Clubul optimistelor (13)
Capitol 1 Capitol 2 Capitol 3 Capitol 4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73112&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73557&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73909&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74069&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74274&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74463&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74680&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74895&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 12
Optimiste(i) convinse(i) sau in devenire:
Georgiana (Slatina,Olt)
Gyna (Suceava)
Joker
Catalin (Bucuresti)
diadaniela (Bucuresti)
alexa si mami (pitesti)
lulu 77 (Constanta)
chiquitita
iri_sori (Ploiesti)
eveline (Suceava)
monagan (Cluj-Napoca)
addinel (Bucuresti)
adinell (alias adinella)
impreuna(Cluj-Napoca)
SunSmile (Bucuresti)
NicoletaB
Ilincalif (Suceava)
Carmencyta (Suceava)
Himmelsduft (Germany)
Fannna2003
Grodear (Bucuresti)
BraveGirl (Bucuresti)
Andreea_trend (Bucuresti)
Liana30 (Craiova)
Teodora35 (Bucuresti)
Hogearamona (Prundul Bargaului)
Daniela_daneza (Bucuresti)
Danutza_s (Bucuresti)
plici plici (Bucuresti)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli decat sa fii pesimist si sa ai dreptate" (JACK PENN)
Raspunsuri
impreuna spune:
Io prima :)))
Imi doarme pitica, dar abia astept sa ies din casa, avem asa o vreme faina de ti-e mai mare dragul. Ma tot gandeam cand vine vara asta odata:)
pa si pusi:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Eram sigura ca tu apari prima
Si la noi e vremea super da inca n-am culcat pitica.O sa iesim dupa amiaza.
fetelor, va astept la capitolul nou cu cate o
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Goergi , am raspuns dinkolo.
Mersi de floricica!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
impreuna spune:
Pai da Georgi, io-s prima ca eram tare optimista azi, pana m-a sunat o prietena si am bocit impreuna la telefon vre-o ora
Si piticania mea nu mai vrea sa doarma singura ca au rasfatat-o bunicii
Da las ca stiu remediul: ma duc azi sa cheltui bani, sa vedeti ce optimista ma intorc
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Si io simt nevoia de o tura la cumparaturi.Asa ca dupa amiaza, o iau pe Stefania si... la shopping cu noi.Si parca vad ca numai pentru ea o sa cumpar ...
Pana una alta, pe ea am bagat-o la nani si io ma bag la invatzat.
Asa ca...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
saluty optimistele mele dragi!
sunt plina de optimism, cred ca mi-am revenit si am un chef nebun de vb. da' unde-mi-e cupilu'? inca nu s-a trezit, pup-o mama pe ea!
alexa
andreea_trend spune:
Saliu fetele....
Azi vine mami meu .... yupiiii...
Nu mai am rabdare... sa apara.
daniela_daneza spune:
Salutare!
Georgi, merge invatatul?
Si eu as avea chef de cumparaturi, dar fara bani mai bine ma lipsesc ! Deocamdata ...
Dany
alexa si mami spune:
gagici, pe unde umblati?
dany, nu ne-ai mai zis de ...
bafta la invatat, studioaselor!!!
alexa
daniela_daneza spune:
Alina, pai nu prea am ce sa va mai zic deocamdata, pt. ca e plekat pana miercuri.
Toate o asteptam cu drag pe Sun!
Nu mai pun semne ca dureaza mult pana se descarca.
Dany