Mamici de mai-iunie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Doroty, draga de tine, imi pare tare rau sa aud ca ai astfel de probleme, dar eu te rog sa fii optimista si sa gandesti pozitiv, ca nasterea este un fenomen natural si in ciuda tuturor acestor stari pe care le ai acum, vei fi cea mai fericita mamica, cand ai s-o tii in brate pe cea mica. Mai ai cateva zile, doar atat pana la marea intalnire...si ai sa uiti de toate aceste neplaceri. pentru tine si pentru bebelina mica.
In schimb problema cu durerea de inima o tii sub control? I-ai spus medicului tau?
Multa sanatate si curaj..ca vei trece cu bine peste toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felicitari Magghy, Viviana si Puiudana.
Sa fiti sanatoase si voi si bebeii si sa avet mult laptic.

Bine ai venit A.C.

Scrieti ingrozitor de mult, lucrurile se petrec ingrozitor de repede.
Noi abia reusim sa tinem pasul cu voi.

Bafta multa celor care urmeaza sa nasca.

NU imi mai ajunge timpul cu toate ca stau acasa de o saptamana.....

Trebuie sa mai rezistam cel putin o saptamana si vine dr.

Pupici,

Flory 33+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!

Felicitari proaspetelor mamici!

Bine ai venit A.C.!

Am niste dureri de mijloc ..INGROZITOARE..! Sunt la serviciu si trag cat pot de tare sa termin treaba, poate imi mai iau niste zile libere.
Saptamana viitoare ma duc la control si tot atunci imi iau prenatal, in functie de cum se prezinta situatia ma hotarasc ce fac in continuare, mai merg la servici dar imi scurtez programul sau mut hartogaria acasa.

Va pe toate!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Fetelor eu vad ca fac nota discordanta cu voi, aici. Am avut o noapte de cosmar. M-a durut burta intr-un hal fara de hal, inca ma doare dar doar daca satu in pat sau pe scaun , daca stau in picioare ma doare dar suportabil. Durerile sunt ca la ciclu x 50, ca sa va faceti o idee, in rest nu am contractii, nu ma doare colul. Sincer nu stiu de ce la mine e asa. Si daca o fi sa nasc luni eu ce fac? Ma chinui o saptamana cu durerile astea????

Lacramioara, chatul este in stanga sus a pagini, de unde poti accesa si profilul personal, toate forumurile, puncte personale, etc.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Carmina, nu ajungi tu sa nasti luni daca ai dureri asa de mari.Si contractii poti sa ai fara sale simti.De faptdurerile aste sunt contractii.S-ar putea ca pana maine sa-l ai pe Mihnea in brate.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

mamicilor care ati nascut deja,

o intrebare: ati avut voie cu pompa in spital? Stiam ca este o problema din punct de vedere sterilizare: chiar daca sterilizezi de acasa 'obiectul', nu te lasa sa il folosesti in spital.

Asa o fi?

Sau in spital se merge mai mult pe desfundarea canalelor cu mana sau cu suptul lui bebe? Cum e mai bine?

Carmina, nu esti singura cu dureri pe aici; si pe mine au inceput sa ma doara toate cele; eu inca ma plang de dureri de spate-chiar si cand dorm si parca azi au inceput sa ma doara si muschii burtii (in partea de jos). Sper ca Rado sa mai stea putin acolo, cel putin pana ajung in Bucuresti sapt viitoare.

Mihaela
34+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Si colul nu doare.Sau pe mine nu m-a durut.Simti ca o apasare pe el.

Mergi la inceput

Mihaela, cred ca depinde de spital.Dar la inceput e mai bine cu mana, chit ca te doare de mori.Si poti s-o folosesti cand nu e nimeni prin preajma.Lapticul ala si asa nu o sa-l dai la bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Carmina, am povestit-o exact cum am trait-o.
Pupici.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Ooooo, bineinteles ca nu ii dam lapticul lui bebe. Eu am inceput de pe acum masajul la dus; inca nu m-am dat cu garmastan si sper eu sa nu fie nevoie deloc. Inca am colostru si la masaj iese prin vreo 4-5 orificii la fiecare san. si asta am inteles ca este de bine. Dar mi-e teama sa nu se infunde pana la nastere :-(

quote:
Originally posted by abibrinza

Mihaela, cred ca depinde de spital.Dar la inceput e mai bine cu mana, chit ca te doare de mori.Si poti s-o folosesti cand nu e nimeni prin preajma.Lapticul ala si asa nu o sa-l dai la bebe.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput