Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee Te cred ca a fost frumos la tara. Noi cand am fost ultima data, nu aveam ce sa udam, ca de la ploile din toamna inca nu s-a retras apa si acum avem un mic iaz in curte, in care innoata ratele. Macar ele sa se bucure.
S-a trezit Tibi, fug.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

anasebe ce vaccin ii faci la 4 luni?
si chiar intreab-o pe doc ta cam de cind ar fi bine sa diversifici...
oricum in lumea pediatrilor parerile-s impartite...
unii recomanda suc de mere de la 6-8 sapt -nu mult max 30 ml pe zi sub 3 luni... si supa de legume de la 5 luni.ai vostri pediatri ce zic?
any si ioana(12.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ANYMONY, noua ne-a zis pediatra de la patru luni si suc, csi supita si cereale. Asta pentru ca a papat numai san pana acum.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Anymony Infanrix si Engerix-B. Amu nu ma intreba pt. ce sunt, ca nu am chef sa scot prospectele.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, multam fain!
Cred ca raman totusi pe Nan, eventual ii iau fara fier (eu credeam ca de la fier pute asa, dar a venit acum o prietena la mie cu fetita si ii da milumil 1 si pute si ala......).
Am citit acum regulamentul pt carduri la Sensiblu, stiti cumva daca merg acum si imi fac card pot sa-l folosesc la achizitionare imediat dupa aceea?
Bee, vad ca fetele te invidiaza, mie mi-e sila de cand eram copila de statul cu "curu'n sus in straturi" asa ca ma abtin de la munci pe afara....sunt si o comoda.....

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

stiu ca la cei alim natural diversificarea se face mai tirziu decit la cei alim artificial...adica dupa 5 luni jumate fata de 4 luni juma la cei cu lapte praf...exact ce am zis...dep de pediatru...
eu o sa diversific de la 5 luni...

Mergi la inceput

Ioana Pai exista mai multe feluri de Nan1? De cand a aparut formula noua la cutia aia de 400 gr, ala vechiu a disparut.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

despre cardurile sensi blu...beneficiezi de reducere de la inceput...
ti se da un formular si merge din prima..numai sa precizezi de la inceput ca n-ai card...e vb de un cod de bare pe formular.din cite stiu eu...apoi iti vine cardul prin posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Salut gagici!
Felicitari pt toti bebeii increstinati, sa creasca mari si sanatosi.
Fetelor ce ma fac eu cu diversificarea asta? I-am facut pire sa-i dau la masa de pranz + lapte in completare si nu a vrut de nici o culoare. Urla intr-una Pana nu i-am dat lapte nu s-a potolit.Voi cum a-ti procedat la inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor eu va citesc dar sunt la ..am retinut..Bee intre flori..bravo tie, si eu cred ca as face-o la casa mea, dra nu a socrilor..Giova socrii mi-au dat 1000 euro si am platit si o parte din bauturi..Ioana Milumil 2 miroase a vanilie, zici ca e prajitura!Florinini si Nico sa va traiasca crestinii!Alina sper sa scapam de raceala sa ne vedem in 4, cit de curind!
O sa intru mai incolo sa mai vad si poze!
Asteptam doctorita...Bia are crampe vad, ca maraie si iar da laptic afara..pe cintar cu hainute avea 7660, deci tot avem 7300 cred, dar am si dat gata in 3 sapt. o cutie de cereale..incepem alta..sper sa nu ne amine vaccinul din pricina februtei si a starii ei, ca tare as vrea sa incepem o data diversificarea!Uff..macar sa fie febra de la dinti cum zice Alina...!

mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA

Ciresica Bianca

Mergi la inceput