Mamici de mai-iunie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

ups! Am si contractii, insa nu sunt dureroase si nu apar dupa dus. Mai mult am contractii dimineata-nu stiu..pana ne acomodam cu vremea de afara. Conteaza si asa?

quote:
Originally posted by iulyp

Mihaela eu zic sa nu mai masezi sanii daca ai contractii. Din cate stiu eu masarea asta stimuleaza contractiile.

Acum dau curs invitatiei de a citi prima povestioara de la noi despre nasterea Victorasului cel grabit sa isi cunoasca parintii.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

ADRIANA am vazut ca si tu tot fetitza ai.....si ti-ai dori baietel???ca eu ma obisnuisem cu gandul ca-i fetitza si o iubeam de muream....de acolo si lacrimile mele....dar facem fetitza data viitoare
oooooooCARMINUTZA eu cred ca tu urmezi....iti fac galerie de pe acum....[/left]

Da.. am fetita, si imi doream baietel...

Acum imi doresc sa fie sanatoasa, sa nu am probleme cu ea.. baietel facem data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

ok! promit sa stau cuminte

quote:
Originally posted by 26octombrie

Arabela, you make it sound so simple....
Zau, dupa ce am citit mi-am zis ca asta nu pare de speriat! Ai avut si o caruta de noroc, ai nascut relativ usor! Inca odata, pupaciuni Victorasului papacios!!

Mihaela, lasa masatul sanilor, nu vrei sa nasti mai devreme!! asta da contractii!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Abibrinza, imi place ca nu esti suparata pentru faza cu ruptura, imi pare rau insa ca s-a intamplat asa. Iar m-au apucat emotiile citind...
Fara sa vreau, parca ma transpun eu in scena respectiva, apoi imi zic: hello, trezeste-te, tu n-ai nascut inca, cine stie ce te asteapta... si mi se inmoaie picioarele, chiar daca nu stau in picioare...

Azi am fost la doctor, totul e ok, col moale dar inchis. Uraaa, sa traiti dom'doctor, ne vedem peste 10 zile, la cum se prezinta situatia mai prinzi 2 controale, inca unul va fi pe "calu' balan", etc. Ne-am calmat, caci doar dr. ne inspira multa incredere, dar nu ne-a tinut mult, doar cateva ceasuri, acum iar ne-a apucat batzu' ca mai avem de asteptat... deh, fiecare cu odiseea ei, sa-si asptete sorocul!
Cand trec prin dreptul unei oglinzi vad un mic elefantel, ma umfla si rasul, caci mi-am gasit singura porecla...

Toate cele bune va doresc si asteptam noi povesti, amuzante, cu bebelusi smecheri si mancaciosi ( precum VIctor )

Lacri 36w

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Arabela da, maternitatea din Medgidia am inteles ca e super, nici nu se compara cu asta din C-ta. Si apoi dr. Belcin nu are garzi la C-ta ci doar la Medgidia si vreau sa nasc cu ea pt. ca m-am hotarat pt. cezariana ca sa imi leg trompele. Asta daca o sa fie bebe cuminte si o sa astepte programarea ca altfel o sa nasc tot la C-ta pt. ca la cat de repede am nascut prima data acum cred ca o sa nasc in masina in drum spre Sp.Jud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Azi noapte am dormit la spital, mi-au dat ceva sa-mi calmeze durerile contractiilor si ceva pastile de dormit. Contractiile nu s-au oprit dar dilatarea nu progreseaza tot 1 cm....de trei zile. Nu vor sa-mi provoace dilatarea pt ca nu mi s-a rupt apa. In schimb am eliminat dopul gelatinos. Contractiile sant destul de dureroase si ma simt aproape epuizata. La noapte iarasi imi vor da pastile de dormit si imi vor face o injectie impotriva durerii. Banuiesc ca povestea mai poate dura inca cateva zile...:-(((( Ei mi-au spus sa vin in fiecare noapte sa dorm in spital. Nu stiu cum se va termina pana la urma...mai intru sa va spun.

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Maggy felicitari!!! Bebe Nichita bine ai venit pe lume, sa fii sanatos, fericit si un luptator in viata, asa cum te stim... Maggy laptic mult si refacere rapida!

Viviana felicitari, sa iti traisca bebelina scumpa, sa fie sanatoasa, sa n-aiba colici si tu sa ai laptic mult si bun pentru ea! Refacere rapida!

