Mamici de mai-iunie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Din cate stiu eu te dai cu garmastan cand nu ai sfarcuri.si daca iese laptic e bine, doar ca trebuie sa continui.mie mi s-a infundat chiar sanul din care curgea colostru.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Arabela, asa e colul nu doare, ci se simte o presiune pe el. Pe mine ma mai doar si oasele bazinului, inghinal mai exact. Teama mea este ca nu o sa ma prind cand trebuie sa merg la dr. El mi-a zis sa ma duc la spital doar daca am contractii regulate la 5 minute sau daca mi se rupe apa. Iar eu nu am nici una nici alta, insa SUFAR. Si vad ca nimeni nu a mai suferit asa inainte de travaliu....

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Carmina, fiecare nastere e diferita.Si o sa simti cand trebuie sa mergi la spital.Fa-ti ultimele pregatiri, mergi la toaleta ca-i foarte important sa ai intestinele goale si totul o sa fie bine.Vezi ca s-ar putea sa stai comod pe toaleta.Nu Glumesc.Colega mea de salon a avut tot asa dureri ca tine si se calma doar pe toaleta.s-ar putea sa mai dureze. si fi pregatita.Nu prea are ce sa se intample rau . Iar la spital tot o sa ajungi in timp util ca nu nasti in juma de ora.

Mergi la inceput

Steluta, am reusit sa scriu povestea nasterii lui victor.Cum o pun pe site-ul acela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Sarumana Arabela . Ma gandeam ca nu am eu norocul ala sa nasc in juma' de ora .

Si acum in alta ordine de idei, care nu are de a face nici cu nasterea nici cu bebeii, pe voi nu va omoara fulgii astia de afara? Cum va protejati casa impotriva lor. Eu turbez din cauza lor.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by abibrinza

Steluta, am reusit sa scriu povestea nasterii lui victor.Cum o pun pe site-ul acela?

Felicitari!!! Povestea mi-o poti trimite pe adresa mea de e-mail. O gasesti in mailul comun sau in profilul personal de pe forum.

Steluta 33s+.

Mergi la inceput

Plase la geamuri Carmina.Si apoi aspiri plase cand se aduna mai multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

FELICITARI MAGG!!! BINE AI VENIT PE LUME NICHITA!! SA FII SANATOS SI MANCACIOS!!!

Alia, eu asteptam detalii despre nasterea la Elias, dar acum am vazut ca pana la urma ai fost internata la CF2. Oricum recuperare grabnica si mult laptic pentru Maya.

Bine ai venit, A.C.!!

Doroti, daca nu se ofera altcineva ma pot ocupa eu de listuta in lipsa ta. Nu de alta, dar oricum eu stau toata ziua in pat...

Si pe mine au inceput sa ma supere niscaiva dureri ca la ciclu. Dar reprizele sunt destul de scurte si rare. Iau in continuare pastile, si sper ca bebelina sa nu se grabeasca, si sa-l astepte pe d. T sa termine cu seminariile .

Nastere usoara mamicilor ce isi asteapta bebeii in curand!!!

Numai bine,
Steluta 33s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Steluta

FELICITARI MAGG!!! BINE AI VENIT PE LUME NICHITA!! SA FII SANATOS SI MANCACIOS!!!

Alia, eu asteptam detalii despre nasterea la Elias, dar acum am vazut ca pana la urma ai fost internata la CF2. Oricum recuperare grabnica si mult laptic pentru Maya.

Bine ai venit, A.C.!!

Doroti, daca nu se ofera altcineva ma pot ocupa eu de listuta in lipsa ta. Nu de alta, dar oricum eu stau toata ziua in pat...

Si pe mine au inceput sa ma supere niscaiva dureri ca la ciclu. Dar reprizele sunt destul de scurte si rare. Iau in continuare pastile, si sper ca bebelina sa nu se grabeasca, si sa-l astepte pe d. T sa termine cu seminariile .

Nastere usoara mamicilor ce isi asteapta bebeii in curand!!!

Numai bine,
Steluta 33s+.

Steluta chiar te rog sa fii asa de draguta si sa te ocupi de deschiderea noilor capitole si de listuta cit eu voi lipsi, eu duminica fac 40saptamini asa ca saptamina asta stam de garda si daca nu si nu saptamina viitoare mergem la inductie, sincer deja vreau mai repede.Eu o sa va anunt de ceva, sau o sa intre o mamicuta de iulie-august din chisinau si o sa va anunte.

doroti_5 39+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Steluta e bine.Atat ma pricep eu la povestit si multumesc pt aranjarea in pagina.pusesem si o poza cu Victor dar cred ca nu s-a trimis.

Mergi la inceput