Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

cata, am vazut si eu pozele de la botez...superbe...
ai o adevarata printesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

CANDA, merci de aprecieri! Si zici ca-mi seamana? Multi zic de Ayan ca seamana cu Gabi. Filipelul s-a facut mare, mare si frumos! Vad ca si el vrea suzi!
ANASEBE, sunt cel mai tare centru de distractii!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetelor,m-ati innebunit cat ati scris azi,bine ca in WE a fost pauza pe aici Abia am reusit sa termin de citit Poze nu am apucat sa vad,sper ca mai diseara reusesc!
GIOVA parca-l vad pe dragul tau sotz manga Sper ca Marco va fi ok dupa vaccin! Ma bucur ca ti-au placut pozele cu Diana,sper sa ne vedem si pe viu,in curand - se deschide sezonul la strand! Eu stau in Vlaicu,chiar la "Fortuna".
CATA interesanta chestia cu "cheama norocul" atunci si Diana si l-a chemat
FLORININI deci nu mai fi suparata! Sa vezi zbierete la Diana cand a dezbracat-o/imbracat-o.Dar ea avea doar 4 saptamani si in rest a dormit tun.
TINA bine ai venit,de ce n-ai scris mai devreme?
BEE ma bucur mult ca papa TEA,vezi ce face aerul curat! Cat de spre gradina,la socru-meu Ghita a sapat,in rest socrul se ocupa de tot pe acolo,chiar daca are 75 de ani!
INGRID si eu i-am dat ceai cca 50 ml pe zi! Lasa ca ne redresam noi! Nici Diana n-a vrut sa suga la curte ieri! Doar banana a bagat-o!
ALINA cu pasatul marului Am bagat juma de mar in blenderul Moulinex ce l-a primit fratelo si a iesit kk! Asa ca l-am razalit si l-am turtit cu furculitza ma intreb daca chiar mai are rost sa dau banii pe un robot de bucatarie Si eu vreau sa-i dau san pana la 1 an (daca am ) ,dar incepem si cu papa deja ,la sfatul pediatrei,pentru ca Diana e foarte usoara,speram sa mai ia in greutate cat de cat.
CRISU ce fel de piure i-ai dat?Vad ca pana la urma l-a papat!
TEOLINDA condoleante,imi pare rau si de laptic Pupi la papanas!
SILVI ma bucur ca a fost fain la botez!
CATA spor la cumparaturi acum!
ANDA si Diana face ca elicopterul pe cantar Ce animale pentru baie ai luat? Noi avem ceva preistorice un peste,o lebada si o ratza,dar nu le baga in seama,acum e ocupata cu altceva: se prinde cu mana de marginea caditzei si o studiaza ,plus ca a inceput etapa a doua de aerobic.... acum si in apa!
IOANA eu am baut o cutie intreaga de Nan 1 si mie mi-a placut ,l-am facut mai concentrat.Il cumparasem cand am iesit din spital si i-am dat doar odata,n-am vrut sa-l arunc.
Acum tot NAN1 am luat,il bea,in schimb dupa vreo ora - doua il vomita in jet pe tot Adevarul e ca si azi i l-a dat mami,a dormit si dupa o ora cand s-a trezit atat s-a
zbenguit si si-a bagat degetele in gura si a vorbit si iar s-a zbenguit si deodata tzusti......trei jeturi uriase ca a trebuit sa "renovez" totul primprejur! Mai dadea si dupa ce bea lapte de la san,dar rar in halul asta!
MARAKI sa stii ca mi-a zis ca Ghita ca azi si-a bagat piciorul in gura! Dar eu pana nu vad nu cred De acum cand o schimb pun aparatul la indemana
IRINA cu tine nu vorbesc N-au plecat inca ai tai?
ANASEBE,MIRELA,DENISA,URSULINA,NICO,ANA .... si restul trupei pupici!

Am uitat ce era important
Lamuriti-ma si pe mine cum se dau cerealele,eu am cumparat azi o cutie de la MILUPA sunt cu fulgi de orez,faar gluten,peste 4 luni.Aici scrie sa fierbem laptele si apa etc. Dar eu i-as baga intai o linguritza in laptele de la san de exemplu.Se poate? Pe cutie sunt retzete la greu dar tot de al 5 linguritze in sus
Hai c amai intru dupa ca s-a trezit aschimodia,am pus-o in carucior si e cu picioarele "la etaj" si atata da cu ele in carucior ca precis o fi plina de vanatai Cred ca iar tre s-o leg,chit ca suna la UE dupa aia

