Iasule, mandra cetate! (32)
Raspunsuri - Pagina 3
oanabandol spune:
io viu oricand
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
aime spune:
Eu votez ptr sambata sau vineri (ca duminica avem musafiri), miercuri si joi is plecata, da joi spre seara apar, asa ca va citesc atunci hotararea.
carmenp spune:
mai este in Tg. Cucu un laborator deschis recent, nu stiu denumirea, dar este acolo unde era restaurantul Bucegi, si, da, pe nemincate
quote:
Originally posted by amironeanu
Stiti cumva unde se fac analize la copii si le ia singe din degetel? Stiti cumva daca in cazul acesta trebuie sa fie nemancati?
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Nora__ spune:
Danna...mai bine ia pusca si mergi cu noi,ca mergem dupa bani si ne pazesti.Deci io de cand urlu sa facem cuconiada si tocmai acum plec io.Deci daca ar fi vineri,atunci vin.Imi pare rau,dar ma si bucur ca s-a rezolvat o problema si asa ne putem schimba casa.Poate saptamana viitoare am casa noua.(noua pt mine,ca apart nu e nou)
Dar tot mor de ciuda ca nu pot vedea fetele si sa cunosc fetele noi.Aevarul ca nu poate fi impacata toata lumea,fiecare e cu programul ei.Deci daca nu ajung,poate mai repetam figura altadata.
Raluca...nu mergeti sambata acasa,la Pascani?
Gabriela...e greu,dar cum sa renunti?Chiar te admir pt vointa,tenacitatea si puterea pe care o ai.Dar oricum cred ca se merita mai mult,decat sa ai cateva mil. salariu ca profa.
aime darling,si mie imi pare rau ca nu ne vedem.Dar cine stie...sa ajungem pana atunci
Sanatate la toate fetele si la toti puisorii.
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
acvi spune:
LA MULTI ANI,MADGA!!!SA FII FERICITA,SA TE BUCURI DE TOATA DRAGOSTEA CELOR DIN JUR!!!Danna,sa-ti traiasca fetita si sa ai parte de toate bucuriile posibile din partea ei!!
RALUCA,multi ani fericiti de acum in colo alaturi de sufletul tau pereche..si cit mai rapid o casuta a voastra...si nu in ultimul rind..O NUNTA DE VIS!!!
Oana,eu am fost cu Alex la un neuro-psihiatru la policlinica de linga Sf.Maria(Ambulatoriu,parca ii zice)la dr Arsene(are program in fiecare zi ..o zi dimineata o zi dupa amiaza..nu e aglomerat)...am fost multumita ca ne-a explicat tot ce am vrut sa stim,ne-a dat trimitere la EEG in spital si am facut-o rapid..adica interpretarea pe loc program zilnic de la 8-12)..noi tot pt pb cu care te confrunti tu am fost..ALex plingea si parca uita sa respire citeva secunde si se sufoca iar noi ne-am speriat f tare...pina la urma am descoperit ca a fost de la o sperietura mai puternica (ne-a explodat o sticla cu must in bucatarie si el era destul de aproape )..dar s-a rezolvat de la sine.Daca te mai pot ajuta cu ceva..cu cea mai mare placere.
Danna,pt cuconiada eu nu am preferinte ..cind se da strigarea ..atunci vin.
Gabi si Alex.
oanabandol spune:
aime, ti-am trimis pm.
pupici,
oana
oanabandol spune:
neata fetelor,
baiiiii, da lenese mai sunteti!!!!nu a dat nimeni cafeaua pina la ora asta??????eeeee, daca nu a dat nimeni o cafea buuuna, va dau io un pepsi light cu ness, ca asta e cafeluta mea de dim acum.si tot aici va anunt ca de sambata pina acum, am dat 5 kg jos(e apa din organism).abia de sapt viit incep efectiv sa slabesc, dar nu intr-un ritm asa de alert.
o zi plina de soare si decizii corespunzatoare legate de cuconiada!!!!
pupici,
oana
oanabandol spune:
revin,
tocmai am vb cu dr baltag si sunt programata pe luni dimineata la encefalograma.am ce ma framanta pina atunci.doctorita de familie mi-a spus ca pare a fi spasmul hohotului de plans, dar ca sa fim siguri ca nu e altceva....sa-i facem encefalograma.inebunesc pina luni!!!!
pupici,
oana