Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Gio, inca nu am primit extrasul, trebuie sa vina pana pe 10. Dar cum il primesc iti spun imediat.
A crescut Mark, asa e, nici mie nu imi vine sa cred cum a crescut. Lasa ca nici Marco nu e mai prejos, are o fata de barbatel hotarat si ambitios de or sa moara fetele dupa el mai tarziu, atunci sa te vad!
Bumbita a pus poze cu Sebastian, dar vezi ca si-a numit albumul "Bumbita", sau albumele, ca facuse mai multe, nu stiu daca a modificat.
Ana, ce dr. tampita, sa greseasca reteta! Bine ca i-ai zis!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasebe, mersi.eu m-am dus direct la sf. la litera S.
Bumbita sa-ti traiasca dulceata de baiat.e un scumpic si un frumos.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anda esti tare de tot!!! Super misto raspuns pt. socrosenieAia cu marea m-a dat gata Eu sant fraiera rau de tot, trebuie sa schimb foaia
Fetelor asa este, infanrix-ul este si pt. hepatita B, m-am uitat acum in carnetul de vaccin si scrie asa:tetanus, difterie,pertussis,poliomyelitis,haemophilus influenzae,hepatita B si pneumokokken.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

L-am pus pe fii-miu sa se uite la televizor la baby beethoven, se pare ca-i place. dar evident ca chitaie ca in we Alex a stat tot timpul cu el, iar acum cum se trezeste ca e singur in camera, incepe sa faca scandal. Las' ca-l invat eu.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Maraki, pai la asa soacra, asa raspuns! Ia schimba si tu foaia ca altfel te ia de fraiera! Dupa ce ca e o cotoharla mai si comenteaza! Zi-i vreo doua si sa vezi cum ii inchizi gura!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Eu inca n-am ajuns a vad pozele..a venit doctorita..cica Bia nu e rosie in git..are gingia inflamata, dar nici asta nu e cauza febrei...ramine sa nu-i mai dau antitermice si sa o sun diseara pe la 20 sau daca are febra mai mare de 37.7...se vedem daca se impune si o urocultura...uff..ce e drept Bia nu e apatica deloc, e maraita si varsa mult, dar de la antitermicele care ii irita stomacul..Asa ca acum asteptam sa ne facem bine, sa facem vaccinul (sper ca joi) si sa bagam si noi prima supita, ca s-o fi saturat de atita lapte cu cereale!
Teolinda condoleante pentru soacra...imi pare rau...pupici lui Nicolas!
Giova ce bine ca a-ti scapat de vaccin..super Marco..acum cu diversificarea pe el!
Maraki, misto faza cu socrosenia si bun raspunsul Andei..dar o sa-i zic lui dan data viitoare la sindrofie sa nu mai indrazneasca sa se schimbe ca nu place la babe nevricoase!

mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

La multe luni Alexandru si Vladimir!!!!

Am vazut pozele si cu Alain la botez. Silvi sa va traiasca micul crestin!!! Vad ca difera putin botezul de al meu. pe nas si pe mine ne-au pus in genunchi cu poalele in cap. pe voi nu.mi-a citi si mie ceva, sa pot particip[a si eu la botez, sa-lk iau in brate daca plange, sa ajut la imbracat, etc. si ei s-au invartit in jurul mesei, dar gfara panglica aceea. in rest totul e la fel.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki am retinut bine..grecii nu cotizeaza cu numik la botez..nici bani, nici cadouri...vin cu mina in ?

mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Nasol asa fara nika la botez, dar maraki asta e in Grecia, voi stati in Germania.
La noi in Alba, nu stiam, ca e obiceiul sa se puna bani pt. somnul copilului, la botez. si toata lumea a venit cu plicurile si i le-a pus sub cap.
Am mai vazut poze si cu David si iepuroaica
ce acvariu bestial aveti. super misto.

tre sa adaug in lista si pe Tina si sa rectific ceva, dar zau de am chef.
Fiu-mio doarme de le rupe. afara nu mai ploua si vreau sa merg la farmacie.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

In sfarsit a adormit Alain si pot sa va scriu si eu cateva randuri.
In 6.05.L-am botezat si noi pe micutul nostru Alain, multumim mult pentru urarile facute si dorim si noi sanatate si sa creasca mari si sanatosi bebelasilor crestinati in we. asta.
Despre botez ce sa av spun, am pus ceva poze azi, a fost exact asa cum ne-am dorit, f linistit. Alain a fost un cumintel, a plans putin doar cand i-a dat preotul cuminicatura, nu-i place vinul . Nu i-a placut nici faza cu asezatul pe jos in fata altarului, se uita saracutul la mine sperand sa-l iau cat mai repede de acolo. Singura faza aiurea a fost ca s-a stricat camera bagand caseta in ea asa ca nu avem decat poze, dar asta este ce sa mai fac acum . La restaurant a stat si el cu noi, am inchiriat un separeu mare unde nu s-a fumat si muzica era data f incet. Am fost doar familia si nasii si tot ne-am adunat 16 persoane, daca dadea iber la rude si prieteni cred ca saream de 100. la nunta noastra s-au adunat 350 de persoane din care vreo 200 nici nu le cunosteam prea bine si am zis ca la botez vrem ceva f intim. Parintii au platit botezul asa ca pe noi nu ne-a costat nimic . a fost minunata slujba, a fost si ceva cor de studenti la teologie, m-a impresionat....parca nu-mi venea sa cred ca sunt mamica...cu bebe crestin.
Am citit si eu ce ati postat, Bee ma bucur ca micuta Ana e bine, ca mananca si ca ii prieste asa bine la aer.
T Ioana cred ca poti sa-i schimbi lapticul, eu i-am dat Nan in prima luna si l-am schimbat pe Milumil dar a facut ceva colici, daca il schimbi sa-l combini la inceput si sa-i dai Sab sau Bonisan. Toata lumea mi-a zis si eu am constatat ca Milumil e mai bun si la gust si la miros. Daca e ok cu Nan poti sa-l lasi pe Nan, Alain se constipa f tare de la el de aceea l-am schimbat.
Tina, bine ai venit printre noi.
Alina multumesc de urari, lui Ayan, e un scumpic, cate Kg are acum?
Moni, cum te mai simti?
Merg sa vad poze si revin
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput