...este chiar incurajator 
29+
Cristina_Ioana spune:
Adelutzo, si pe mine m-a luat capul cand am citit despre pateu si ce minunatii contine...eu nu ma omor cu pateul, dar am mai scapat in cremvursti si salam Chorizo care imi place de mor, si care este crud si uscat. Mai este un parizer taranesc de pui care e bunutz rau
Dr. nu mi-a zis sa nu ma ating, dar a zis sa nu fac exces.
Cristina +31 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
assa spune:
Am revenit si eu pe acasa dupa plimbareli hai-hui. Am cumparat cele necesare pt. spital si chiar voiam sa va intreb: ati auzit de paturici absorbante???? Mi-a zis cineva la o farmacie dar nu aveau . Cica se vand la set.Voi ati luat asa ceva?
Pumpkin am vazut la tine "placenta grad de maturare I" stii cumva ce inseamna? Si la mine este la fel, si la ultima echo si la precedenta tot I era gradul.
Si inca o intrebare: stiti cumva cate batai pe min. trebuie sa aibe bebe in concordanta cu varsta????Aveti un link /carte ceva ca azi m-a luat paranoia iar si nu gaseam motiv![]()
Assa
+ si 
pika-pika spune:
quote:
Originally posted by Sabana
Kehleyr pe cuvant ca aud plici plici. De ce nu ma crede nimeni. Si sotul a auzit si mama mea aseara. E asa un baldabac. E foarte interesant. Oare am prea mult lichid? Daca nu ma credeti nu mai vb cu voi.
Sabina +Alexandra + tata Silviu

Ce haioasa esti tu Sabana!Si la mine zice sotul ca aude un fel de "baldabac"
Dar eu am ascultat la burta lui si se aude ceva asemanator dupa descriere...asa ca am dedus ca e stomacul.In documentarul de la NG "In pantecul mamei" spune ca pe la 30 de sapt se aude si inima daca asculti pe burta,dar sotul meu nu aude...
32+mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
Sabana spune:
Pika plici plici-ul asta se aude si daca sta cineva langa mine. Nu trebuie sa puna urechea acolo. Nu stiu cum sa va mai explic. V-am innebunit deja de cap. De regula aud zgomotul asta cand se misca mai tare, cand da din picioare.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu