Iasule, mandra cetate! (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

ehehe, eu is treaza de la 5.45, ca m-a trezit puiul ...a tipat in somn, asa tare ca m-a speriat ceva de groaza...n-am mai putut adormi, neam, apoi s-a trezit si el pe la 6.30 si de atunci ne jucam ...sper sa-l pot culca pe la 12 macar, ca la 2 plecam catre Galati.
Oana bine ca ai rezolvat cu programarea, sa stii ca si eu m-am gandit la spasmul de plans, da mai bine sa fii sigura. Sa ne spui ce zice dr. Baltag. Si spor la slabit, wow....ai dat ceva, pai eu am dat cam 4-5 kg pe luna.
va pup si ziceti cum ramane cu cuconiada?

aime si Vladimir in mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

hello,

scuzati graba!
intru sa spun doar ca eu nu pot vineri - am intalnire cu dr Mihalceanu!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74546" target="_blank">
si Vlad, cu ale sale
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal si www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna dimineta!
Si eu pe aici,fara cafea insa.
Eu vineri spun da,dar cu fata altfel nu, si sambata si duminica nu cred.Dar poate fac o surpriza!
Am o rugaminte fetelor,eu vreau sa vand apart,sa cumpar altele 2,sa fac un credit...etc multa bataie de cap si multa umblatura si de asta vreau sa dau fetita la cresa la progr scurt ,dar vreau o cresa f buna.la care sa nu fie batuti,sa nu tipe la ei,sa aibe grija....etc.
Stie cineva?ea are 1,3 ani acum.
Si mai spunea cineva de o gradinita buna in nicolina,ma intreseaza pt o prietena,unde e in nicolina?
In rest...noi suntem bine!
Oana succes la medic!
Va pup!

Paula 16 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetele, pana acum balanta inclina pentru vineri, 12 mai orele 17!

Herra
, cat poate tine intalnirea cu doamna dr? Noi promitem sa te asteptam...incepem la 5, dar vom fi acolo toata seara, deci te duci la dr, dupa care vii la noi! Ai uitat ca nu ai voie sa lipsesti?Deja ai absent la cuconiada trecuta, nu mai ai cum...

Belnicol, hai incearca si tu pt vineri

Hai fetele, ziceti repede, unde sunteti celelalte?

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Dragele mele,scuzati intarzierea...

LA MULTI ANI Magduta,sa fii sanatoasa,sa cresti mare si frumoasa si sa o bucuri pe mami.

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI si Ralucai,sa fiti sanatosi si fericiti.A mai ramas ceva din tortul ala?

Eu sunt de acord cu vineri sau sambata,cum hotarati voi,dar daca se poate si cu fii-miu dupa mine.

Va pup.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fetili, vin si io c-o rugaminte maaare de tot, am nevoie de-o pila la starea civila pentr-o cauza nobila, daca ma poate ajuta cineva tare ghini-ar mai fi, astept pm. saru`mina

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Carmen P: depinde de ce ai nevoie de la starea civila(nu am pile acolo) dar sa stii ca poti rezolva si fara pile. Simplu: te duci direct la persoana in cauza cu o "atentie" si se rezolva ca si cum ai avea pile.

Multa sanatate pt. toti strumfii si distractie placuta la "cuconiada"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

hopa si eu in zona,dupa multa vreme de chiul maxim!
In primul rind cu scuzele pentru intirziere:
LA MULTI ANI, MAGDA !
Sa cresti mare,sa fii sanatoasa,fercita,iubita si sa ai mult noroc in viata !

Raluca,sa fii fericita alaturi de alesul tau si sa aveti o viata plina de impliniri!

Vineri chiar nu pot sa vin,decit cu Mihnea dupa mine si asta inseamna ca nu pot sa schimb o vorba cu nimeni,decit cu el ,asa incit nu are sens!

Oana ,multa sanatate si cred ca dr.are dreptate si nu e altceva !Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Am sa incerc si eu pentru vineri. Tre sa dau niste telefoane si sper sa gasesc intelegere, sa pot amina ce aveam de facut vineri pe simbata dimineata. A, si sa mai gasesc si babysitter, altfel apar si eu cu fi-miu de tortita. Mai vorbim.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Dana, sa nu uiti te rog sa ne mai spui adresa. Si cam ce sa aducem ?

nicoleta si matei

Mergi la inceput