Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Vazut Alain la botez...chiar ca e scumpic foc... tare frumos..o sa rupa inimile fetelor!Alexandre cu pasca aia si lingurita zici ca acum se repede sa o pape!Frumoasa Anastasia zimbeste si cu perfuzia la minuta..pupa mama sa se faca repede bine de tot!De Ayan ce sa mai zic, ca noroc cu fetisoara aia smechera, ca asa uit ca o cocoseaza pe mamica, toata ziua in brate!Vazut pe Sebi plin de suc si cu gura pina la urechi!Vazut si pe Carla care doarme pe burtica de tai lemne pe ea!Portretul Carlei Maria il ratasem..este superb!!Daniel si Eduard se intrec care mai de care sa zimbeasca mai frumos!Si caruciorul e tare!Inca mai vizionez!

mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Giova Pai cand te-a pus preotul in genunchi, cred ca ti-a citi molifta. La mine a venit preotul acasa si mi-a facut-o caci altfel cica nu ai voie sa intri nici in biserica (gurile rele spun ca nu ai voie sa iesi nici afara).
Silvi Ma duc sa vad pozele de la botezul lui Alain.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

M-am uitat in tabel: la categoria grasi e Mario pe primul loc, pe urma Marco. parca Tiberiu are multe kg, sau ma insel. i-a zi Anasebe?
Anasebe eu am facut molitfa la 40 de zile. am vazut eu ca a citit ceva asemanator, dar nu i-am zis nimic.

Mai trebuie sa pun poze si de la baita de dupa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Daniel vad ca si el trage un rinjet de zile mari la mamii si il mai calareste si pe tatii cind il prinde!Pe Daria Sofia am vazut-o pe messenger si a fost o printesica frumoasa si cuminte la botez!Pe David cu Flora, prima lui gagica il vazusem deja..ce femeie adevarata si-a tras!Sa traiesti crestine!Diana de Ingrid, pare ca stie ce vrea cu bibe..il tine bine sa nu-i scape!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Giova pe grupa lor de virsta si Ayan si David sunt Goliat!
A,..vad ca Eduard s-a dus si la munte cu tata si la mare cu mama..plimbaret baiatul!I-am vazut si lui Filip ca il ratasem..Ilinca Ioana cu ochelari parca e vedeta!Jasmine are un balansoar f. haios!Luana vad ca se distreaza si ea..posibil i s-a zis ceva de ris!Maria Claudia INGERAS? Mama ratasem pozele..este superba!Imi place atitudinea lui Mark fata de albinuta...mi se pare mie sau se cam dadea la ea? Bobocelul Oana Maria a fost vedeta botezului..o stea in devenire!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Giova Tiberiu are acum (l-am cantarit dimineata) 7700 gr.
Pe mine m-a intrebat preotul in biserica daca am facut molifta si a renuntat. Oricum, vad ca slujba difera de la preot, la preot. Bine ca i-am botezat.
Cata Pai normal ca-s mari. Atat Ayan cat si David sau nascut cu 3800, pe cand Bia si Tiberiu au fost mai slabuti, dar vin din urma. Sanatosi sa fie. Pupici Biei.
Silvi Si Alain e un grasan.
Rali Mamaaaa, dar ce lunga pare sa fie Anastasia!

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Vad ca si Razvan Gabriel se distreaza la iarba verde cu mamii...bravo..as vrea sa o vad si eu pe Bia zimbind afara...dar in general, cum o scot cum imi trage numai priviri ucigatoare!Zimbeste si ea afara, dar numai in crucior!Tibi vad ca deja serveste la masa meniul si pare ca ii place la nebunie..mai fetelor sa-i iau si eu un scaun lui Bia daca tot am ramas cu banii la botez? Cit ai dat pe el Ana?

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Cata, Diana tine biberonul de fandoseala...ca la altceva nu cred ca e buna! Atunci chiar a baut cam jumatate din el singura, ma distram, dar din pacate a fost singura distractie!
Am fost in oras cu treburi, am lasat-o dormind, am gasit-o la fel, cuminte ce mai! A marait ca vrea sa pape, a mancat 100?? si eu care ma vaitam de ea pe forum, i-am bagat Sab Simplex si calciu, a facut si kka...sa vedem cat o tine starea asta superba. Acum sta pe patura de la Chicco si vb cu chestiile alea ce atarna, isi baga degetele pana in gat (sunt mai bune ca suzeta, normal), si uite asa ne distram.
Vad ca prea tare comenteaza, ma duc la ea.
Apropo, am vazut-o si eu pe mess pe Daria, e dulce foc in costumasul de botez!!!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

deci m-am mai linistit, ca nu-i al meu pe locul 2.
cata eu zic ca merita Polly. dar du-te la mag. Chicco ca poate e in oferta.
pe un site l-am vazut la 6 mil. si ceva, exact cu 2 mil. in plus, fata de cat am dat eu.

Marco mi-a papat 3 lingurite de piure de legume si 130 ml laptic.
a iesit soarele asa ca-l scot afara.

revin mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Cata Scaunul l-am luat de la Miniblu si a fost 3 mil. Sfatul meu este insa sa-ti iei Chicco Polly ca-i mai zdravan. Si asta pe care l-am luat are 7 pozitii de inaltime, iar spatarul are 3 pozitii, husa detasabila, etc ... dar m-am luat dupa Alex ca-mi placea mai mult Polly, chiar daca era mai scump. In rest mie mi se pare super util. Il car pe Tibi peste tot prin casa cu mine, iar lui chiar ii place in scaun. Il tin in scaun in reprize de cate 15-20 minute, nu mai mult.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput