Mamici de mai-iunie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
lena spune:
papadik a ramas stabilit ca ramona o sa-mi dea sms dupa ce naste, dar vad ca saracutza o tzin astia in felul asta...of, of...nu zic nimik pana nu naste ca si eu tot cam asa...amonar sper din suflet sa te ajute cumva la spital
, sa nu te epuizezi cu contractiile astea :((((( ca nu iti zic acuma ca mie mi-au indus-o si nu e o perspectiva roz, sper din suflet, sa poti sa rezisti!!!
am emotii de zici ca eu nasc![]()
Lena si t-rex Freya
adriana spune:
Amonar.. dar aia la spital nu au minge?
Metode de nastere urgenta.. uite aici:
Sa calareste mingea, sa incerci sa mergi ca piticul (nu ma bate, dau si eu sugestii pentru ruperea apei), sa faci plimbari, sa urci scarile... la o prietena de-a mea a functionat uleiul de ricin, dar nu stiu daca la tine merge.. Asta cica da drumul pe tobogan la bebe.. nici nu-ti dai seama cand nasti.. Dar sa stii ca si eu sunt cam rezervata la folosirea lui.
Succes, nastere usoara, fara travaliu luuuuuuuuuuuuuuuuuuuung
carminabulina spune:
Am terminat de citit povestea nasterii lui Victoras. Din povestirea ta, Arabela, ai zice ca nasterea este floare la ureche
, dar oare chiar asa o fi? Eu am doar niste dureri fara a fi inca in travaliu, si simt ca mor, ma intreb oare cum o fi mai incolo
?
Ati uitat-o pe Alda din lista cu povesti....
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Lya spune:
Amonar,se pare ca bebe al tau vrea mai multa galerie.
Hai Kailan!!
Sper sa scapi cat de repede si sa te poti bucura de Kailan.Imi pare rau ca rebuie sa treci prin asa dureri si-ti doresc sa nasti cat mai repede si mai usor.
Carmina,nastere usoara si sa inceapa si la tine travaliu adevarat.
Irinel,mersi de urari!Sper si eu sa se faca bine cat mai repede bine.Acum tati e mai rau ,eu inca nu am nimic si sper sa ma ocoleasca viroza asta urata.Pupici Mariei!Eu tot la cerere ii dadeam si cum a crescut singura si-a facut program.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">33 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Am terminat de citit povestea nasterii lui Victoras. Din povestirea ta, Arabela, ai zice ca nasterea este floare la ureche, dar oare chiar asa o fi? Eu am doar niste dureri fara a fi inca in travaliu, si simt ca mor, ma intreb oare cum o fi mai incolo
?
Ati uitat-o pe Alda din lista cu povesti....[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Carmina nimeni na uitat nimic, Alda este in listuta cu povesti, chiar toate fetele care sau anuntat pina acum sint.
Sa ne zici cind mergi la spital sa facem galerie
sa nu te doara asa tare.doroti_5
39+ cu
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
carminabulina spune:
Doroti, mii de scuze 

...nu stiu cum am citit eu
.
Deja de aproape 2 ore ma simt foarte bine fara nici o durere si aproape ca am uitat ca sunt gravida, pana acum 5 minute cand bebe a inceput sa miste
si iar mi-a adus aminte ca am o "misiune" de indeplinit in curand
. Am tot felul de senzatii: parca as mai sta gravida si sa vb aici pe forum despre tot felul de chestii, despre ce ne trebuie pt. copii si ce nu, dar si abia astept sa-l tin pe Mihnea in brate
. Mi se pare ca atrecut o vesnicie de cand s-a nascut primul bebe, pardon bebelusha
.
[poze carmina
intalnire burtici
mai_iun2006 spune:
Mi-am permis sa creez un user comun, astfel ca oricare din noi poate deschide subiect nou logandu-se ca acest user si apoi fiecare poate face modificari la listuta... Ce ziceti?
Userul e mai-iun2006, parola e cea de la contul comun de pe yahoo pe care ati primit-o de la Ama pe PM.
DianaR
DianaR spune:
Am creat un user comun mai-iun2006, dar acum imi dau semam ca v-a dura o vesnicie sa apara mesajele pana sunt moderate...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (38+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
DianaR spune:
no, o durat muuult, 1 minut...![]()
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (38+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
mai_iun2006 spune:
Papadie, multumesc, bag si eu niste bla-blauri si cand trecem la pagina 10 deschid subiect nou...