Angelica nastere usoara si bebe sanatos! Asteptam vesti...

Doroti, asa eram si eu in ultimele zile, numai dureri si asa greoaie eram... da trece si te bucuri de raza de soare pe care ti-a trimis-o Dumnezeu...

Amonar eu cred ca ai nascut sau nasti, ca prea n-ai mai zis nimic. Tinem pumniis a fie usor si rapid!

Mihaela, au dreptate fetele, ai grija cu masatul sanilor si contractiile...

Alia bine ai revenit acasa cu frumoasa ta cea mica, refacere rapida. Eu am desfundat canalele cu pompa, bebe si masaj manual (uneori asta e cel mai bun ca poti masa exact zonele intarite, da apoi tot prinde bine si bebe, ca trage lapticul si nu se mai strange altul).

DianaR ce mai faceti voi?

Virgi nu cred ca ai de unde lua barza din pacate. Aici sunt de inchiriat. Noi am vazut la alte case, ca la noi in zona sunt multe familii tinere si se nasc bebelusi destul de des. E destul de scumpicica da ne-a placut si noua tare mult barzuta. Intreaba printre vecini daca exista obiceiul la japonezi... Multumesc de gandurile bune.

Doina si Lya sanatate multa la puiute. Danut a fost bolnavior exact inainte sa nasc eu (si inca mai era cand am nascut) si asa greu mi-a fost, si in spital am stat cu grija lui ca facea febra mare. Da a trecut si e totul bine. Sa treaca si la voi rapid, ca si asa e greu cu burticile, macar sanatate sa fie in casa...

Cred ca am facut o prostie, acum incerc sa o remediez. Daca am vazut ca nu face Maria caca i-am dat ceai de musetel, cum v-am spus. Nici macar n-a prea avut efect. Apoi m-am gandit ca poate o doare burtica pentru ca ii dau eu prea des sa suga ca ea cere des si nu suge mult. Mi-au zis unele persoane ca poate sa il doara pe bebe burtica pentru ca lapticul nu apuca sa se digere si papa altul peste el. Asa ca am zis, hai sa profit de faptul ca ii dau ceai si sa ii distantez mesele. Ei bine, am impresia ca de-aia plangea Mariuca mea ieri, daca nu s-o fi suprapus totusi pe o criza de colici. acum doua zile a fost ok, am crezut ca e chiar mai bine ca i-am dat ceai si mai rar lapte, da ieri a tot plans, si la mine in brate. Azi i-am dat cand a cerut, chiar si la jumate de ora, bine o fi, rau o fi, imi pare rau de ea. Si imi pare mai linistita. Beau eu la greu ceai de colici, nici nu stiu daca sa ii mai dau si ei.

Adi vad ca sti Ela se pregateste de nastere... sa ne spui cand facem galerie.

Carmina, si Mihnea vine... Pupici, mai e asa putin...

Pupici la toate si daca va hotarati vre-una sa sariti randul si sa nasteti ;-) nastere usoara si bebe sanatos, ca e cel mai important!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Amonar, vad ca n-ai nascut. Te ingrozeai la gandul ca daca sunt asa dureroase contractiile astea false, cum vor fi cele adevarate. Eu citisem ca si travaliile false pot fi al naibii de dureroase.Nu pot sa fac comparatia ca n-am avut asa ceva, da nu te ingrozi. Daca vei avea epidurala, durerile cele mari de pe final de nastere nici nu le vei simti. Te pup si iti tin pumnii sa fie totul mai usor decat in cele mai bune vise ale tale. Nici aici nu induc nasterea daca nu se rupe apa sau nu ai 41-42 de saptamani (depinde de medic am impresia).

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Maggyc si Viviana FELICITARI! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!:))) Sa aveti bblushi necoliciosi, mincaciosi si somnorosi

bag seama ca AMONAR are ganduri mari de nu aparu azi pe aici:)) cine are telefonul ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ete ca aparu Amonar pina dadui eu send:)) de la CAMI M avem ceva vestilici?
AMO stiu ca ai sa ma injuri dar ca sa ajuti la dilatare cica tre sa te plimbi o gramada...stiu ca nu-ti vine cand te apuca vreo durere da cica e util. NU se recomanda plimbarea dupa ce s-a rupt apa pt se poate angaja bblusul si se poate strangula cu cordonul ombilical. Cel putin d-aia nu m-au lasat pe mine sa ma plimb.

Mergi la inceput