Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

IOANA, si mie mi se pare ca pute Milumil-ul. I-am dat de cateva ori si am crezut ca e stricat laptele.
ANASEBE, m-ai bagat in ceata cu vaccinul. Eu stiu ca se face Engerix daca faci Pentaxim, si asta la doua si sase luni. La patru luni se face doar Pentaxim. Iar daca faci Infanrix nu mai faci Engerix. Noi am facut la doua luni Infanrix Hexa, iar acum la patru luni facem Infanrix Penta.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua fetelor!

Vad ca iar am mult de recuperat pana ajung la zi cu subiectele. AM lipsit pt ca joi mi-a murit soacra si sambata a fost inmormantarea. Nu va povestesc ce a fost cu noi ca totul s-a petrecut la Ploiesti iar eu a trebuit sa-mi abandonez copilul si sa merg sambata la inmormantare.

Laptele meu s-a dus si el... iar de joi suntem pe Humanna 2 pe care vad ca il tolereaza, nici nu miroase urat ca Nan-ul si facem caca zilnic de la el... ceea ce este o mare realizare.

Revin mai pe seara sa va spun ce mi-a mai zis doctora si cu datele de la 5 luni.

Nu am citit absolut nimic de-aici...asa ca fug sa recuperez putin ca apoi se trezeste papanasul si trebuie sa ii dau papica si sa dam o tura prin Cora ca s-au terminat proviziile.

Va doresc o zi buna si va pupicesc pe toate!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata am fost la vaccin, l-a intepat, a plans putin dupa care gata. e voios nevoie mare.
Dar acum am o intrebare la voi: I-am luat Pentaxim si engerix-B. Dr. mi-a zis ca engerixul- asta pt. hepatita se mai face numai la 6 luni. si nu i l-a facut decat pentaximul. Voua de care si cum va facut?????
Ioana si eu i-am dat Nan 1 la inceput. dar vb. ta, tare urat putea. asa ca am trecut pe milumil.si nu cred ca-l mai schimb.
Bee ce fain, si mie imi vine sa ma bag la cineva in gradina sa fac putina munca agricola. dar aici in Tm nu am unde si pana la bunici... e departe...
Ma bucur ca a papat Ana bine la tzara. i-a priit sigur aerul de acolo.
Tina bine ai venit printre noi!!!
Florinini sa-ti traiasca micul crestin. nu trebuia sa te superi ca multi copii plang la botez.

In ce priveste certificatul de nastere, noi am aflat in ziua cu botezul ca avem nevoie de el. Mama stia, dar a crezut ca noi stim si nu ne-a spus. certificatul a ramas la Tm, noroc ca avea mama o copie xerox acasa.

mai citesc si revin.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Liliana condoleante. d-zeu s-o odihneasca in pace!!!
pana la urma tot a dsus-o saocrul tau la Ploiesti???
Alina ai dreptate, Infarixul contine si vaccinul pt. hepatita. deci a avut dreptate dr. mea. Engerixul se face la nastere, 2 si 6 luni. m-ai linistit.
cata pai sa nu te mai plangi de socri. a mea a dat 50 euro, mai bine si baga in fund.

cat despre diversificare: milumil, ceai si sucuri de la Hipp, cele pe care le fac nu le bea si gata. i-a facut mama: mar, morcov si porto. o bunatate, dar nu l-a baut. l-am baut eu.
Dr mi-a zis sa incep cu supica, pe urma cu carnita in supica(dar mi se pare devreme si nu-i dau) sui numai de la 5 luni sa-i dau la 2-3 zile cereale. dar nu mai mult sa nu-l ingras, ca si asa e rotund rau.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

GIOVA, citeste ca am scris eu intr-ul mesaj mai devreme de vaccin. Asa stiu si eu ca se face, cum a zis pediatra ta. Pupici lui Marcolino cel curajos si sa nu aiba reactii de la vaccin!

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Giova Nici eu nu mai inteleg nimic cu vaccinele astea. La 2 luni am facut tot Infanrix nu stiu de care si Enferix B, iar la 4 luni le facem pe aceleasi. Asa a zis doctora asa facem.

Teolinda Condoleante! Imi pare sincer rau, ca trebuit sa treceti printr-un asemenea necaz tocmai acum. Si mai rau imi pare ca ai ramas fara lapte.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

TEOLINDA, condoleante!
GIOVA, deci zici ca e devreme pentru carnita? Si supa cat ti-a zis sa-i dai, cu ce cantitate sa incepi si ce sa pui in ea?

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua mamici,

Alina maine mergem la vaccin si o sa iti spun de care este Primul a fost Infanrex.Pupicei grasunului Ayan Ce nasol ca depinzi de vreme ca sa poti iesi afara! Azi e ziua socroseniei si Giorgos a sunat sa-i spuna La Multi Ani si mi-a dat tel. fortat Eram nervoasa in momentele alea si i-am urat scurt, am schimbat 2 cuvinte si am inchis
Giova asa merita astea sa te porti cu ele Pupicei lui Marcolino, speram sa nu se resimta dupa vaccin
Câta felicitari pt. crestinutza Bia Ati facut totul ca la carte, pozele sant super misto, Bia arata ca o printesa iar tu ...mai e nevoie sa cômentez? Esti frumoasa foc !!!! Ieri cand a venit socrosenia, aveam pagina deschisa pe albumul tau de la botez, s-a uitat si ea si i-am explicat ca ati avut botezul la cel mai tare hotel din Buc. m-a intrebat cine a platit si i-am spus ca socrii tai A mai spus ca Dan trebuia sa poarte camasa nu tricou era poza facuta dupa ce se schimbase Dan dar spun asta ca sa vezi la ce amanunte se uita eaeu nici nu remarcasem pt. ca studiez mai mult toaletele fetelor Pupicei grasunicii frumusele
Fetelor la botezurile grecilor nu se dau bani sau hainute pt. bebei, nu se da nimic, vin la biserica dupa care la rest. si asta eTare curioasa sant ce menu vom avea la botez pt. ca plateste socroseniu ....
Ursulina felicitari pt. Raisa crestina si voua Casa de Piatra!!!pt. Raisa, asteptam poze cand ai timp
Florinini sa va traiasca micutul David crestinAstept sa vad pozicile cu voi
Tina bine ai venit in secta si sa va traiasca beba Ana Teodora, sa fie sanatoasa si papacioasa Cam de cat timp ne stii?
Bee abea acum m-am prins de la ce spunea Monica mereu Tea!!! Eu tot Ana o aveam in minte pe beba si ma intrebam mereu de unde pana unde Tea Cred ca iti creste inima de bucurie cand vezi ce bine papa, pupicei Anei
Monici cum te mai simti? Sant curioasa cand o sa inceapa sa mearga Dienutza, are multa energie si parca o vad cand incearca sa isi bage piciorusele in guritaAngelo inca nu face asa
March, Janine, Irina, CUSCRA ,Anda, Nico, Mirela, Anelor, pupici la bebei

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Cata, vazut pozele si placut maxim! Ati fost f. frumoase si tu si fetitza! Sa-ti traiasca micutza crestina!
Florinini si tie sa-ti traiasca micutul crestin si sa va bucurati de el!
Bee, si eu am tinut-o ieri afara pe Diana cam 6 ore si mi-a mancat mai prost ca niciodata. Nu stiu ce are, in casa mai baga cate 100 ml, cand sta afara cu greu trece de 70 ml . Ma bucur ca Ana papa bine acuma, vezi si tu ce greu e cu mancatul asta!
Giova, si eu i-am facut la 2 luni Infanrixul, fara Engerix B, iar la 4 si 6 luni urmeaza Infanrix penta si hexa. Iar cu diversificarea..noi n-am inceput inca, maine merg iar la spital si vb cu pediatra de acolo ce trebuie sa-i dau.
Noi am fost la spital pt analize, si naspa ca plecase laborantul asa ca am facut un drum aiurea. Am mai stat de vb cu pediatra si s-a aratat f. mirata ca ii dau ceai, auzi ceai!!, de parca era cine stie ce otrava pt soareci...ca ea mi-a spus la iesirea din spital sa nu-i dau decat lapte. Pai bine zic eu, daca fetitzei ii e sete, ce fac? Nu, cik, dati-i lapte ca asa, cu ceaiul, nu creste. Dar e lapte praf, eu stiam ca la laptele matern poti sa nu-i dai ceai, in fine...vad ca n-am cu cine vorbi, eu ii mai bag vreo 10-20 ml pe zi, ca si asa saracutza nu bea mai mult.
Pt colici (care fie vb intre noi au devenit ingrozitoare), zicea sa-i dau Espumisan. I-am dat Bonnisan, Sab Simplex, mai ramane Espumisan si Gripe Water si gata farmacia! Papa ca o pitulice (asa o alint eu ), dar creste...din ce habar nu am.
Iar eu bag in mine ca in sac...acum m-a apucat pofta sa mananc inghetata de ciocolata si sa pun si spuma de zmeura pe deasupra..si bine ca nu am si frisca sa o pun motz (desi nu suport frisca), de zici ca sunt ...In conditiile astea, pana slabesc...mai dureaza un veac .
Eu ieri n-am avut net, mai spre seara, pt ca daca da un fulger pe cer, gata internetul...imi vine sa-i pe furnizorii mei de net. Acuma vad ca si-a revenit.
Nicole, asteptam poze de la botez, pt crestina Dariutza, sper ca a fost totul ok.
Va las ca iar comenteaza copilul.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Teolinda condoleante!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput