Mamici de sept-oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Microbu, oricum vom naste mai repede decat e DPN. Mai ales cele cu cezariana (eu sunt una dintre ele )

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Ramomar, si eu tot sambata m-am trezit cu o pofta ACUTA de clatite (la mine e prima, pana acum nu am stiut ce inseamna pofte), am facut o gramada si am mancat 2 clatite...... cred ca de la mirosul ala care intra si-n ......

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lexi buna ideea ta cu adunatul retetelor intr-un loc.Cel mai bine zic eu ar fi in contul comun in notepad sa ne facem acolo foldere: retete prajituri , retete mancaruri si sa le punem si acolo, iar cine vrea....se serveste!
Ce ziceti fetelor?

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna!

hai ca scriu si eu rpd cate ceva! ca sunt in toiul treburilor casnice, ca l-am prins pe sotz acasa!

in primul rand zicea cineva de paranoia si de panica mea din suflet...stiu ca suna incoerent, dar exact asa am simtit cand am scris! ca tot chinul e in sufletul meu!

in al doilea rand, pufy, te rog trece si la mine daca e atata loc, la nume bb alexia-maria sau david-christian! merci!

altfel, ce sa zic, ma simt mai binisor, as zice! am fost la croitoreasa si mi-am facut pantaloni cu burtik, trb sa-i iau maine! vreau sa-mi mai fac o pereche 3/4, super frumusei, de pe site-urile alea pe care le-a dat ieri o fata aici!

mama ce pofta mi-ati facut de toate conopidele voastre...! si cartofi la cuptor...abia astept sa fac si eu! acum ma apuc sa fac prajitura lui inni!

vroiam sa mai raspund unor fete, dar nu mai stiu acum!

va pup!

raluca 22+

album yahoo
album webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Buna ziua la burtici!Ideea cu retetele e geniala.Din pacate nu-mi vine nimic special in minte.Dar cine stie, poate mai tarziu...
Dana15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mai fetelor, luminati-ma si pe mine ca ceva nu merge....mamicidesept_oct2006@yahoo.com, asta e emailul nostru comun, nu???
Am primit si parola de la pufymic, mersi mult, dar nu merge..imi da eroare..imi zice ca ID-ul sau parola sunt gresite...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana 23sapt. Andrea 25.10.2003

Mergi la inceput

Mephala30, ti se pare prea tarziu DPN 14oct la 18sapt? Eu am calculat pe diverse site-uri in functie de UM si reiese ca nasc intre 02-14oct06, medicul mi-a dat ca DPN totusi 14oct. Insa bebe este mai grasun si dezoltat cu 2sapt, deci sigur DPN va fii spre inceputul lunii. Cand aflu exact va anunt.

Pufymic , am pus si eu poza la burticile noastre . Esti o draguta dar sa-ti spun povestea nick-ului meu?!
Acum cativa ani, cred ca prin '99 eu si sotul meu lucram pe aceeasi tura si m-am imbolnavit f rau, am racit, eram ragusita, mucioasa, vai de capul meu ce fata aveam . Mi-am luat medical si am stat vreo 2sapt acasa. Colegii mei si ai lui tot intrebau ce e cu mine, ne stiau pe aceesi tura si impreuna...atunci sotul meu le-a zis ca microbu e acasa cu raceala. Asa mi-a ramas de-atunci porecla.

Noi mergem peste 10zile la ecografie, cred ca atunci facem si morfologica inca nu am stabilit cu medicul. Sigur aflam daca ramane fetita cum crede dr sau daca e baietel...si va spun exact DPN , sex si nume.

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Am uitat sa va intreb cum sa fac sa-mi apara si mie burtica in semnatura?Am pus doar saptamanile..dar nu stiu cum sa ma fac gravidutza...trebuie pusa la fiecare mesaj..sau se poate face la semnatura?

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana 23sapt. Andrea 25.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

sympa, adresa e mamicidesept_oct2006@yahoo.com! adica intre sept si oct nu uita de underscore!
si la semnatura scii intre paranteze patrate cuvantul gravi.

raluca 22+

album yahoo
album webshots

Mergi la inceput

Fetelor de vreo 2 sapt sunt asa aeriana....nu ma pot concentra deloc, sunt uituca rau. V-am zis ca aseara trebuia sa-mi iau rezultatele de TT, imi spusese deja dr la tlf ca sunt f bune.
A iesit asa (pt 16w5d):
- riscul calculat al pacientei 1:2907
- riscul statistic de varsta 1:1259
- AFP 25.8 Ul/ml
- UE3 3 ng/ml
- HCG 21900 mUl/ml
si totul apare cu Risc Scazut in interpretare.
Dar nu pricep ce vrea sa spuna cu varsta gestationala deata de UM si varsta gestationala data de ecografie, care vad ca sunt diferite?! Se refera la faptul ca la 16w5d bebe era mult mai dezvoltat, adica cu 2 sapt cum zice medicul?

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput