Mamici de sept-oct 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
pufymic spune:
Mey fetelor sunt super fericita
....daca va zic de ce radeti de mine
!
Mi-am gasit iarasi reteta de la saramura de muraturi pe care am folosit-o in toamna la pusul muraturilor la butoi si au iesit super bune!.
Si mi-am salvat-o intr-un folder pe desktop si cand mi s-a stricat unitatea(prin iarna) am pierdut si retetele....toate(nu va zic ce am mai jelit ca aveam o gramada....).
Acum am gasit-o si am pus-o bine sa n-o mai pierd
!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ramomar spune:
floricika draga eu sunt inebunita dupa spanac si supa de salata verde
, acum depinde si de poftele tale
aseara am facut clatite, aveam pofta de sambata si pana la urma am papat doar una, asa pofta mare... am avut
la toata lumea
oare am reusit cu pozele de la semnatura?
20 
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos
ingeras mic din burtic[url=http://lilypie.com]
[/url]
pufymic spune:
Floricika eu ieri am facut mancare de mazare(ca mi s-a facut pofta pe strada dupa ce am simtit miros de mancare din asta
) iar azi supa de pui(ca Alesio e fan supe) si mai am inca mancare de ieri....maine cred ca iau niste spanac....
Ramomar daca ai nevoie de ajutor striga
!Uita-te ceva mai in spate ca am scris cum trebuie sa scrii la semnatura(in profil personal) sa-ti apara doar POZE.
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Ramomar vezi ca ti-am trimit PM!!! Link-ul pe care ti l-am dat eu de la lilypie e bun ca eu ti-am vazut "fasolica"
!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ramomar spune:
multumesc pufymic de PM si de ajutor, esti o dulce
sper ca de data asta am reusit, m-am distrat de una singura de ce am putut sa fac acolo la semnatura, poate v-am distrat si pe voi un pic cu minunatiile mele![]()
oare acum am reusit?
20 
POZE
ingeras mic din burtic
stef81ro spune:
Multumesc tuturor burticilor pentru primirea calduroasa!
Intre timp am fost si la control si daca tot s-a facut si eco am intrebat-o pe doctora daca se vede sexul la bebe.Doctora mi-a zis ca s-ar parea ca e o fetita dar cel mai sigur poti sa sti cand nasti. Asa ca...cine stie.Bebelina avea atunci 19 saptamani si cantarea 270 gr.Doctora mi-a zis ca e bine. Oricum sunt bucuroasa si tati este desi i-a fost cam greu sa ne schimbe porecla: de la "grasii mei scumpi" acum ne zice "grasele mele scumpe".
Oricum va trebui sa ne programam si pt o eco morfologica si poate atunci aflam mai exact, desi important e sa fie bebele sanatos.
Pupici!
20
itzy-bitzy spune:
Ramomar stai linistita ca si eu pana am dibuit...suntem niste grozave ce sa mai...
cu ajutor de la pufy ca altfelll
Floricika si eu am o pofta de vacanta...continua...si cand ma gandesc ca anul asta e compromis...dar las ca e cu folos nu-i asa?
Ca retete poti face fie ciupercutze la cuptor cu ulei de masline, cascaval ras, paine prajita... pt seara ... eu mai fac un soufleu de conopida cu cascaval, smantana, marar, etc.. care e delicios... sau cartofi frantuzesti...la cuptor in care adaugi diverse...daca iti place pestele...poti face la cuptor cu cartofi gratinati pe langa sau cu orez....hai ca mi se face o foameee de va mananc pe toate. Gata !!!
Uite un site www.culinar.ro
Pupici
Itzy-Bitzy
POZE
ramomar spune:
itzy bitzymi-ai facut o pofta....si de papa si de concediu
frumoase poze, dar mai frumosa cine e in ele
pufy ma bucur ca ti-ai gasit reteta de saramura, daca e buna sa ne-o zici si noua
la voi
20 
POZE
mai avem un pic...
anangel_lexi spune:
Pufymic, acolo la lilypie am scris asa: "Comoara noastra cea mai de pret e pe drum!" Vorbesc de pe acum cu bebe in germana, ii cant si-i citesc basme, ca vreau sa fie pt. el ca a doua lb materna. Ar fi mare pacat eu sa stiu si sa nu-l invat si pe el, nu?
Floricika, mie una mi-e pofta acum de spanac cu ochiuri (desi de obicei urasc spanacul
) si de clatite umplute la cuptor
Poate ti-am dat niste idei.
21+ & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png