Mamici de sept-oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

da andreea, se fac in spital.prietena mea a nascut anul trecut la timisoara si i le-a facut fetitei acolo o moasa.i-a dat ceva(stii tu,cum e in ro).si la resita se fac ca e cumnata-mea asistenta si eu m-am informat,desi acum nu mai este nevoie ca e baietel

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna burtici
Ionica felicitari pentgru fetitza
Sympa felicitari pentru baietzel
Super retetele, abia astept sa le fac, si super si ideea cu crearea unui folder pentru retzete
Bafta celor care merg azi si maine la eco morfologica, lasati frica la o parte si ganditi-va ca mergeti sa va intalniti cu comoara voastra!
Pupici pe burtici!

Floricika 22+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Inni sa imi spui si mie cum ti-au iesit daca vrei sa ii incerci...si daca zici ca ce ai mancat tu e fff bun sa imi zici cum se faceau.
Acelasi lucru imi doresc si eu, sa fie brunetica , creata, sa semene cu tati...si cu ochii albastri sau verzi, ca mama, soacra-mea sau bunicii mei. Imi doresc sa semene mai mult cu sotul meu ca na...il iubesc muult. Iar parul as vrea cret pt ca eu il am drept drept si am suferit mereu din cauza asta, desi toata lumea mi-l admira...si parca vad ca va fi creata si o sa ma certe ca de ce nu il are ca al meu si o sa vrea sa il intinda...Am si eu niste probleme de-a dreptul existentiale nu-i asa?

Andreea cat despre cercei la fel ma gandeam saptamana trecuta...noi cred ca suntem setate sa ne punem diverse intrebari si cand ne intra cate ceva in cap in perioada asta...nu ne mai iese nicicum.Ideea e sa fie bine facute, pozitionate si sterilizate instrumentele.

De cate ori ma gandesc la chestii din astea revin si zic: sa fiu sanatoasa pana atunci si sa ma vad cu bb in brate ca e ok, ca apoi ...le facem pe toate.

Pupici si aveti grija de voi
19+

Itzy-Bitzy

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

Buna, fetele,

Ma bag si eu in vorba dupa ceva timp....
Vad ca tot scrieti retete pe baza de branzeturi (sufle, cartofi frantuzesti)....Si mie imi plac enorm si branza e moartea mea dar aveti grija cu sarea!!!
Eu am patit-o, sa zic asa, ptr ca mananc sarat si cand mi-a luat doctorita tensiunea aveam 13,6. Mare ptr o gravida!
Mi-a spus sa beau ceai de cozi de cirese (vi-l recomand si ca diuretic) si mi-a spus sa evit cat pot branza telemea!!
De preferat sa evitati sarea din chipsuri, branza telemea, covrigei sarati, seminte, etc...In mancare puteti pune, dar cu masura.

In afara de invataminte, va mai spun ca am fost la Dr. Iosup la echo morfo(este al treilea dr care imi spune ca am baietel)!.
Eu l-am intrebat daca e sigur, sigur...ptr ca eu vroiam fetita, dar nu e bai, ca e baiatul lu' mama!
Si ce credeti ca imi raspunde dr?
"Auziti, ati mai vazut fetita cu penis?"
Am murit de ras...

Va pup tare,
I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna ziua, eu sunt noua, nu prea stiu cum se fac

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ingereasa, tensiunea ta nu e chiar asa de mare, acuma depinde si cat o ai tu in mod obisnuit. De pilda acum eu am 13 cu 6, asta in conditiile in care iau tratament pentru scaderea tensiunii, iar tensiunea mea normala e pe undeva pe la 12 cu 6. Cat despre ceaiul de cirese, din cate stiu eu, nu e recomandat in sarcina. De fapt nimic diuretic nu e recomandat in sarcina. Ce poti sa faci este sa renunti intr-adevar la mancarurile sarate.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata burtici!
Bun venit si bebei sanatosi celor care ni s-au alaturat

Fetelor, eu am o dilema. Sunt eu aeriana sau mama denaturata (cum mai zicea cineva) daca nu mi-e frica de eco morfologica? Poate nici dr nu m-a speriat destul dar este genul care te linisteste nu te panicheaza din orice. Eu cand aud ca bebe e f bine, sanatos, vioi si f bine dezvoltat ma declar multumita. Nu-mi prea fac probleme cu altele, TT este f bine....vorbesc prostii in necunostinta de cauza? La eco morfo ii masoara fiecare mm si verifica organe, tot, tot sa vada ca e bine bebe, nu? Se mai pot depista si unele malformatii? Lamuriti-ma si pe mine sa ma alatur clubului stresatelor . Sper ca nu am suparat pe cineva

Sandra 18+

Poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

imi pla mesajele voastre, sunt optimiste
eu o sa am o fetita, am vazut-o vineri la eco

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna burticilor,
Ma aflu si eu printre cele care vor trebui sa nasca in sept.Nu am intrat pana acum pe site pentru ca pana acum cateva sapt. am fost tot internata in spital cu greturi si varsaturi puternice...si bineinteles perfuzii....dar acum, ca ma simt mai bine...m-am gandit sa va cunosc si eu.Imi plac discutiile voastre, optimismul si pofta voastra de viata.Cei mici din burtici ni le dau fara indoiala.Eu, cel putin il iubesc pe al meu ca pe ochii din cap.Abia astept jumatatea lui sept. ca sa il intalnesc. Sper din tot sufletul sa fie sanatos...si la minte si la trup.DPN-ul este pe 13 sept.
Ma bucur ca va cunosc...si de azi inainte sper sa avem ce invata unele de la altele.
Va pup si va doresc sarcini usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

hai ma sandra,relaxeazate!
acum 2 sapt la eco morfologica i-a masurat capul,toracele,lungimea totala,s-a jucat cu el vreo 5 minute.auzeam numai date si dupa fiecare masuratoare ca totul este bine si se dezvolta normal si asta m-a usurat.i-am ascultat si inimioara.fantastic.

a facut careva dintre voi testul de diabet??eu sunt programata in 27.mi-a spus ca dureaza peste 1 ora jumate tot,ca imi ia sange de 2 ori si ma pune sa beau nu stiu ce solutie. la noi se plateste si se face numai daca vrei.

Mergi la inceput