Iasule, mandra cetate! (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare fetele,am citit despre mutarea cuconiadei,dar nici eu nu stiu sigur daca ajung,poate reusesc sa trec o fuga dar cu cupil cu tot,ca noi suntem siameze
Vream neaparat sa va zic sa nu cumparati cremvusti din piept de pui, marca Cristim,de la Metro,ca noi am cumparat in week-end si am bolit 3 zile tot familionul,cu diaree, varsaturi si febra mare.Si inca sunt in convalescentza n-am putere sa fac nimic.
Pana pe la pranz mai intru sa vad ce hotarati,daca ramane azi sau se amana pe saptamana viitoare
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Buna dimineata fetelor. Nici eu nu prea le am cu coptul, asa ca astept si eu sugestii cam ce as putea sa cumpar. V-am pupat.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Din pacate aseara cand m-am apucat de dulce am descoperit ca nu am faina si nu am mai coborat, asa ca voi cumpara ceva. Astept cu nerabdare intalnirea, Dana sper sa fie bine Ruxi si sa ajungi si tu.
Eu vin cu masina, deci alcool nu voi bea si nici nu cred ca voi putea sa stau pana tarziu in noapte, vin parintii mei in Iasi diseara.

Astept sa ne vedem!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata.
Acum am bagat in cuptor placinta cu iaurt.Alceva ce sa mai aduc?Farfurii si pahare de unica folosinta?Servetele?Cafea?(e cam tarziu totusi..)?Un BMW? eventual decapotabil?Un mascul sexi sa faca striptease?
Catalina e putin racita(aerul conditionat din masina..),n-am cu cine s-o las ,o iau cu mine,incerc s-o tin departe de copiii sanatosi,o sa faca echipa cu Matei.
Deci,strada Rufeni nr 16...

Este vre-o amatoare de icre printre noi?Am icre de crap ,in pungute la congelator..donez o portie....doua...
Editez:
Nu-s de crap is de caras..da nu stiu daca e vre-o diferenta..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Hello

Am intrat sa va salut.

Am sanse minime sa ajung diseara; eu veneam cu tot cu Vlad, pe care daca trec sa-l iau dupa service si dupa ce scap de la doctorita, e deja tarziu pentru el si e morocanos…nu stiu, “never say never”, dar nici sa nu stati dupa noi…

Si m-am facut si frumoasa pentru intalnirea cu voi, sunt proaspat tunas, vopsita si coafata…

Asta e – va spun distractie placuta si poate cand e centrul gata ne vedem acolo si intr-o sambata, cu copiii…
Ca pentru mine vinerea dupa-amiaza si seara e perioada din saptamana cand sunt cea mai obosita si moale si fara vlaga…

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74546" target="_blank">
si Vlad, cu ale sale
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ma inscriu si eu pe lista celor care nu au timp de facut prajituri,cu toate ca fac destul de des,astazi nu am avut timp nici de unele.Nu stiu de ce.Or fi de vine emotiile? Asa ca voi cumpara ceva. Daca ajung un pic mai tarziu de 5 nu se supara nimeni,nu?
Si vin cu tot cu plod,ca altfel nu se poa'.

Va pup.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

salut
adriana eu vreauuuuuu icreeeee.ca ultima mea portie am facut-o ieri, pt azi la cuconiada si au navalit hunii(a se citi, cumnata, cumnat, soacra, sot si nepoete)asa ca ioc icre
si eu voi cumpara ceva ca io chiar is in plop cu coptul.
va astept
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, io va cetesc mereu, da` nu raspund ca-s rushinoasa
de venit nu vin pentru simplu motiv ca n-are cine sa stea cu cupiii si decit sa vin cu amindoi si sa plec varzuita mai bine stau acasa... va urez distractie placuta si asjtept pozici. si ca sa-mi iau revansa propun un pub, hm? fetili stiu di ci...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

imi pare rau sa va spun, dar cred ca e aproape imposibil sa vin azi...nu stiu cum se face, dar parca problemele mele stiau ca intalnirea era programata pe sambata ...poate alta data, tot la Dana...impreuna cu Dana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Deci ,una portie la Oana,mai este una.

Dana,n-ai intrat azi...sau n-am vazut eu..venim,sau nu venim...?Eu as vrea sa vii si tu..ca tu ne-ai starnit...ce face Magduta?
Aveti (sau veti avea) calculator la sediu?(din curiozitate..)

Pana plec ,raman cu subiectu deschis,sa fiu pe faza daca se mai intampla ceva..
Numai bine...

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput