Minunatele Scorpiute (35)
Raspunsuri - Pagina 11
nastasie spune:
neata, scorpiute.
nana, bine ai venit printre noi.
ana, iti dai seama ca toate aveti cate o berica "virtuala" de la mine in cinstea mobilei.
problema mare e ca iar m-au amanat muncitorii astia.numai, simt ca innebunesc.nu gasesc nici unul care sa se tina de cuvant si sa vina atunci cand zice.acum astept saptamana cealalta.macar mi-am trimis covorul la spalat, iar duminica vreau sa vopsesc usile si sa spal in curte la nasa mea carpetele de prin casa.sunt in cautare si de parchet ca m-am speriat aici la brick ce preturi am vazut.asa ca ma mai suportati un pic cu vaicareala pana oi termina.
abia astept sa termin ca m-am saturat numai de amanarile astea.si nu am cine stie ce de facut.
in rest sunt mai mult pe afara cu razvan ca in casa si asa nu pot face mai nimic.
georgi, eu l-am inscris pe razvan la cresa si in septembrie va avea mai putin de 2 ani.eu simt ca totul va fi bine.asa ca ai putea sa o dai pe printesa si tu ca sa poti invata linistita.
monica, sa treci cu bine perioada asta agitata si sa te mai linistesti si tu un pic.
fug la cafea.revin later.pupici.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
'Neata scorpiute,
La noi la servici e agitatie mare,ca vine onor conducerea institutiei la Timisoara.E ziua mondiala a telecomunicatiilor si se lasa cu televiziuni si protocoale...Asa ca sunt pe fuga sa va scriu,sa nu raman in urma cu stirile...
Nana,bun venit printre scorpii...Sa te simti cat mai bine aici!
Laura,ce face bebelina?
Monica....asta e cu gradiile...Imi amintesc si eu de agitatia cand era Alex la gradi si cand ziceam ca am scapat si gata...iaca o iau de la capat cu Luana,care din septembrie o sa fie studenta la grupa mica.
Nicoleta,si eu ma bucur de vestile minunate pe care ni le dai depsre Nina si printesa ei...E un lucru minunat ca tratamentul da rezultatele scontate!Le pup si eu si le doresc tot binele din lume!
Georgi,spor la cursa contra cronometru!Cu micuta ta Stefania...e bine sa o duci la cresa.Socializeaza cu copilasii de varsta ei si in plus capata si ceva imunitate la bolile alea de le fac copilasii in comunitate...Bafta multa!
Mira,ce mai face David?Cum sunt fetele?S-ar putea sa nu faceti varicela,dar nu se stie niciodata!Sa aveti parte numai de bine!Ieri am dat o tura prin albumul tau:ce copilasi frumosi ai si ce micuti sunt!Chiar ca esti o eroina!
Adriana,lasa si tu si nu mai pune la suflet cu trambaleala asta.Stiu ca e usor de spus si ca nefiind in cauza imi e usor sa vorbesc.Ma gandeam sa te incurajez si ...pana la urma urmei o sa vezi si casuta ta asa cum doresti.Spor la treaba si un big pusi la pilotistul ala frumos!
Restul gastii:pupici si sa aveti o zi cat mai buna!Io plec maine dimineata asa ca va doresc de acum un sfarsit de saptamana minunat si ne vedem luni!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
georgi75 spune:
Bey!
Daca n-ati vazut filme cu prosti, va povestesc io unul .
Dupa cum va ziceam, ieri am auzit la radio ca azi e ultima zi de depunere a dosarelor.Intru repede pe site la Ministerul Educatiei...Negru pe alb: dosarele se dpun in per 15-17 mai.
Dimineata la 7 ma trezeste soata si fuge repede la liceu sa-mi ia adeverinta.Ma suna secretara sa-mi spuna ca nu-mi poate da daca nu are copie de pe cartea de munca(pe care nu o aveam acasa).
Vine soata acasa, o iau pe Stef si o depun la cumnata mea, fugim la Dir.Muncii sa iau cartea.Acolo afis mare: cartile se elibereaza la 10 zile de la data depunerii cererii .Dupa ce ma plimb de la parter la et 1 apoi la 2, inapoi la parter si iar la 1, isi face ala mila de mine si-mi da cartea pt 5 minute sa fac copie de pe ea.IN CARTE NU SE MAI OPERASE DE LA 1 SEPT 2004!.O iau asa si vad io ce strambe bag la inspectorat.
Fac copii, fug la scoala.Imi da aia adeverinta si pe la 10.30 ajung in sfarsit la inspectorat.NIMENI pe acolo.Ce draq, imi zic...sa fi fost ieri ultima zi? Cand intreb portarul...stupoare: DOSARELE SE DEPUN DE MAINE PANA PE DATA DE 28 MAI
Mi-a cazut fataaaaaaaaa.....Uitati-va si voi...am alergat ca tampita si de fapt era asa cum stiam io.se depun dosarele pana la sfarsitul lunii
V-a placut filmul cu prosti?Sau cu olteni...cum vreti voi.
pe toate si ma duc si io sa bag un nani ca am dormit 3 ore azi noapte
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
HelleneC spune:
Salut la gashka!
Normal ca nu mai am vreme nici de mine, nici de nimeni!
Dar trece nebunia, cred ca am intrat intr-o perioada mai... ciudata!
Nana, bun venit la noi! Deja creste numarul scorpiutelor miresici! Ce de-a petreceri!
Mira, pupam pe toti piticii tai! Chiar nu stiu ce sa zic, George nu a avut, eu am avut cand eram mica, mai am ceva semne pe mine! Din cate stiu, sub 1 an formele sunt fff usoare, macar sa fii linistita daca Doamne fereste face si Selin! Adica 2-3 bubite cu putina temperatura. Sper sa nu ma insel, insa mai bine fara bubite si boala! Oricum, pacat ca David nu are voie sa iasa afara 2 sapt. parca, nu are voie baie... si e atat de aiurea ca se scarpina, e greu de suportat! Te pup si nervi tari iti doresc!
Ana, drum bun cuscrissima!
Monica, cum mai e Ruxi? Sper sa iesi rapid din perioada asta aglomerata!
Georgi, eu as pleca din n motive de aici (in afara de zona, ca e superba), insa pt. ca aici ii am pe ai mei, as reveni mereu, doar in vizita! Si sa stii ca si pe aici au patit-o unii ca tine cu dosarul, eu la fel stiam, ca pana azi! Pe bune: filme cu prosti! E o solutie cu cresa pt zambareata ta, insa fara sa plangi in primele zile!
Ela, mai ai spate? Adica il mai simti? Cred ca prietema mea care sta in Marasti se marita anul asta... asa ca e rost de jucat la nunta in Marasti!
Adriana, cred ac e faina combinatia de culori, abia astept sa vad poze cu casa ta gata! Lasa ca urmez eu, sperrrr!
Bebi, vezi ca ai colega de pregatiri de nunta, tot scorpiuta?
Va pup in gashka, fug sa termin treburile pe aici si sa ma odihnesc putin! Vreau sa vina vineriiii!
Seara buna, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
georgi75 spune:
Am venit si noi de afara dar pana sa o bag pe Stef la culcare am trecut si pe la voi.
Am vorbit cu Nina asta seara si erau f. bine.Se pregateau sa mearga la dr pt glicemie.A zis ca se simt ca in tabara si vor sa revina acolo.Cristinica e bine si asta e cel mai important nu?
Elena fac io o vraja sa vina ziua de vineri mai repede?
Mira mamica eroina, imi pare rau ca ai probleme cu puiutii tai. Va pe toti.
Adriana nu te mai agita.Astia sunt muncitorii in ziua de azi.
Va pup ca ma miorlaie maimu
Avem si POZE
GabyHila spune:
Scorpiile mele dragi:)
S-a intors pacostea :( Iara a trebuit sa plec. Offfff
Sunt picata in cap de oboseala si promit ca maine sa va povestesc in amanunt si sa pun poze.
Ideea de baza e ca ma vrea baiatu de sotie asa ca mirese.... ma alatur gastii!
Nana:) Sa stii ca e o facatura cu forumul asta. Prima care mi-a picat la suflet a fost Vikinga si a doua tu:) Vikinga e scorpie si ea, da si tu? Nu ma asteptam Welcome to the club.
Sa va fie bunii puiutii pana maine. Sarut pe toate: Ana, Elena, Nastasie, Monica, Georgi, Dandush, Miraluck, Nina, Voicu Bebi si pe cine am uitat nu e cu intentie. :)
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
miraklucker spune:
buna fetelor!
Azi am terminat cu carantina, ca nu se mai putea, cica pot iesi afara daca nu are febra doar nu la gradi. Asta stiam si eu. Azi dimineata era si mai plin de bubite, mi-a dat doctorul o lotiune cu talc care sa usuce , si fenistil pic. Cel putin nu-l prea manca pielea. Sta la televizor toata ziua asa ca e superfericit.
s ieu am vorbit ieri cu Nina, va transpite la toate salutari si va pupa.... ma intreba ce mai ziceti, dar eram asa zapaciata, nu mai stima prea multe din ce am citit de dimineata!!
Nana, bine ai venit!!!!
Georgi, da-o la cresa nu mai sta. O sa fi si tu mai linistita si poti invata. eu daca as putea as da-o si pe Daria. eu sunt tare multuminta de David, am inceput sa merg cu el de la 1 an si 3 luni cate 2 ore la fitnes. La cresa cand a inceput in oct s-a obisnuit f repede.
elena, George ce mai zice??
Ana, da sunt mititei dar las ca o sa creasca ei. Fetele sunt bine, la fel Daria maraita, Selin uiti ca mai exista!!
Adriana, asa-i cu muncitorii astia! Cand au fost in tara sora-mea s-a apucat sa renoveze ceva la apart. Nu cine stie ce. Primii care au venit au lucrat o zi au luat banii, pe ziua respectiva si dusi au fost. Acum era unul care venea numai de la 6 la 10 seara dar cica a lucrat mai mult taica_meu decat el... si intr-un final a terminat intr-o saptamana.... ceea ce putea in 2 zile sa fie gata. Dar banii binenteles ca i-a incasat toti!!
Va pup pe toate
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Gabbriela spune:
Buna fetelor,
maine dimineata plec spre romania, sa nu scrieti prea multe sa umpleti paginile pan ala 10 :) pana prin 21 mai cand am eu acces la net iara, sa va pun lista in capatul subiectului.
Nina va reveni pe data de 29 la servici si atunci intra ea la lista si la actualizari.
Sanatate si noroc la toata lumea si la toti pitici
Aveti grija de voi ...
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
monica-elizabet spune:
neatza scropiute,
bine ai venit acasa gabyasteptam pozeeeeee
gabriela drum bun
goergi, din pacate in filmul cu prosti ma recunosc si pe mine cand am alergat acum cativa ani cu dosarul pentru definitivat, cam aceeasi poveste...bine ca totusi este cu un final fericit...ce sa mai zicem...ca la noi la nimeni...bafta in continuare
ana, vad ca esti prinsa rau cu serviciul...spor la treaba
mirapana la urma m-am convins si eu(dupa ce mi-a mai zis si adriana-mami de razvanel)ca varicela este o boala usoara asa ca nu i-am mai facut vaccin ruxandrei...cum este la baietel ina fara de bubite mai are si altceva?toata gashca de copilashi si pe mamica erina
adrianaasa e cu zugravii...zici ca sunt directorivin cand vor, pleaca cand vor...fac ce vor...da banii sunt banisa stapanesti sanatoasa mobila si nu te enerva...o sa termini in curand.
elenaeu nu vreau sa vina vinerieste cea mai incarcata zi a meaeu vreau sa treaca vineri...
ieri am luat loganul acasa dar mai trebuie sa-l duc luni pentru reviziea stat acolo o sapt si dobitocii nu au avut tip sa se ocupe si de asta...si mai trebuie sa platesc si 2,5 mil de lei revizia...
pupici pe toate am fugit sa-l duc pe alex la gradi...sa aveti o zi buna
monica
miraklucker spune:
Monica, nu are nimic in afara de bubite care-l manaca, dar ii dau fenistil picaturi, si un fel de pasta cu zinc pentru bubite sa se usuce. singurul lucru il manaca si pana isi face efectul med e cam nasol, si mai face ceva febra, dar starea generala e buna... parca manaca si ceva mai bine.
Va pup, si o zi buna
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI