Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Anymony bine ca ne-ai lamurit,ca tare m-am incurcat cu infarixul asta, sau cum s-o chema.
Ingrid, , mai tare vroiam sa vad de analizele ei.
Anasebe eu zioc sa mai intrebi, dar la 4 luni nu se face cel de hepatita. mai multe fete au confirmat.
eu il voi tine in frigider 2 luni, bine ca expira in 2007.
vroiam sa-l scot si eu afara, dar e cam innorat.
oricum pana la farmacie tot il scot sa luam sab simplex.dar cred ca-l pun in marsupiu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
anymony spune:
anasebe nu te supara...dar stiu ca eu i-am facut la 2 luni infanrix hexa si are si hep b sigur...
la mine colicii au trecut cu gripe baby water si prea putin cu sab simplex..
Crisu23 spune:
Am reusit!
Abia dupa ce a terminat 180ml lapte a vrut si vreo 4-5 lingurite de piure.Asta e...eu as fi vrut intai piure si apoi lapte in completare, dar mai incercam. Rabdare si tutun, vorba aceea
alina80 spune:
ANASEBE, si eu zic la fel, Infanrix-ul hexa contine si antihepaticul. Dar acum trebuie sa ii faci doar asta penta.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
Giova spune:
Vreau sa ma uit si eu la poze, daca tot ploua afara.
Cine a mai pus poze noi????
Monica, Bumbita si mai cine???
maimuta mea
Botez Marco
pisoi3 spune:
Gio, eu am mai pus trei poze cu buburuzul meu.
De ce zici ca e scurtut Marco la 65 cm? Al meu avea 62 la trei luni si acum cred ca tot vreo 65 are. Cred ca e normal sa aiba atata. Tie ti-a zis dr. altfel?
Au dreptate fetele, la 4 luni nu se face vaccinul impotriva hepatitei. Adica e bine ca i-a facut lui Marco doar Pentaxim, fara Engerix.
Pupici tizului, sa nu faca reactii la vaccin.
Tina, bine ai venit printre noi!
Dana, frumoase foc pozele Roxanei, e o scumpa. Imi place si invitatia la botez.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
anasebe spune:
O omor pe doctorita. Am sunat-o ca prea erati toate de aceeasi parere. Evident ca a gresit reteta!!!!!!! Intr-adevar ii face numai Infanrix. Acum pastrez Engerix-ul ca si Giova la frigider.
Noroc cu voi.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
Moni, gimnasta ta e mortala cu celularul ala. si ai tras si niste comentariii.....jos palaria.
Unde il gasesc pe sebastian al Bumbitei??? Nu are poze in contul comun???
Anda dr. nu a zis nimic, dar eu am zis, in comparatie cu alti bebeloi de 4 luni.
Acum ma uit la poze.
tot vroiam sa te intreb, dar am uitat:te-ai uitat pe extrasul din luna aprilie?? apar banii de la mine???
maimuta mea
Botez Marco
anasebe spune:
Giova Pe Sebastian il gasesti in albumul denumit Bumbita.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
Anda am vazut englezoiul. mare si frumos s-a facut.vezi daca pui poze mai rar, se vede mai bine diferenta.
Anasebe, macar tie ti-a gresit ea, eu nu am intrebat pe nimeni si am luat dupa capul meu. bine ca sunt valabile.
maimuta mea
Botez Marco