Mamici de sept-oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Ileana, pai trebuia sa-mi fac si eu aparitia ca am vazut ca tu deja esti in prima linie.Mersi pentru felicitari, eu ma simt bine, de-abia astept sa vina gagalicea mica...Fericta trebuie sa fii ca nu ai loc in bucatarie...ce mi-ar mai place si mie sa am pe cineva aici!!!!Poate din toamna sau iarna reusesc sa o conving si eu pe mama sa vina aici.
E buna ideea de-a aduna retetele, dar poate ar fi mai bine sa le punem tot pe pagina principala...poate mai sunt si alte fete care mai intra la noi si care nu au parola emailului.
O seara placuta tuturor!!!!
Mariana24

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna seara

Vad ca sunteti foarte active. Eu sunt super super busy, am de facut o gramada de anchete, teme... pentru facultate, si apoi urmeaza examenele si numai de astea nu am chef acuma. Mai ales ca de cateva zile simt bebeul miscand mai mult in burtik Inerc sa mai intru pe aici pe forum, macar sa citesc daca nu scriu nimik.
As avea o intrebare la . Eu stau pe canapea cu leptopul in brate,dupa putin timp am senzatia ca ma sufoc, ca am o greutate in burta, si nu stiu de ce??? oare nu sta bine bebe in burtik? poate sa nu-i placa pozitia in care stau? sau de ce ? nu ati avut asa senzatii niciodata?

Pup toti din burtici

19 + cu

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Tasia..stai linistita ca bebe sta bine acolo in burtica la tine.Nu cred sa fie vreo problema..mi se intampla si mie acelasi lucru daca stau prea mult pe scaun si mai ales daca nu am reazam la spate. Felicitari pentru miscarile bebeului, spor la invatat si lasa ca vine si vacanta si-atunci o sa ai timp sa si scrii mai mult.

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen fier iau Maltofer Fol(din asta am luat si la cealalta sarcina si a fost ok), dar numai o tableta pe zi(nu-s anemica inca, dar "previn").

Adameasca pai nu-i bai ca nu te prea omori cu gatitul!Ia pune sotul la vizionat retete ca e voie! ....si poate le si incearca dupa aceea daca zici ca se pricepe!

Sympa am trecut si data nasterii (a ta)in listuta!

Cucuoancea si noi ne-am planificat sa mergem minim o sapt la mare prin august(ca abia atunci are sotul meu concediu), insa acum cam dau eu inapoi....din cauza drumului f lung, din cauza ca mi-e foarte rau pe masina.....si ma gandesc ca taaaaaaaaare n-as vrea sa ma apuce nascutul pe te miri unde....!Asa ca acum sunt in negocieri cu iubitul meu sa mergem undeva in zona....

Tasia daca stai cumva mai culcata pe spate s-ar putea ca ceea ce simti(senzatia de sufocare ) sa fie din cuza comprimarii arterei aorte abdominale si a venei cave de catre uter si prin urmare incetinirea fluxului sanguin....asa ca mai bine stai in sezut si nu vei mai avea senzatii din astea nashpa!

Am facut folderele in notepad si am pus si cateva retete....mai pun si maine ce mai am!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mephala ma intreba de ce mi s-a modificat DPN... nici eu nu mai inteleg de ce. Dar ei au calculat asa :

Prima zi a ultimei menstruatii : 4 ianuarie 2006 + 9 luni + 10 zile
Deci DPN = 14 octombrie 2006.

Mie cu toate calculatoarele posibile imi iesea mai repede, iar pe cel de pe DC mi-a iesit 11 octombrie.

Daca nu terminati cu retetele astea, nu stiu unde ajung. Am inceput sa reiau kg ... sper sa continui tot asa.

Raluca, eu vorbeam de "paranoia si panica din suflet", dar nu era o critica ...mie chiar mi-a placut la nebunie expresia.

