Mamici de mai-iunie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

OK, Arabela. Multumesc pentru unda verde!

Deci fetelor, PRIMA POVESTE, CEA A NASTERII LUI VICTOR, este disponibila pe pagina web!!! Cititi si va delectati . Multumiri Arabelei ca ne-a impartasit-o si noua!!!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html" target="_blank">Povestile mamicilor de mai - iunie 2006

Doroti, capitolul 82 il deschizi tu sau ramane in seama mea???

Pupici,
Steluta 33s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Steluta

OK, Arabela. Multumesc pentru unda verde!

Deci fetelor, PRIMA POVESTE, CEA A NASTERII LUI VICTOR, este disponibila pe pagina web!!! Cititi si va delectati . Multumiri Arabelei ca ne-a impartasit-o si noua!!!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html" target="_blank">Povestile mamicilor de mai - iunie 2006

Doroti, capitolul 82 il deschizi tu sau ramane in seama mea???

Pupici,
Steluta 33s+.

Daca apuc il deschid eu, ca dupa cum e lenoasa fiicamea cred ca mai deschid si 83

doroti_5 39+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Mihaela eu zic sa nu mai masezi sanii daca ai contractii. Din cate stiu eu masarea asta stimuleaza contractiile.

Acum dau curs invitatiei de a citi prima povestioara de la noi despre nasterea Victorasului cel grabit sa isi cunoasca parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor am pus link pe prima pagina spre povesti.
Steluta eu as zice sa scrii fiecare poveste pe pagina separata, ca la cite povesti vor fi aici o sa fie o pagina foarte lunga, numai lista e de 10 pagini Word.

doroti_5 39+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Arabela frumoasa foc povestea nasterii. Victorasul mic si smecher care sigur se va smecherii si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Iulyp, am si eu o intrebare.Cum de nasti in Medgidia?E mai buna maternitatea de acolo?

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

VIRGI numele il aveam de la inceput de baiat.....si l-am adaptat la fetitza!

ADIB si LYA sunteti niste haiosi!.....acum rad si eu dar nu a fost de ras!si lacrimile mi-au dat oricum....ca am fost emotionata sa aflu....
ADRIANA am vazut ca si tu tot fetitza ai.....si ti-ai dori baietel???ca eu ma obisnuisem cu gandul ca-i fetitza si o iubeam de muream....de acolo si lacrimile mele....dar facem fetitza data viitoare
oooooooCARMINUTZA eu cred ca tu urmezi....iti fac galerie de pe acum....

RAALUCUTZA37+cuRAUL CELESTIN http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

DIANAR chiar ca vroiam neaparat baiat.......stii radeam cu iubitul meu ca ar fii fost si baiat dupa toate eforturile pe care le-am facut....ce ne-am documentat noi pe net.....tot felul de nebunii....sex cu capul spre nord.....pozitii de facut baiat.....etc,etc.....si sa nu iasa baiat????????????

RAALUCUTZA37+cuRAUL CELESTIN http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Arabela, you make it sound so simple....
Zau, dupa ce am citit mi-am zis ca asta nu pare de speriat! Ai avut si o caruta de noroc, ai nascut relativ usor! Inca odata, pupaciuni Victorasului papacios!!

Mihaela, lasa masatul sanilor, nu vrei sa nasti mai devreme!! asta da contractii!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Atunci o sa pompez la greu in continuare la dus:-). Inca nu este o senzatie dureroasa si masajul deja il fac cateva minute cat sunt sub dus. Sunt o idealista....mi-ar place sa vina lapticul imediat cum il pun pe bebe la san dar....sunt o idealista :-)

quote:
Originally posted by abibrinza

Din cate stiu eu te dai cu garmastan cand nu ai sfarcuri.si daca iese laptic e bine, doar ca trebuie sa continui.mie mi s-a infundat chiar sanul din care curgea colostru.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput