Mamici de sept-oct 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
pufymic spune:
Sympa ti-am mai trimis odata parola....poate am scris-o gresit prima data...
!Sper sa mearga de data asta!
Raluca sa trec 2 nume la tine in lista?
Danidani74 pai cand iti vine vreo idee de reteta buna te asteptam cu ea
....iar pana atunci mai zi-ne de voi!
Microbu
!Faina porecla
!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gripo spune:
MICROBU, raspunsul la intrebarea ta este da.
Fetelor, m-ati innebunit cu retetele astea de mancaruri, de parca n-aveam eu destule kg in plus! Oricum, imediat dupa ce am citit am fost la piata, dupa o negociere cu tati, si am cumparat ingredientele de clatite, si el acum le face. mmmm De-abia astept. In seara asta ma uit la Ally McBeal si la Prietenii tai si mananc clatite, si uite asa, complet satisfacuta, din punct de vedere culinar, precum si vizual, ma mai ingras cu cateva kg. Da' las' ca le dau eu jos... la Pastele cailor!
CRI, pe unde esti, sora mea de suferinta? (stii tu la ce ma refer!), VAUVA< si toate fetele care n-au mai scris?
21+
danidani74 spune:
Abia astept sa ma duc maine la "midwife". Habar n-am ce-o vrea de la mine
dar va tin la curent.
Dana
15+
pufymic spune:
Raluca m-am "trezit" si pricepui acum de ce sa trec 2 nume
.....!Am modificat!
Danidani felicitari!Si te asteptam mai des pe aici!(ca tot scapasi de moderare
)!
Chiar asa: fetelor care nu mai scrieti , sunteti bine?Dati-ne un semn de viat sa nu ne facem griji degeaba(macar din cauza voastra ca oricum ne facem noi griji degeaba destule...
)!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
sympa spune:
Pufymic, mersi fain de parola...era o grseala in primul mesaj pe care mi l-ai trimis, de aia nu mergea.M-am inscris si eu acolo in notepad..dar n-am pus nr. de telefon ca sunt departe tare...am id-ul de yahoo si hotmail..Am uitat sa-ti dau si data nasterii mele..1.09.1970.Andrea e nascuta la diferenta de 4 zile de sotul meu..si bebe-ul din burtica sa vedemdaca se grabeste sa fie mai aproape de mine sau nu.
Faine retete...si prajitura aia inteligenta am sa o fac si eu zilele astea, cand o sa am putin timp liber, ca mi-ati facut pofta...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana
24sapt. si Andrea 25.10.2003
anangel_lexi spune:
Pufymic, mie mi se pare buna ideea de a aduna retetele in notepad. Asa ca din partea mea e OK. Sa vedem ce zic si celelalte fete.
21+ & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
mephala30 spune:
Ioana, tu ziceai ca iei fier, spune-mi si mie de care. Caci mi-au iesit hemoglobina si hematocritul ft. scazute (9,70; respectiv 27,36).
Imi voi suna saptamana viitoare si medicul, sa vad ce-mi recomanda.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
adameasca spune:
Sympa, daca ai aparut si tu p-aci, tre sa mai apar si io, nu?
Felicitari pentru baietel, ma bucur ca o sa aveti pereche.
Tu cum te mai simti?
PS: noi suntem colege la copilasi de 2003, ne stim de ceva vreme.
Ma enervati cu atatea retete, mai ales ca io nu ma dau prea gospodina si mai ales pentru ca eu prea mai am loc la bucatarie din cauza de mama si sotz, care mai de care mai talentati intr-ale gatitului. 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
matahut spune:
Dragele mele,
Eu m-am programat la recomandarea ginecologului meu (Peltecu) pentru ecografia morfologica la dr. Herghelegiu la centrul Diagnosis. Am auzit ca dr. Herghelegiu s-a mutat de la Polizu la Euroclinic…ma intreb daca la Dignosis mai este….sau voi avea pe 23 mai o surpriza?! Eu am facut programarea acum 3 luni?! Stie care ceva despre asta? A mai facut vreuna eco la Diagnosis la dansul? Am auzit ca in general ecografistii renumiti sunt foarte nesuferiti, in sensul ca nu scot nici un cuvant in timpul ecografiei si nici nu iti explica ceva la final. iti dau eco in mana si la revedere. In fine, nu ma sperie lucrul asta, oricum dr meu se va uita cu atentie si imi va da toate detaliile, dar ma intrebam pur si simplu cum o fi Herghelegiu ca sa stiu la ce sa ma astept (si sa nu ma enervez).
Altfel, eu am inceput deja sa am dureri de ligamente in zona pelviana (le-am avut si la prima nastere, dar parca nu chiar asa). Am momente cand abia pot sta in picioare, iar asteptarea in statia de autobuz devine de multe ori un chin si fiindca am inca ameteli. Nu mai vorbesc in autobuz unde NIMENI nu se simte sa se ridice…Deh, la 20 de saptamani se pare ca nu se vede burtica suficient de clar ca sa fie siguri ca nu sunt grasa, ci gravida! Si cand ma gandesc ca vom avea de trecut cu bine toata VARA cu cele 40 de grade specifice Campiei Romane….
Apropo, v-ati facut planuri de vacanta? Noi ne gandeam sa mergem vreo 10 zile la mare de la 1 iulie (deci pe la 6 luni jumatate) si de la 1august (pe la 7 luni jumatate…) vreo 10 zile la munte – bine, pentru aer, nu pentru alpinism! In felul asta poate mai fentam un pic canicula din Bucuresti.
Numai bine,
Marina

AM SCAPAT DE MODERARE!!!!