Va pup si va urez noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna
Sunt tare fericita acasa si va dati seama cat am de alergat in primele zile sa ma vad cu toata lumea plus ca am luat ieri si PC-ul si l-am instalat , un pic tastatura si mouse-ul nu merg bine, maine le ducem inapoi sa vedem de ce...oricum numai la ora asta am reusit sa va citesc si am avut ce citi....am papat o punga de seminte intre timp...eu merg la morfologica luni , si am emotii...mai ales cand auzi tot felul de necazuri la alte gravidute, tu te rogi sa nu fii una din ele dar nu se stie nici o data...BB misca in fiecare zi si ma bucur tare cand il simt se pare ca-i place si papa de acasa si aerul curat de munte ca de ocean si aer cond e satul....la cantar nu m-am mai uitat ca ma demoralizez asa ca incerc sa pap cat mai sanatos doar ca la bunatatile de acasa la care le-am dus dorul e greu sa ma abtin, chiar acum am terminat si o cioco milka (mere), buna tare.
Mi-a placut si mie povestea nasterii lui Luca, si al meu BB se va numi la fel.Pe luni voi avea si eu sper datele pt listuta.
Bun venit fetelor noi si felicitari care au aflat ca BB e bine si sanatos. Am sa incerc sa fiu mai activa , sa treaca un pic perioada de reacomodare...pupici la toata lumea si sanatate maxima.

21+

Silvia
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna dimineata ,

In sfarsit pot sa particip la mamici septembrie fara mare teama, s-a ridicat placenta,fibronul aproape a disparut iar bebe are 500gr;

SI ESTE FETITZA
Pufymic ,duee date este ; 20 septembrie
se numeste CLAUDIA sau SOPHIA inca mai negociez cu sotul,dar poti pune un carut roz si numele Claudia ca sa ma mandresc cu frumusetea mea!!

21+

Pupici
Nu prea pot intra zilele astea pentru ca am mult de lucru,va urez o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

'Neata burtici!

Noi suntem bine, zilele astea am fost mai pleostita cred ca din cauza ca a fost prea cald si prea dintr-o data. Acu vreo 2 saptamani era o pojghita de gheata inca pe mare si zilele astea finlandezii faceau baie in mare ca a fost cald ca vara.

Ar trebui si eu sa invat pentru examene dar asa greu ma mobilizez.

Felicitari pentru fetele care au aflat sexul la bebe!

Am avut si eu vreo 2 nopti in care bebele meu a fost tare neastamparat , nici cum nu puteam sa dorm. De ieri s-a linistit un pic si recupereaza orele de somn.

Foarte bune retete, o sa incerc si eu cateva!

O zi buna va doresc!
Pupici,

Vauva 23+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Felicitari Ionica!!!!!!!!! Sa va traiasca fetita si sa o tii curand in brate!!!!Ma bucur ca te-ai mai linistit acum !

Fetelor eu zic sa nu va mai ingrijorati atata ca aveti n-shpe kg in plus ca daca e sa le pui tot le pui!Eu la prima sarcina am luat cam 25 de kg si le-am dat jos pe toate!!!!....si am mai dat si vreo 4 pe langa....
Deci daca e sa le dam jos tot le dam, indiferent cat de multe sunt!

Am avut o noapte ingrozitoare! Atat a urlat si a vorbit Alesio ca m-a capiat!Nu cred ca am dormit 5 ore in total in noaptea asta....sper sa pot dormi putin cand doarme el la amiaza...

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata buticutze cu bebici
pufymic multumec de reteta; o sa o incerc si eu la toamna sau daca nu mai apuc, ca o sa vina bebe, am sa o dau la mama si se descurca ea; cam nasoala noapte ai avut cu Alesio, saracutul, de ce o fi fost asa agitat? si eu am avut un vis ciudat: cica am nascut o fetitza (prematur) frumusica foc si tare grasuta, pe care o invatam sa pape laptic de la tzitzi

itzy pitzy si tie tre sa-ti multumim pt retele bune cuc are ne-ai facut o pofta...

sympa si ionica felictari pt baietzel, respectiv fetitza: sa fie sanatosi si sa va umple viatza si sufletele de fericire!!!
Ioana si Carmen si eu iau fier: "feretab", tot preventiv a zis medicul...
microbu cam ciudata la noi pofta cu clatite, oricum la mine numai gandu ca ar fi bun ceva ma face sa gatesc si cand e gata nu mai vreu
pe toate

20

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput