Minunatele Scorpiute (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti la gagici,

La noi a trecut weekendul ca si cand n-ar fi fost...adicatelea repede...
Elena,te tii de concerte,hai?By the way:super!Si eu mi-am dus gorobetii pe la concerte p-aici si aceleasi chestii ca tine le-am patit...Distractie sa fie!Bah,ce super e la CLung...Parca vad in minte imagini de p-acolo...Va pup si sa fiti sanatosi!

Gaby,ce faci,pe unde umbli?Da si tu un semn de viata!

Nicole,vesti minunate ne dai despre Cristina si Nina...Numai bine in continuare !

Fetele,io am cam intrat in priza la servici si o sa plec in deplasare saptamana asta...N-am nici un chef,dar ordinul se executa...
Va doresc o saptamana buna si plina de realizari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut la fetele mele!
Sunt rupta dupa ziua de ieri si cea de azi de la job... asa ca as vrea sa se faca vineri sa ma odihnesc!
Laurici, pe unde mai esti si ce face puiul mic? Sa stii ca ne gandim la tine!
Monica, super nasol cu carnea de pui, am vazut si eu azi si in presa si la tv, trebuie sa avem grija ce cumparam de acum... comerciantul isi vinde marfa si noi tragem dupa...
Ana, pai te astept sa mergem la Campulung, eu de acum cred ca merg mai des ca s-a mai reparat drumul!Sa tratezi cu cuscrul si sa te aduca incoace, ca ce petreceri facem toti... yuhuhuu!
Georgi, pai ce ai luat e pentru maimu, clar, dar bine ca ai luat si pentru tine cate ceva, altfel... Eu tot pentru maimutoi cumpar mereu si... ma topesc cand il aud: "Muciumesc mama"! Plus ca vine vara si trebuie sa le reinnoim garderoba!
Bebi... si ai luat costume de baie?
Ela, spor la folosit masina! Si mai saluta Marastiul de la mine... aseara am vorbit cu ai mei de acolo si mi-era o ciuda... ma teleportez! Sper la vara sa fac un tur, macar asa, sa vad ce mai e nou!
Va pup pe toate, alerg la treburi, sau... somn, sa vad ce pot sa fac!
O seara faina, Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

seara buna, fetelor.am reusit cu rata la mobila.deja am semnat pentru ele.am ales o bucatarie(din pacate nu la comanda, dar am reusit sa gasesc una sa mi se potriveasca) si o canapea din piele ecologica.acum nu ramane decat sa inceapa odata baiatul asta santierul(aduca tocmai luni) si apoi sa fac curatenie si sa vina mobila noua.
intre timp imi aranjez dormitorul si inchid usa desi stiu ca se va mai face mizerie si acolo, dar macar fac modificarile de rigoare.
sunt pe fuga, dar maine dimineata promit ca scriu mai mult.
pupici tuturor.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
adriana, ma bucur ca ai reusit cu rata
georgisa stapanesti sanatoasa iaurtul...de tigari nu zic nimik ca eu sunt contra tutun...cum i-au venit hainutzele stefaniei?
elena,, ella norok ca nu am aruncat carnea...poate se duce sotul sa o duca inapoi la cora( am vazut la tv ca se poate daca ai bonul) partea proasta este ca nu mai am ambalajele originale(eu le bag in frigider in pungulite)...dar sper sa luam banii inapoi ca luasem de aproape 1 mil de la zanfir
ana spor la treaba
bebi...ce socru
eu am fugit cu alex la gradi, uf ce tarziu este...sa aveti o zi minuanta ca voipe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Georgi, sa le stapaneasca sanatoasa! iar tie pach de tigari ... nu s-au scumpit cam mult? eu le mai trag... asa la o poveste cu prietenii si dimineatza cu sotul la cafelutza!

Nastasie, ce culoare are mobila? felicitari si sa te bucuri de ea... ca noi, femeile stam cam multishor pe la bucatarie!

eu nu am reusit sa cumpar masina! mai sper azi... ca ce vreau nu mai era pe stoc si nu m-am dus in mai multe locuri ca eram cu Paula in portbebe! si e cam grasutza ptr spatele meu chinuit de doua sarcini!

eu va pup si va doresc sanatate, inainte de toate!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc mult fetelor.am inceput deja sa golesc baia si bucataria ca sa vina baietii maine sa se apuce.am trimis covorul la spalat.l-am trimis pe sot sa vada cu parchetul daca ni-l pune a doua zi cand il cumparam.sunt cu casa varza.si nu ma prea descurc singura cu razvan, dar asta e trebuie sa fac fata.
mobila de bucatarie este bej cu maro inchis.nu prea as fi vrut eu cu bej dar asta e.acum nu ramane decat sa termin o data cu santierul.desi nu m-am apucat(maine vin baietii) mi-e groaza.asa ca daca absentez sa imi motivati absenta.
pup toate fetele.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza scorpiute!
Ce faceti? Fiecare cu servici, cupii sau santiere vad...
Io ma chinui cu invatatul desi o sa dau examenul pentru a prinde un post doar pentru anul asta.Nu am sanse sa ma titularizez pt ca nu sunt catedre .Asta e...

Elena tu vrei sa pleci din Bucovina???Uf! si io nu stiu cum sa fac sa ajung pe-acolo...Poate vrei sa facem schimb de domicilii.... si spor la servici.

Ella s-au mai scumpit tigarile, intr-adevar, dar ce sa-i faci? Ma enervez cu fi-mea pe-aci prin casa si ma razbun pe tigari.Ca pe ea... n-am cum.Stiu ca nu sunt bune dar nu ma pot lasa.De fapt nu am vointa.

Adriana spor la trebi pe santier.Te compatimesc.Dar ia sa vezi cand vei termina ce frumos o sa fie.Nu poti sa-l duci pe flacau la mama ta?

Chiar aseara ma gandeam ca tre sa vad cum fac...Cred ca o voi duce pe Stef pe la tara pe la mama ca sa pot si io invata.Nu cred ca mai fac fata cu ea ziua si sa invat noaptea...Ma prinde oboseala si nu mai dau randament.

O sa ies pe-afara dimineata asta ca sa adoarma maimu la amiaza.
Va pe toate si ne mai auzim

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, Buna dimineata!!!
doar ca la noi nu e prea buna..... David are varicela, acum dimineata cand sa-l imbrac de gradinita plin de bubite pe piept si pe spate. Am sunat la gradi si cica nu e de mirare ca mai toti au avut. nu mi-e de varicela mi-e ca nu pot iesi afara.... sper ca fetele sa scape macar Selin ca e asa micuta, cu toate ca nu prea cred
Daria isi trage peste tot prin casa papucii si gecile vrea sa plece, si e taaaare maraita. Azi noapte dupa a nu stiu cata plimbare la ea, i-am spus daca nu tace o arunc pe fereastra....si m-a crezut.... a dormit apoi pana dimineata. Ii mai dau dinti.
Va pup pe toate, o zi buna!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Mira, mama eroina, zau ca te admir! eu cu doua si...imi e uneori sa plec pe dealuri!
ma gandesc ca alaptezi micutza! are toate sansele sa nu faca! Iulia cand a facut tatal ei, nu a luat! si varicela e scumpa la sotzul meu
David pe bubitze sa treaca repede!

Nastasie, sa scapi cat mai repede si bine de santier!!!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

buna fetele.
Elena,ce sa-ti zic nu am luat costumele dar il tot bat pe al meu la cap sa mergem azi daca nu azi urmeaza si zilele urmatoare,oricum mergem ca na nu am costum pt luna de miere,pai nu?
Monica,socru meu e de treaba imi place ca se implica in nunta asta si ca ne ajut si ei cum pot. ce mai ii pup de fericire!
Georgi,bafta la invatat si fie ca postul sa il obtii cu succese!
nastasie,ma bucur ca ai luat mobila dorita,si noi ne luam mobila pt noua casuta peste vreo luna -doua asa sa termine astia cu santierul din casa.
Mira,iti doresc multa santate lui David si adevarul e ca tu esti o mama eroina ca te te descurci cu 3 copii. te pup si sanatate multa!
va pup pe toate si sa aveti grija de voi, o zi superba va doresc.

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput