Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
silvi_2005 spune:
Acum am terminat de vazut pozele. Monica, Diana a crescut f multtttt, e o scumpica in sezlong, fain de voi ca sta deja ridicata in carucior, cred ca asa ii place plimbarica.
Eduard e un scumpic si isi tine capul f bine. Anasebe Tiberiu e un scumpic, ce va pasa deja stati in scaunel de masa, sunteti mari ! Ralu Anastasia e o draguta, rade chiar si cu perfuzia, sa va faceti binecat mai repede, ne rugam pt voi. E ca o mica printesa. se intoarce de pe spate pe buttica si sta pe burta la baita oauuuuu, Alain se intoarce de pe spate pe burta si planege sa-l luam ca nu se poate intoarce la loc. Maraki Angelo sta deja in fundic si se joaca singurel, super. Vrem poze mai recente !
Giova acum am observat ca si Marco a stat pe jos la botez , tu arati trasnet, nici nu se vede ca ai nascut, felicitari
.
Bombonica jasmine e ca o printesa, un ingeras in tinuta de botez si cea de balerina iar cu jucaria in brate si plapumioara roz...ce sa mai zic.Se vede ca e o mancacioasa, vad ca si voi ati trecut pe diversificare ... super.
Cat despre tizul nostru Nicolas, ce sa mai zic, a fost si el un scumpic la botez, si seamana din ce in ce mai bine cu mami.
Cam atat mi-am amintit, toti bebei sunt niste scupici ne-a binecuvantat Dumnezeu cu asa copilasi.
Silvi
utocatalina spune:
Giova si Ana m-am lamurit..momentan eu ii dau in bouncer cerealele si laptele...ca mai nou, nu mai vrea bibe decit in bouncer...rar in brate, mai mult noaptea...exceptie la botez, cind a papat in brate la bona si la mine...cred ca s-a smecherit de tot, ca ea nici suzeta nu mai serveste decit f. putin afara cind o apuca urlatul de somn si numai ca sa adoarma cu ea in gura, apoi o scuipa..
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
anasebe spune:
Maraki Merit sa ma tragi de urechi.
Eu nu m-am mai uitat la pozele lui Angelos de nu stiu cand, si acum am ramas cu gura cascata. Doamne cat de schimbat este! Si e asa de frumos. Mii de pupici!
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
canda_h spune:
sal fetelor,
am revenit si noi din plimbari ... am fost o saptamana la Brasov si ne-am simtit super fain. Filip a stat cu mama mea si noi am umblat pe coclauri. Intr-un fel imi pare rau ca nu l-am luat si pe Filip cu noi la plimbare, ar fi vazut chestii atat de faine ... lasa ca la vara il facem noi excursionist ... mergem cu cortul
Acum uitandu-ma pe poze imi dau seama ca foarte putine sunt cu Filip pentru ca noi am umblat mai mult fara el ... cei drept eu mi-am mai revenit si m-am relaxat cat pentru un an ![]()
Am mai pus ceva poze ...
Nu am avut vreme sa citesc din urma ca nu a mers net-ul si am facut o reclamatie sa ne tina minte astia de la RDS ...
M-am uitat si eu la poze si tare mi-au placut ....
Maria imbracata in ingeras e superba ... fetelor nu ratati pozele astea! Banuiesc ca la botez a fost imbracata asa 
Giova am vazut si pozele voatre de la botez ... toti trei ati aratat superb! Sunteti o familie fericita ... se vede pe voi cum radiati ...
Cata si Bia a fost superba la botez ... mi-a placut si restaurantul la care ati fost.
Anasebe fain se doarme la voi acasa ![]()
Parca David era calare pe calutz ... fain de tot!
Ingrid pupici pentr Diana ... sper sa ii vina pofta de mancare.
Bee vad ca lui Ana ii prieste de minune la aer ... ma bucur ca e papacioasa acum! 
Maraki ce soacra de groaza ai! Auzi tu sa se lege de bietul catel.
s-a trezit Filip mai revin ....
pupici
Angi
de motanel 
alina80 spune:
GIOVA, si eu am pus poze in week-end, nu stiu daca le-ai vazut.
SILVI, eu il cantaresc pe Ayan o data pe luna. Sa vedem acum cat are. Va zic eu!
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
canda_h spune:
Alina tocmai pe tine te-am uitat: arati superb si Ayan iti seamana!
Am vazut si pozele Alain ... tare dragalas!
Fetele ghioceii sunt pentru voi!
pupici
Angi
de motanel 
ralirali spune:
Salutare, gagici.
Mai, ma oftic de mor ca nu pot sa vda ca lumea pozele, se vad toate in ceata datorita concexiunii mele cu mobilul...cand ajung acasa o sa am ce recupera, nu gluma. Dar tot am reusit s-o vad pe Bia ce mortala a fost la botez, mai ales in baita de a doua zi, zici ca era o zeita...mai Cata dar e bine grasuta, nu o mai alerga prea tare cu mancarea.
Liliana, imi pare rau pentru pierderea voastra si pentru tot prin ce a trebuit sa treci.
Beeeeeeeee, ce veste buna, ma bucur tare mult ca Ana papa bine.
Nico, Silvi, Anca, Ursulina, Cata, sa va traisca micutii crestini. Mai fetelor, voi ati observat ceva schimbari la copii dupa botez? CA se zice ca se schimba si se linistesc mult, dar eu nu am observat nici o schimbare.
Gaza mea are dua noi preocupare, isi admira mainile si le povesteste si scuipa de rupe locul....totul e ud in jurul ei si atata trancaneste si rade de a topit tot personalul de aici din spital. Totul pana la branula cand trage niste ragnete incat trezeste tot spitalul, dar daca o pun in oglinda se linisteste.
Ei bine, se pare ca tot infectia urinara cu Klebsiella e buba cea mare si de azi am intrat pe antibiotic perfuzabil...mai stam o saptmana in spital, dar cel putin stim ceva sigur. Si da, e lungana, cred ca are deja vreo 67, 68 cm, dar cu kilele ne luptam rau de tot...suntem la 6 kg si de o luna tot pe acolo ne invartim.
Ingrid, sa stii ca e foarte important ceaiul pentru hidratare, mie de exemplu imi iau si ceaiul in calcul cand calculeaza ce papa strumfa pentru a decide daca ii pun perfuzie sau nu. Si de cand au rehidrata-o e cu totul alt copil, are alt tonus, si culoarea la fata s-a schimbat. A, si doctorii de aici spun ca e ok si cu 120 ml/kg corp papati.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
alina80 spune:
CATA, zi mersi ca ia chiar putin suzeta! Ayan nici nu vrea s-o vada, si am incercat multe modele! Tot tzatza e cea mai buna suzeta! Si eu sunt centrul de joaca preferat!
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
anasebe spune:
Rali Moama ce lungana e! Off, inca o saptamana? Macar bine ca ati depistat problema. Nici eu nu am observat nici o schimare la Tibi dupa botez.
Alina Ai dreptate. Centru de activitate ca Ayan nu mai are nimeni!
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica