Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Acum am citit restul.
Teolinda, condoleantze!
Giova, pt Marcolino, bravo lui ca e un baietzel cuminte si sper sa nu faca reactii de la vaccin!
Ursulina, CASA DE PIATRA SI FELICITARI, iar pt crestinutza ta de Raisa, un de la mine si Diana!
Moni, pt Diana, am vazut ultimele poze, e dragalasha foc!
Acum chiar am plecat ca zbiara!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MARAKI, tinem pumnii sa nu-l doara vaccinul pe Angelo!
Bine ca plateste socroseniu botezul. Cand este?
URSULINA, casa de piatra! Asteptam poze!
CRISU, nici eu nu am inceput diversificarea, dar sper sa pape Ayan! Nu stiu ce sa zic, incearca si tu mai multe combinatii, trebuie sa ii placa ceva!
INGRID, nu te mai stresa cat papa Diana. Daca ia bine in greutate e ok. Si eu mananc foarte mult, iar la dulciuri chiar nu ma abtin, pap cate o ciocolata alba pe zi, iar cand am alte dulciuri am grija sa echivalez, sa nu mananc cumva mai putin.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasebe eu stiu ca Infarixul contine si cel de hepatita. nu stiu ce sa mai zic.
Maraki da-le incolo de soacre = poame acre.
Ingrid ce mai face dienutza????
Nico am uitat. Sa va traiasca mica crestina si multa sanatae!!!
Alina nu mi-a zis cantitatea la supica. Pai i-a dat cineva carnita la bebe???
mi se poare mult prea repede.
Mi-a zis sa fierb legume: morcon, patrunjel, telina, pastarnac, jumate de cartof, etc. dupa care le pisez in zeama aia si ii dau cu lingurita. masa de seara, de la 10 , mi-a zis sa-i dau mar ras cu biscuite, pe urma tot ea a zis, ca nu, sa nu-l ingras prea tare.
Naiba mai stie.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

ingrid - espumisan sau sab simplex e acelasi lucru...
eu sa stii ca ii dau ceai la a mea desi o alaptez.nu bea mult...si de crescut creste foarte bine.si ii dau cu biberonul nu cu lingurita si nu-mi refuza sinul...pareri si pareri...asta-i.
any si ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Alina, puiule, Ayan e mare si frumos, dar Diana e mica si slaba...stiu ca nu trebuie sa ma stresez, dar pe bune, cand papa din biberon si vad ca se apropie de sfarsit, incepe sa-mi bata inima si sa-mi cresca tensiunea...de groaza ca mai lasa sau mananca 100 ml?...asa ca iti dai seama ce nervi, n-am crezut ca o sa traiesc asa ceva vreodata.
Anymony, i-am spus la pediatra ca i-am dat Sab Simplex si mi-a zis sa-i dau Espumisan...nu stiam ca sunt unul si acelasi lucru, dar cum naiba nu stie ea???
Giova, am scris ce face Diana , dar mai multe informatii o sa-ti dau maine dupa analize, oricum amu ofteaza in somn si plange din cand in cand...ofof.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am cautat pe net prospectul de la Infanrix si nu scrie nicaieri ceva de hepatita http://www.farmaline.ro/farmacie.php?cid=1&pid=4632

Daca va referiti la Infanrix HepB e alta mancare de peste.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

infanrix intr-adevar contine si hep b(dar cel hexa)si antimeningitic ..
de regula se face infanrix hexa la 2 luni, apoi infanrix penta la 4 luni si iar hexa la 6 luni.asta-i schema recomandata

Mergi la inceput

anasebe, ai cautat infanrix simplu...daca ai cauta la cel hexa ai sa vezi...ca mai are si altceva. intr-aadevar daca e infanrix simplu se asociaza cu engerix.. dar ce rost are sa il intepi de 2 ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele
Mireluta, nu stiu cate kg are Mark, eu nu ma stresez sa il cantaresc ca face ca elicopterul pe cantar, se misca in continuu si am renuntat sa mai incerc sa il cantaresc. La 3 luni si o saptamana avea 6600. Acum sa vedem pe 18 mai cand mergem la dr. pentru control si pentru vaccin. Asistenta de acolo stie cum sa il cantareasca, la ea sta linistit asa ca astept cantarirea lunara. Iti zic atunci.
Il hranesc doar la san si cu lapte praf d-ala gratuit, ca ii place grozav. Am incercat eu si cu Milumil si cu Humana dar asta gratuit ii place cel mai mult, am zis eu ca trage a saracie.
Diversificare o sa ii dau dupa 6 luni.
Maraki, ce nesimtita soacra ai! La faza asta cu catelusul eu faceam urat de tot si i-as fi zis ca aceeasi alergatura cu inmormantarea e si daca moare ea! Si i-as fi propus sa se arunce in mare sa o manance pestii si sa nu va mai streseze pe voi sa o inmormantati cand va muri!
Uite-asa!
La mine cine se ia de animalele mele se ia de mine! Cati au incercat sa ma convinga sa dau matzele ca nu e bine pentru bebe si-au luat portia lor si a doua oara nu au mai zis nimic de matzele mele Ninja!
Moni, mi-ai adus aminte de Lost! Si eu am uitat aseara
Da' oricum io la ora aia bantuiam pe la Cora si imi lasasem husbandul baby sitter si bucatar, ca io am fost sa ii mai iau lui bebe niste jucarii, si i-am luat niste chestii frantuzesti dupa care e innebunit. Una din jucarii o casuta de aia a animalelor care are animale care macane, latra etc. si melodii. Bebe s-a prins cum functioneaza, si apasa pe ele intr-o veselie, rade cu gura pana la urechi cand le aude. De vreo trei ore asta face, ca aseara dormea si nu i-am mai aratat casuta asta. I-ma mai luat niste animalute de baie si o insula plutitoare. Misto rau de tot, imi plac si mie mult de tot!
Cata, ma bucur ca a fost bine la botez si ca v-ati distrat!
Florinini, ce daca a plans bebe in biserica, si eu stiu ca isi cheama norocul, e de bine daca plange.
Alina, ne-om mai vedea si noi? Ca vremea asta tot naspa e...
Bee, ma bucur ca Ana e mancacioasa. Pe tine de ce te-a apucat depresia?
Eu cred ca il scot pe bebe afara putin, ca ne-am plictisit amandoi in casa. Pacat ca nu e si tati acasa, ca tare mult ne distram impreuna.
Fug sa pap si eu ceva ca iar n-am apucat pe ziua de azi.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anymony Am cautat foarte bine, pentru ca asta e vaccinul pe care i-l fac. Si de aceea ii fac si Enfarix B.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput