Mamici de sept-oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nici eu nu cred ca se supara nimeni, eventual putem sa adunam toate retetele astea si sa le punem intr-un link, ceva de genu' "Retetele mamicilor de sept-oct 2006" Oare s-o putea (d.p.d.v. tehnic vorbind)?

21+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Editez pt ca au fost probleme cu netul si trimisesm mesajul de doua ori.
Floricika 21+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mai, ce miros de soufle-uri, de spanac si cartofi frantuzesti se simte !

Eu am facut ieri o negresa, am taiat-o in doua si am umplut-o cu o crema in genul diplomatului. In seara asta astept musafirii sa vina s-o manance, ca nu ma dau in vant dupa ea.
Ca mancare, am facut o supa-mancarica de legume (morcov, radacini, ceapa, rosii, patrunjel verde, cartofi, ciuperci). A iesit super!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Oki Floricika daca zici tu...cu placere.

Cartofi frantuzesti

Iti trebuie cartofi, cascaval, branza, oua fierte, 2 oua crude, smantana (mezeluri…daca se doreste), sare, piper.

Se spala cartofii si se pun la fiert necuratati in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se curata de coaja si se taie rondele. Iei o tava de Jena, de preferinta, se unge bine cu margarina si se asaza un strat felii de cartofi, un strat felii oua fierte, branza, cate putina smantana, cascaval ras. Eu mai pun si un strat de mezeluri (caizer, carnaciori, depinde ce am in casa). Apoi se repeta aceleasi straturi de ingrediente. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi peste care se toarna restul de smantana amestecat cu cele doua oua si se presara cascaval ras. Se da la cuptor pana se gratineaza.

Soufleu de conopida

Conopida se fierbe (nu intreaga)…ii rupi florile asa in buchetele…cand s-a fiert arunci apa si intr-o tigaie pui unt sau margarina sau ulei…o lingura de faina, si amesteci pana se face ca o crema asa…Apoi adaugi lapte pana se face ca un sos nici prea gros dar nici prea subtire … In sosul asta se pune branza telemea, marar tocat, un ou batut si eventual, cascaval daca vrei…Toate astea se amesteca cu conopida fiarta , se pune toata compozitia intr-un vas de Jena si se lasa la cuptor pana se gratineaza deasupra. Cand se serveste rece sau caldutza poti pune smantana deasupra. Poti adauga in sos sare si piper…dupa gust.

Va pup si va doresc pofta buna. Plec acasa ca mi s-a facut deja o foame de lup.

Itzy-Bitzy

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Puneti fetelor retete cat mai multe, macar asa ne mai inspiram si noi cele mai "neinspirate"!Si cine nu e interesata de retete poate trece peste ele...

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Stef ma bucur ca e bine bb! Atunci trecem bebelina in listuta sau asteptam pana la eco morfologica poate se vede mai bine?
Scrie si tu mesaje mai multe si scurte sa treci de 10(ca atat e perioada de moderare in care iti apar mesajele mai tarziu...)!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna burtici!

Mephala30 si eu sunt in aceeasi situatie ca Sibylle.
Am facut 18sapt pe 06may si medicul mi-a spus DPN 14oct, asa scrie si pe una dintre ecografii. Tu cum crezi ca e, prea devreme sau prea tarziu DPN-ul acesta?

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mamicutze si burticutze dragi...v-am urmarit din umbra pana acum, inafara mesajului de la inceput. Imi pare sincer rau pentru fetele care au avut probleme, dar o sa ne ajunga ele din urma, sunt convinsa.Felicitari pentru cele care deja ati aflat sexul copilului, si celelalte xcare va bucurati din plin de burtici si sporturile practice de micuti si micute in ele.Avem cumva gememi sau gemeni? ca parca nu-mi amintescsa se fi povestit de 2 bebelini....
Eu sunt bine....incep sa iau proportii din ce in ce mai mult...si cand ma gandesc ca mai sunt inca aproape 4 luni!!!!Dar sanatos sa fie mititelul...pentru ca la ecografie ne-a aratat fara jena putza...asa ca va fi baiat..pe care deocamdata ne-am gandim sa-l cheme Theodor.Bucurie mare...ca noi mai avem o fetitza...si trebuia sa vina si cineva sa o protejeze, nu?
Va sunt datoare si eu cu niste date....Andrea e fetitza noastra, nascuta pe 25.10.2003, si Pufymic sau Ileana..poti trece si la noi Theodor..aceeasi data probabila, 6.09.2006.As vrea si eu daca se poate parola emailului nostru comun.
Va pup.....si numai bine...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Pufymic, multumesc pt parola.
In prenatal, postnatal si medical de risc maternal se plateste 85%.

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Microbu n-ai de ce!(tot am vrut sa-ti zic si am uitat: mooooor ce-mi place nick-ul tau! E haios rau!)

Sympa felicitari pentru din burtica! Sa fiti sanatosi amandoi!Modific imediat in listuta! ...si te asteptam sa scrii mai des pe aici!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput