Mamici de sept-oct 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
itzy-bitzy spune:
Vai Anangel eu credeam ca sunt singura zuza, care face asa ceva...l-am capiat pe sotul meu cat cant in franceza...mi-am scos cantecele pt copii de pe net si versurile bineinteles, am cumparat carticele ..la fel ca sa citesc...E bine ca nu sunt singura ...vor fi niste bebei poligloti.
19+
Itzy-Bitzy
POZE
osna spune:
azi am facut de mancare spanac cu oua si carnati sa cresca muschiuletul pe matei
.e asa de cald la noi ca nu am nici un chef sa stau langa plita.
va doresc o zi minunata si pupici la toate burticutele.
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Vai Anangel eu credeam ca sunt singura zuza, care face asa ceva...l-am capiat pe sotul meu cat cant in franceza...mi-am scos cantecele pt copii de pe net si versurile bineinteles, am cumparat carticele ..la fel ca sa citesc...E bine ca nu sunt singura ...vor fi niste bebei poligloti.19+
Itzy-Bitzy
POZE
Hihi, uite ca nu esti singura. Si eu am rugat-o pe prietena mea cea mai buna sa-mi aduca niste CD-uri cu cantecele nemtesti din Germania (sunt un fel de Cutiuta Muzicala). Asa ca iti dai seama ce poligloti vom avea:) Si stai sa vezi, ca soacra-mea imi zice ca sa vb cu el si in engleza de la inceput dar mi-e ca zapacesc bietul copil plus ca engleza o invata mult mai usor si poate s-o invete la gradi. Asa ca momentan ma rezum doar la germana.
21+ & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
pufymic spune:
Lexi, Itzy-bitzy bine faceti!Si eu ii spun poezii lui Alesio dar in engleza
!Si sa vedeti ce-i plac.....
!
Osna bun spanacul cu carnati!
Ramomar ma bucur ca ai reusit cu semnatura!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
floricika spune:
Ok, am inteles, sa traiasca spanacul!
Mi-ati facut pofta si chiar mi-am adus aminte ca am in congelator, o sa fac si eu cu oua ochiuri
. Si nici ciupercutele nu sunt de ici de colo, si de asemenea imi suna foarte bine cartofii frantuzesti, cum se fac Itzy-bitzy? Dar sufleul de conopida?(am eu o vaga banuiala dar vreau reteta originala
. Pestele imi place dar de cand am ramas gravida il mananc decat daca il gateste altcineva
, altfel mi-e sila (nebunie de gravideala
)
Floricika
21+ cu 
Poze
anangel_lexi spune:
OK, vad ca sunt la moda retetele, asa ca vin si eu cu una, poate o sa va placa. Eu una n-am incercat-o pana acum, dar vreau s-o incerc de ziua mea.
Deci se fac clatitele (blatul adica) sau se cumpara gata facute (eu le cumpar ca altfel dureaza totul prea mult)
Intr-un castronel se pun ciuperci taiate cat mai marunt, patrunjel si marar si se amesteca bine. Se aseaza umplutura din asta pe fiecare clatita alaturi de fasiute/cubulete de cascaval (toate cantitatile sunt dupa gust) si, cine vrea, sunca. Daca vreti, de asemenea puteti adauga felii de rosii. Se ruleaza clatitele astfel umplute si se aseaza intr-un vas de Jena. Peste ele se razuie cascaval, se presara patrunjel si din nou, cine vrea, poate pune felii de rosii. Se baga la cuptor si se tin pana se topeste bine cascavalul de deasupra. Nu va pot spune decat ca e minunat (am papat o data la cineva, de acolo am si reteta). Va las ca deja nu mai pot de pofta...
21+ & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
pufymic spune:
Ramomar e super buna reteta de saramura pentru muraturi!Eu am pus muraturi in bidon , asortate, si au stat ffff bine si au fost si ffff gustoase.
Uite aici:
Saramura pentru muraturi-f buna!
Ingrediente:
500 g sare, 250 ml ožet, 10 l apa
Mod de preparare:
Se amesteca apa cu sarea si se fierbe cca 30 minute. Se trage vasul de pe foc si se adauga ožetul. Se amesteca si se omogenizeaza solutia. Saramura fierbinte astfel pregatita, se toarna peste legumele puse in borcane sau putini.
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Lexi e super buna reteta ta de clatite la cuptor!Am facut si eu si au iesit gustoase rau!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
itzy-bitzy spune:
Anangel_lexi asa am zis si eu ca engleza se invata mai usor si de la gradi...dar mai e pana atunci. Sa fim noi sanatoase si sa nastem mai intai.
Fetelor in curand o sa ne transformam in site de retete culinare...daca mai pun si eu ce mi-a cerut floricika, reteta de cartofi frantuzesti si de soufleu de conopida...ma gandesc ca poate se supara alte fete ca nu discutam ce trebuie...
Floricika sa iti trimit un PM sau sa le pun aici? Pufymic tu ce zici?
Itzy-Bitzy
POZE
floricika spune:
Nu cred ca se supara nimeni, din contra , poate se mai inspira si altcineva. Parerea mea![]()
Floricika
21+ cu 
Poze