RALU bine ca ati depistat cauza! Pupici lunganei!
CANDA ce fain ca te-ai relaxat si inca la Brasov!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ralu, ma bucur ca micuta ta e mai bine si papa. Alain acum s-a trezit ca a dormit de trei ore... merg la el, intru mai tarziu.
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MONI, merci de raspuns! Si noi am cumparat un robot de bucatarie, Mulinex, si cand sa-l folosim am constatat ca lipseau piese. Am mers cu el la magazin si ne-a zis ca asa se vand. Si lipsesc tocmai piesele de stors pentru sucuri. Deci teapa! Si acum am dat comanda de piesele care lipsesc, peste o luna le luam si mai costa inca 1,5 mil. dupa ce robotul a costat 4 mil. Teapa de teapa! Si Ayan se tine de cadita.
SILVI, cat doarme Alain!
RALIRALI, sanatate fetitei si sa pape mult!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Tot pe rand imi amintesc!
SILVI pai Diana sta in carucior ridicata (la 30-40 grade) de pe la 2 luni ,ca altfel doar nu crezi ca ar fi stat cu asa placere! Intinsa la orizontala sta cu placere doar cand e in fundul gol si foarte rar cu caruselul, dar atunci striga in nestire la el!
Am niste nervi,iar e cu mainile pana in gat si atat da din picioare ,poate reuseste sa dea afara si ce-a supt de la tzatza dupa ultimul jet.Ca a papat bine san si a adormit vreo ora! Si intentionat arunca pe jos jucariile ,cred ca pentru a-mi atrage atentia ! Merg sa ma joc cu ea

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello,

Felicitari pentru puii crestinati recent! Sa va creasca mari, frumosi si sanatosi!
Cata frumos botezul, imi pare bine ca te-ai distrat si ca ai dansat. Sper ca ai luat numarul bonei ca in caz ca mai ai nevoie de ea sa apelezi!
Teolinda condoleante pentru soacra, tinei la ea? Ca acuma sincer... multor fete de pe forum, daca li se intampla asa ceva, mai degraba le zicem felicitari!!
Mai Maraki e ciudata rau socrela ta, ce are cu bietul catel? Eu ma suparam rau de tot.. nasol ca nu se vine cu nimic la botez, ca presupun ca o sa-l faci in stilul lor, nu?
Ursoaica iti doresc Casa de piatra si multa fericire, o casnicie solida si trainica!
Ingrid apropo de ceaiuri, ei ii dau Carlei Fenchel Te de la Humana alternativ cu Tummy Tea de la Hipp, sunt granule se face instant si la mine au functionat cat de cat! Incearca si tu, dar in nici un caz Baby Drink, eu am avut probleme cand i-am dat fetei!
Bee ai vazut, alta viata la curte... de aceea ma tot duc eu pe la mama, pai sa vezi ce doarme Carla mea in balansoar, afara! Alta viata!

Restul fetelor pupici, imaginati-va ca sunt pupacioasa ca Nico doar ca nu am rabdare sa pun emoticonsii si nu va enumar ca sigur uit pe cineva si ma fac de kko!

Despre noi ce sa va zic, papam mixt acum si trebuie sa recunosc ca e mult mai linistita de cand ii dau formula, nu mai are colici si doarme iar in timpul zilei! Eu ii dau Milumil si il acceapta, numai ca cu maaare greutate trecem de 100ml la masa. Ce sa facem, recuperam seara cand tzitzilim pana adormim si dimineata cand incearca mama sa ne pacaleasca sa mai dormim putin... eventual pana la 12.
Am trecut la Huggies de ieri si sunt multumita, nu mai coboara deloc, raman in talie, deci nu mai iese kk.
Si in sfarsit am pus si eu 4 poze, dupa cum a depistat deja Cata!

Va pupam!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!
TEOLINDA ,CONDOLEANTE,CRED CA TI-A FOST DESTUL DE GREU...
CATA,ma bucur ca a iesit asa cum v-ati dorit,cred ca v-ati distrat super
BEE,CE bine ca ai inceput sa pape ana,sa o tineti tot asa.si s-ar putea sa ai dreptate cu colicii de la lapte.
RALU,inca o saptamana in spital?dar macar e spre bine...
va pup ca maraie copchilul..

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata, Anasebe are dreptate: polly e mai solid. le-am vazut pe toate de la miniblu.
Alina acum m-am uitat la poze. doamne ce mare si frumos e ayan, si creol. Nu stiu cu cine seamana: cand e cu tine, parca seamana cu tine. cand e cu Gabi, parca aduce cu el.
Moni nu stim unde e zona asta.
ralu imi pare tare rau ca mai stati o sapt. buine ca s-a pus un diagnostic, acum doamne ajuta sa-i treaca cat mai repede.
Acum am vazut si eu ultimele poze. chiar ca e lungaaaa. doamne dulcica de ea, asa de mica si in spital. mi-au dat lacxrimile cand am vazut-o in patutul ala. Bine macar ca esti tu cu ea. inca putin si va fi bine si va veti intoarce acasa.

Am fost afara, cuminte, nici o reactie. a venit tat-su s-a jucat cu el, l-a obosit bine si acum s-a intors la birou pana mai tarziu. asa ca... merg sa-i fac baita, sa-i dau papa si sunt a voastra.
Rectific: sunt ce baita sa-i fac bebeului, caci azi i-am facut vaccin???? am luat-o razna bine de tot. ma bucur ca mi-am adus repede aminte si nu am mai carat apa si alte alea.

In linkul din semnatura am pus pozele cu baita de dupa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Atentiune natiune!!!
Ursulina nu a avut nunta si nici botezul. nunta e pe 14 mai, botezul pe 20 mai.
acum are examene, asa ca sa-i tinem pumnii.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput