Iasule, mandra cetate! (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna ziua
Stie cineva telefonul cabinetului ginecologic de langa Cinema Victoria?nu-l gasesc nicaieri prin ziare si nu mai vreau sa fac un drum pana acolo..
Multumesc

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetele, dragele, iata-ma...
De doua zile Ruxi a mea e bolnavioara...tot problemele noastre digestive...ieri m-am speriat rau de tot, mi-am facut si bagajul pentru spital...acum sunt cu ochii pe ea, inca nu am scapat, stau cu frica in spate...mi-e groaza de spital si de tot ce inseamna el...

Oricum, la cuconiada nu renuntam, cu mine sau fara mine...va dau cheile si tot se tine

Ramane deci pentru vineri, 12 mai orele 17 si dupa..Stefania vad ca nu a mai intrat, sper sa poata veni si ea, cu mostrele promise...ii trimit un PM.

Vestea proasta e ca tot nu mi-au venit toate cele comandate, de care ma plangeam si acum cateva zile, va rog inca odata sa treceti peste..."amanunte"...si va invit sa mai treceti pe la noi si dupa cuconiada, sa vedeti ce frumos va fi la un moment dat...

In legatura cu aducem fiecare, asa cum am mai spus, ce se poate si daca se poate...nu-i nici o regula...si nici o pretentie...

Nu va asteptati la cine stie ce organizare, abia am terminat de smotruit, iar de cand e bolnava Ruxi, nici nu am mai dat pe acolo, asa incat ne vom organiza din mers

Sper din toata inima sa fie bine Ruxi si sa va astept acolo, daca nu va fi acolo partenera mea, (Dana si ea)...

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Deci,a ramas stabilit pentru maine,vineri 12 mai la ora 17? Si...este cineva care vine cu copilul?

Va pup

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Eu am zis ca vin de acum cateva zile. Eu nu am nimic programat nici pe vineri, nici pe sambata si de asta n-am mai adaugat nimic, am asteptat sa va hotarati voi cand puteti.
Eu o sa fac cornulete cu nuca, pentru ca-mi ies o bunatate... o sa vedeti voi
Ne vedem maine!

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

daca e cel unde e de gasit si dr.mihalceanu, atunci uite aici: 21.86.86

quote:
Originally posted by kriss79

Buna ziua
Stie cineva telefonul cabinetului ginecologic de langa Cinema Victoria?nu-l gasesc nicaieri prin ziare si nu mai vreau sa fac un drum pana acolo..
Multumesc

POZE
Cristina S.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Kriss, iti trimit un PM cu nr. de telef. Sper ca mai e valabil.

Oups. Nu am observat ca ti l-a mai dat si carmen.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Dana, imi pare rau pentru Ruxi. Sper sa treaca cu bine momentul.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Oana....... Marius???????:D

17 mai, orele 21.00, parcare Iulius Mall--Festudis (17-25 mai): Deschidere: IRIS!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Multumim tuturor pentru urari! Am reusit sa citesc pe fuga ultimele 3 pagini.
Sunt suparata, sunt trista, sunt debusolata, sunt distrusa, sunt... in toate felurile.....IARRRR!!!
Nora, nu mergem incolo week-end-ul asta...
Miha, tortul a fost super... de cioco.... cum imi place mie... Pacat ca nu prea am avut chef de nimic, nici de cioco...:(

La intalnire nu am cum sa vin...
Nu mai am ce sa va zic...
Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

da bre....marius.vrei poze?sau vii si tu?
ce-i cu tine raluca, mama? iar o luasi razna????????dau bataita de numa numa.ia capsorul sus si vezi cand iesi de la munci poate ne vedem la strand.daca vii, da-mi mobilul tau pe pm repejor si stabilim detalii.hai sus de unde ai cazut ca nu-i bine acolo deloc.
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput