Mamici de mai-iunie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
mai_iun2006 spune:
Amonar, eu am avut fals travaliu, ii naspa in sensul ca aveam niste junghiuri la spate pana in f..d dar sa stii ca durerile din travaliu is si mai naspa... Muuult mai naspa... Traiasca epidurala, daca faci nu vei mai simti nimic!
mai_iun2006 spune:
Irinel, noi suntem bine merci, creste burtica, alerg in continuare in parc dupa Vladut de se uita mamicile ce vin mai rar pe acolo ca la urs
... Noroc in lumea cu vechime de prin parc ca ma stie si ma mai ajuta...
ILDI25 spune:
Buna fetelor!!!!!!!!!!!
Am ajuns si noi astazi in sfarsit acasa . Suntem bine amandoi .Am nascut prin cezariana cu anestezie generala ,totul a fost ok a fost un pic cam rau cand m-am trezit dar cand l-am vazut pe bb am uitat de orice durere . Este un sentiment unic nu pot sa va spun mai mult sunt foarte fericita si atat.
Ce ma supara foarte tare e ca nu prea am laptic si trebuie sa ii dau completere lapte praf ,dar asta e n-am ce face .La spital am avut cam multe neplaceri cu asistentele care se ocupa cu copilasii in sensul ca nu vroiau sa ii dea lapte praf pe motivul ca laptele de la san e mai sanatos dar ele nu vroiau sa inteleaga ca nu am si pur si simplu il tineau flamand pana cand sotul meu nu a facut scandal de a alarmat tot spitalul .Asta e sistemul sanitar din tara asta de rahat ar merita impuscati sau tiniti fara mancare sa vada ce bine e cand suferi . Eu am plans foarte mult in spital cand vedeam cum isi bat joc niste fraiere de asistente pur si simplu pana nu le bagam 50- 100mii in buzunar pt. 100 ml de lapte nici nu ma bagau in seama . Sunt foarte dezamagita nu credeam daca cineva imi spunea ca exista asa ceva .Sper sa-mi revin cat mai repede ca sunt cam socata de ceea ce mi s-a intamplat adica copilul plangea si ele din comoditate sau rautate nu stiu ce sa mai cred nu ii preparu lapte praf . Acum suntem acsa si incerc si eu sa ma linistesc dupa experienta utata pe care am trait-o si sa ma bucur de baietelul meu scump.
Celor care trebiue sa nasteti eu va doresc inca odata nastere usoara si mult mult curaj ca nu e asa de rau oricum cand va veti tine copilasii in brate veti uita de durere.
Cam atat nu stiu cand mai am timp sa intru ca sunt epuizata atat fizic cat si psihic.
Va pup pe toate .
ILDI
doroti_5 spune:
DianaR multumim de user nou creat
, daca esti draguta fa repede si 10 mesaje de pe el ca daca e un moderator prin preajma e bine, da daca nu, eu la inceput asteptam si citeva ore sami apara mesajul.
doroti_5
39+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
mai_iun2006 spune:
ioi, ca-i greu sa bagi asa bla-blauri... Papadie spune ca trebuie sa ajungem la 10 -15 mesaje pana sa nu mai trebuiasca moderate... Asa ca ma scuzati...
mai_iun2006 spune:
Ildi, bine ai venit acasa! Ii greu cu sanul la ineput, dar nu te lasa, mulge-te dupa fiecare supt iar completarea da-o doar dupa ce a supt bebe! Si atunci creste si cantitatea de laptic! Si foloseste tetina cu orificiul mic, de nou-nascuti!
mai_iun2006 spune:
Mai 2 mesaje si deschid subiect nou. Ii naspa ca trebuie sa si astepti intre mesaje un minut...