Mamici de sept-oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ionica, ma bucur si eu ca te-ai linistit. Felicitari pentru

Ioana, mersi de raspuns. Eu am luat sarcina trecuta Ferro-gradumet.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna dimineata fetele!

azi m-am trezit mai devreme cand a plecat sotul la 9.30.

sybille, stai linistita, nu am luat-o neaparat ca o critica, dar din momentul cand am scris m-am gandit ca nu e prea corect spus, dar m-am gandit ca n-o sa observe nimeni! si cum am vazut ca ti-a atras atentia, am simtit nevoia sa ma explic un pic, ca ma simteam cu musca pe caciula! oricum si eu cred ca e starea de spirit care ma caracterizeaza perfect! dar nu mai e decat o zi la mijloc...maine e eco morfo!

sa stiti ca am facut prajitura inteligenta, mi-a iesit inr-adevar in 3 straturi dar...nu-mi place la gust! parca are gust de ou prea pregnant si eu urasc ouale! in rest, cui ii place stati fara grija ca de iesit, iese!

pufy, merci pt numele trecute pe listuta! prima data n-am crezut ca nu ai inteles, am crezut ca nu esti de acord!

cam atat pt acum! cred ca revin mai tarziu!

raluca 22+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

HEII BURTICI!!!
Neatza vad ca retetele culinare au dat roade...
Ionica si Sympa felicitari pt fetita si baietel. Sa fiti sanatoase si bebei la fel de sanatosi si de frumosi.

Susa bine ai revenit pe meleagurile romanesti...acum sa te tii...cu mancarica ca la mama acasa...apropo de cioco si eu am pofta aproape zilnic de ceva dulce...

Cucoancea si Gheorghemaria bine ati venit, sarcini usoare si bb sanatosi. Maria nu stiu daca Pufymic te-a vazut pt ca eu ti-am vazut mesajul azi abia, cand am dat un pic in urma, pe la pagina 1-2. Stii povestea cu mesajele moderate...scrie pe scurt ca sa faci 10 mesaje...

Tasia si eu am senzatia asta de sufocare uneori, plus ca eu cred ca sunt un pic si claustrofoba si...am inteles ca din sapt 36 o sa ne fie ff greu cu respiratia, mi-e groaza deja, numai cand ma gandesc...

19+

Itzy-Bitzy

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Fetelor mai e dornica o graviduta sa se inscrie la noi in gashca. E vorba de gheorghemaria. A postat mesajul la pagina 2 dar cum e incepatoare si trebuie moderata probabil ca am(ati) sarit-o.
Eu m-am uitat pe listuta sa vad daca e trecuta si de 2 ori am frunzarit-o si nu am vz nimic.Pufy poate ai trecut-o si nu am obs. In cazul asta..scuze. Daca nu....uraaaaaa ne inmultim.

Sa-i uram un bine ai venit printre noi gheorghemaria. Sarcina usoara si bebe sanatos.

Inni 23+

Mergi la inceput

Cucuoancea eu ma facut ecografia la Medsana. Intr-adevar stiu si eu ca Herghelegiu nu mai lucreaza la Polizu ci la Euroclinic si nu am auzit pana acum de la altcineva ca este si la Diagnosis. Din cate stiam eu era la Medsana si la Sanador.
Dar de ce nu dai un telefon sa intrebi. E mai simplu asa.

Ionica felicitari pt. fetita.
Sympa felicitari pt. baietel.

Mai fetelor..eu am intrat pe forum dupa ce am servit micul dejun. Vreau sa va spun ca imi e la fel de foame ca si cand nu as fi mancat nimic. Apai cand m-am apucat sa citesc tot din urma..adica vreo 5 pagini mi s-a facut gura punga de la retetele voastre.Si vreau sa va spun ca nu conta ca erau de muraturi sau clatite sau cartofi.As manca acum din fiecare. Vreau sa incerc reteta de cartofi frantuzesti.
O sg data am mancat in viata mea o portie de cartofi frantuzesti care au fost extraordinari. De atunci...pe unde am mai fost...inclusiv mama mea....nu-i face ca aia (eu ce sa mai vorbesc ca nici mie nu-mi ies)..Asa ca abia astept sa o fac si pe asta sa vad daca am gasit reteta perfecta.

Am visat azi-noapte ca aveam un baietel cu ochii albastri si brunet si graaaaaaas si manca cat 4 adulti la o masa.

Dupa aia am visat ca am fetita bruneta cu ochi albastri.Si asta e visul care vreau sa mi se transforme in realitate. Asa vreau sa arate fetitica mea.Bruneta ca mine si cu ochii bunicii ei (adica mama mea . In rest sa semene cu tati ca nu ma deranjeaza.

Inni 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Ionica si Sympa felicitari pt fetita si baietel.

V-am citit in fuga pt ca m-am apucat de invatat si ....mai am putin si ma urc pe pereti.

Vladut e fonfait de vreo doua zile si tuseste putin.Nu-i nimic grav dar nu ma prind cum a reusit....

Azi am o zi cam nasoala, de alergat cam mult...Acum dimineata trebuie sa ajung la medicul de familie sa-mi dea reteta pt Cal-C-Vita si pe seara ne ducem la "vizionare" .Sper sa vin cu pozici sa va aratam si voua.Aseara imi dadea omuletu' niste suturi de sarea burta in sus mama,mama,ne-am distrat copios.Era pe la 12 noaptea si tati zicea ca piticu ma trimite la culcare .

Cam asta e ,daca nu o sa mai fiu in stare diseara vorbim maine,sa va dau vesti...Cate un la toata lumea...mare si mica.

Nicol 21+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

in primul rand felicitari fetelor care au aflat deja ce au in burtica.
ionica ti-am scris cateva cuvinte la subiectul deschis de tine dar iti scriu si aici:
stai linistita ca toate se rezolva incetul cu incetul.si pentru mine a fost si este ceva nou,ma sperii de o gramda de lucruri.
kilogramele putine sau multenu ar trebui sa-ti dea bataie de cap.eu la 22 saptamani am 7 kg in plus si medicul mi-a spus ca sunt prea multe.si eu ma uitam la pozele cu mamicile din grupa si mi s-a parut ca am burtica mai mica decat a lor,si l-am intrebat pe medic.mi-a spus ca 12-15 kg sunt recomandate in sarcina in plus si cele mai multe se pun incepand din luna a 7 a.dar daca mi-e foame nu pot sta sa nu mananc.se duc ele dupa aceea.

si eu sunt singura aici,nu are cine sa vina sa ma ajute,mama este bolnava ,depinde de medicamente si soacra a murit acum 12 ani,nici nu am apucat sa o cunosc.aici vine moasa acasa in primele zile sa te ajute,chiar si de 2-3 ori pe zi daca este nevoie(asa mi-a spus mie) iar inainte de asta merg la un curs pregatitor pentru nastere si pt ce trebuie sa faci imediat dupa.

noi sa fim sanatoase si bebelicul nostru.sunt sigura ca dupa ce-l vei tine in brate prima oara toate gandurile ca nu te vei descurca vor trece.

NICOL te asteptam cu vesti si pozici de la doctor.

gheorghemariabine ai venit printre noi,sarcina usoara si bebe sanatos!

la restul fetelor pupici si o zi minunata

Mergi la inceput

Uitati-va pe B1. Este o emisiune despre indemnizatia si cresterea copilului. Stiu ca a mai fost una asemanat...cred ca nu e reluare ca vad ca scrie "direct"

Inni 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_stancescu spune:

Salutare fetelor. Pentru ca voi avea o fetita ma gandeam cum va fi cu gaurile pentru cercei. stie cineva? se fac si in spital?
Pupici
Andreea 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Inni, m-am prostit, da, la Sanador am programare la Herghelegiu si am intr-adevar de gand sa sun cu cateva zile inainte ca sa ma pregatesc sufleteste si in privinta pretului!!!
Referitor la cercei...eu i-am facut fetitei mele gauri in urechiuse inainte de a implini 2 luni. A plans putin, dar uitat imediat. Am avut o asistenta foarte priceputa care a venit acasa (cea care i-a facut si toate vaccinurile) si i-a facut cu acul. Dar am auzit ca sunt centre de bijuterii unde exista pistoale speciale de gaurit, mult mai putin dureroase, dar nu stiu cum poti duce un bebe asa de mic acolo. In plus, nu stiu nici cum se sterilizeaza acel pistol. In orice caz eu cred ca a fost bine ca i-am facut atunci, era foarte mica si nu i-a dat importanta. Acum (la 3 ani) cred ca ar fi fost de-a dreptul traumatizant!

Mergi la inceput