Minunatele Scorpiute (35)
Raspunsuri - Pagina 10
Ana68 spune:
Saluti fetili,
Adriana...sa stapanesti sanatoasa mobila,bre....si scoate in ploaie sa nu se rupa,ca tre' udata...Dai o bere virtuala,ca altfel o sa se descleieze?!Spor la treaba,draga mea si abia astept sa pui poze cu casuta ta renovata si mobila noua...
Mira,multa sanatate lui David...Vorba Ellei:poate ca Selin,fiind asa micuta si ca papa tzitzi...nu o sa faca varicela.Zici ca ai amenintat-o pe Daria?Pai la Alex somniferul de baza era o palma la fund si,pe bune ai fi zis ca e ceva voodoo la mijloc,adormea fi-miu instantaneu.Acum nu mai tine cioaca cu el,iar cu Luana nu dau nicicum la pace,tot cand ii vine ei adoarme.Sanatate multa la micuti si voua!
Elena,draguto....ce-as mai veni io acoloooooooo...Asa ca nu mai turna si tu gaz pe foc si lasa-ma in durerea mea...ca mor,na si n-o sa mai vad io frumuseti...Azi dimineata,timp de 3 ore am studiat ofertele cu vanzari de apartamente.Ca o sa innebunesc azi-maine...Hai ca te pup si sa pupi frumosul de ginerel!
Georgi,spor la invatat si bafta maxima!Hai mah,ca doar scorpiile is ambitioase rau si nu se poate sa nu reusesti....Tin pumnii!
Monica pupici si tie si multam de urare!Ma gandesc cu groaza la drumul care il am de facut,dar ce sa fac?!Asta e!Ce mai face Ruxi?
Ella,ce fel de masina iti cumperi?Sa stii ca si eu mi-am carat copii in portbebe...si ma resimt cu spatele...Plus ca sarcinile au fost mari si eu grasana....Numai bine iti doresc!
Nina,ce mai faci?Cum va merge?
Mey,restul scorpiilor....pe unde umblati fetele?A venit vara si ati iesit la soare?
No,hai ca va pup pe toate si sa auzim de bine...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
miraklucker spune:
multumesc fetelor!!! si voua si la puiuti multa sanatate!
De ce ma stresez eu, e ca nici eu nu am avut varicela. Pe Selin o alaptez exclusiv dar de unde sa ia anticorpii daca nici eu nu-i am. Om trai si-o m vedea. Perioada de incubatie de de 15-21 zile deci daca vom face si noi va fi peste 2 sapt.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Gabbriela spune:
Da am fost la Rameti, dar as merge iaras si cu piticu.. nu ca ar intelege el ceva, dar as revedea eu toate acele locuri frumoase.
Buna,
am vorbit cu Nina si a spus ca totul e bine, invata multe lucruri noi despre diabet. Si a zis ca la Cristina ii merge bine, alearga mult si au inceput sa ii scada unitatile la dozele de insulina de la 12 unitati a ajuns la 9 unitati, asta inseamna ca pancreasul ei inca produce insulina. Nivelurile la testari pt glicemii sunt mai constante, nu ca inainte cand sus cand jos.
Mi-a spus Nina ca ar mai avea nevoie de teste de masurarea glucozei in urina si pliculete cu gel de glucoza (5 g), cand are Cristina glicemiile prea scazue i se da un pliculet de glocoza si se regleaza mai repede.
Nin ava imbratiseaza pe toate si abea asteapta sa vina acasa sa vorbeasca ea cu voi
Sanatate si numai bine la toata lumea
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
Happiness_4_us spune:
Salutare.
Numele meu este Nana si sunt nascuta pe 26 octombrie. Anina, te rog mult sa ma treci si pe mine pe listuta cand ai tu timp si poti.
Multumesc.
Nana Motoc
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Mai exact 26 octombrie 1977.
Nana Motoc
Anina_n e plecata pt 2 saptamani in vacanta... dar modific eu lista. bine ai venit
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Gabbrielaquote:
Mai exact 26 octombrie 1977.
Nana Motoc
Anina_n e plecata pt 2 saptamani in vacanta... dar modific eu lista. bine ai venit
1, 2, 3, 4, 5, 6
Stiam ca e plecata, de-aia am scris cand are timp si poate, dar daca ma poti ajuta tu e ok. Multumesc mult.
Nana Motoc
Gabbriela spune:
quote:
Stiam ca e plecata, de-aia am scris cand are timp si poate, dar daca ma poti ajuta tu e ok. Multumesc mult.
Nana Motoc
Rezolvat... spor la povesti cu minunatele scorpiute
1, 2, 3, 4, 5, 6
georgi75 spune:
Bine ai venit Nana miresica de iulie ... ce frumos.CASA DE PIATRA si multa fericire iti doresc. Sper sa te simti bine aici la noi.
Io am avut o zi super naspa. Traiam cu impresia ca dosarul pentru concurs se depune undeva la sfarsitul lunii mai.Din intamplare am aflat azi ca maine e ultima zi.Si am o gramada de hartoge de facut .
Asa ca maine am o zi de kakao.Cursa contra cronometru.
Gabi ma bucur sa aud vesti bune de la Nina si Crisinuca.Asa zic in fiecare seara ca o sun si imi aduc aminte pe la 8-8 si...Sper sa nu uit maine seara.
Fetelor m-am hotarat sa o dau pe Stef la cresa.Nu pot face fata si cu ea si cu invatatul. Voi ce ziceti? O sa-mi fie greu...
Va pup ca sunt tare agitata.Sper sa-mi revin maine si sa se rezolve totul.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
monica-elizabet spune:
nana, bine ai venit inscorpiutelor
georgiana, bafta maine
mira, sanatate multa baietelului...poate totusi scapa macar selin(am inteles ca astia mici sunt mai bine paziti decat copilashii mai mari)pupa copilashii din partea mea
fetelor eu nu mai apuc sa vorbesc cu lory(daramite sa ma mai intalnesc)am asa o perioada agitata la gradinite, si la meditatii...organizez din nou o auditie, la gradinite am inceput lucrul pentru serbari, mama are luna asta comisie pentru pensionare(si tot felul de programari la dr) si cand am timp liber stau cu astia mici...masina e la service si uite-asa nu ma pot misca de prin cartier cu ei...sper sa-mi recuperez masina cat mai repede si sa ma pot intalni cu ea si cu alinutz
laura!!!!!!!mai da si tu un semn cat de mic
noapte buna
monica