Iasule, mandra cetate! (32)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
Capul sus Raluca draga!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Danna_36 spune:
Deci, adresa din nou, sa nu va mai apucat de cautat prin capitolul celalalt:
RoMagic Family Care Center - str: RUFENI nr.16
Ceea ce inseamna ca trebuie sa ajungeti in intersectia "Podu de Fier" (din Tg. Cucu putin mai la vale, printre blocurile tip vila) si cautati cu privirea farmacia pe care scrie tot Podu de Fier, (atentie, sunt mai multe farmacii in zona, cu alte nume). Daca sunteti cu masina, ocoliti prin spate farmacia si ati ajuns: asta e strada Rufeni, iar nr 16 este a doua casa pe stanga (cu etaj, nefinisata la ext si cu baloane...)
Buli, Carmen2003, Carmenp si celelalte fete care inca nu ati raspuns, unde sunteti, cum dau eu de voi sa va anunt ca nu mai e sambata intalneala, ci vineri?
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
ralnied1 spune:
Oana, m-a scos calculatorul de pe Mess atunci...
Si cand am reusit sa intru din nou in cele din urma... nu mai erai... probabil ai plecat deja la strand...
Poate pe sambata seara (sau duminica!)... Acum o tai repede acasa, cu speranta ca la vreun miez de noapte prind si eu bucataria libera sa fac ceva de mancare, ca nu prea mai este mare lucru... Si am o durere de cap de nu ma vad... Mai vorbim!
Miha: merci! Pupi!
Noapte buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
daca e cel unde e de gasit si dr.mihalceanu, atunci uite aici: 21.86.86quote:
Originally posted by kriss79
Buna ziua
Stie cineva telefonul cabinetului ginecologic de langa Cinema Victoria?nu-l gasesc nicaieri prin ziare si nu mai vreau sa fac un drum pana acolo..
Multumesc
POZE
Cristina S.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Multumesc frumos.Da, acela e, numai ca eu merg la dr.mihaila.
POZE
Cristina S.
oanabandol spune:
neata fetelor,
pregatite pt cuconiada? se pare ca vom avea o zi superba!!!!
deci mobilizarea!!!!!!!!!!!
o zi minunata !!! si de-abia astept sa ne intalnim!!!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
Darria spune:
Buna dimineata.
Multa sanatate pt. strumfei si recuperare rapida bolnaviorilor.
Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut si o "cuconiada" pe cinste
alipiticot spune:
Buna dimineata!
Eu vin cu bb asa ca poate mai vine cineva ca sa abia si ea cu cine sa se joace.
Si acum nu stiu ce sa aduc,nu am timp sa gatesc nimic nici nu le am cu dulciurile,doar daca vreti o oala cu sarmale....
Asa ca, sa ziceti cumpar ceva dulciuri,cu toate ca am vazut ca toate aduceti si zic ca nu are rost sau ceva bunnnnn si dulce,de ex garone cum am adus atunci sau daca va place altceva sa spuneti.Va rog mult astept o parere sau 2,3 ca sa nu o dau in bara.
ralnied,capul sus e vara ,esti tanara si nu merita!
Paula 16 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
GabrielaG spune:
Neata, sper sa avem o zi superba!!!
Eu o sa vin cu copiii, sambata puteam fara, dar azi sotul are ore pana la 21 si sa-mi tin bona pana la ora aia nu e frumos.
Eu mai am din Garonne de data trecuta...Ca spuneai de dulciuri...si eu cred ca tot niste crantzanele, nu am timp de nimic azi, nici mancare nu ama casa. Dion pacate Mateiul meu e un pic tusitor...sper sa nu va molipsiti.
Dana sper sa pot incropi o oferta, de fapt o sa vin si cu mascute sa le vezi, paie, etc...ca azi primesc marfa. Dar chiar nu am cum sa aduc si costume azi, poate reusesc sa fac o oferta serioasa..
Raluca ai ajuns in Iasi?
Hai cine se mai anunta?
Pupici,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
RALUCA , in primul rind LASA GRIJILE SI SUPARARILE DEOPARTE!
Viata e scurta si nu merita sa te stresezi pentru orice:si o vorba
populara "nu dori moartea sefului tau ,fa in asa fel incit sa si-o doreasca singur" cu adaptari in functie de situatie!
In al doilea si nu in ultimul TE PUP DULCE pentru vestea cu IRIS !
SARU-MANA!Vii?
Fetelor nu pot ajunge deseara pentru ca m-am procopsit cu o criza de bila crunta de abia stau la serviciu.Sper sa reusesc sa rezist toata ziua!
Cristina,Rares si Mihnea
aime spune:
'neata fetele!
am aparut si eu prin zona...si citesc ca Dana are probleme...ufff, ce rau imi pare de micutza...tocmai tu sa lipsesti? in cazul asta mai bine amanam cu o saptamana sa se faca bine Ruxi, ca ce farmec are fara Dana? Zic si eu...sau mai facem o intalnire si sambata viitore, asa poate or putea mai multe fete...
si nici eu n-am timp mult la dispozitie ca as fi facut ceva bun-bun...sper sa ajung la timp insa, daca nu, cand oi ajunge...
o zi buna!
aime si Vladimir in mai