Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
Ursoaica spune:
Fetelor va multumesc!
Dar dupa cum va spus si Giova evenimentele nu s-au intamplat inca!
Dar examene am la greu si de aceea nu am mai intrat!
Iertare daca s-au incurcat putin itele!![]()
Bafta fetelor care in aceasta au examene!
Sa fie!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
La ora 17 au inceput colicile, au durat o ora jumatate, am plans si eu langa ea ca nu mai stiam ce sa-i fac, chiar ca m-au lasat nervii pt prima data. Hohotea de plans, asa ceva n-am mai vazut, a mai facut ea dar nu in halul asta. Nu stiu cand se termina cu colicile, dar ar fi cazul ca sincer, fetelor, NU MAI POT!!!
I-am facut baitza pe la 19,30 si am constatat ca trebuie sa pun la pastrare multe hainutze, tot incercam la ele si tot mici erau, na macar o veste buna
. A papat 100 ml si acum sta nemiscata de atata epuizare.
Ralu, asa a zis pediatra de la spital: sa nu-i dau ceai! Dar evident ca n-am cazut in cap sa fac asta. Oricum, ea e f. hidratata, vreau sa zic ca plange cu lacrimi cat pumnul, plange si cand face kka, adik cand se screme ii mai curg 2 bobitze de lacrimi. Si nu bea mult ceai..
Anastasiei, sa scapati mai repede de acolo si ea sa fie ok.
Moni, cred ca o sa trec totusi la diversificare, daca merge tot asa, regresam in loc sa inaintam. Incep cu sucul de morcovi, apoi mar si dupa vedem noi.
dragutzei tale!
JG, eu ii dadeam ceai Baby Calm, acum am trecut pe musetel ca sa o ajute la kka si vad ca merge. Dar daca mai continua mult cu crizele astea o sa-i iau ceaiul de care zici tu.
Carlei
Am mai vrut sa raspund la cine mi-a scris, dar acuma au venit la mine niste prieteni si nu pot sa-i las singurei.
Va
pe toate si o seara frumoasa va doresc!
Ingrid S si
Diana
T_Ioana spune:
I-am luat in continuare Nan1 ca am inteles ca Nan 2 se da doar de la 6 luni. Ana sebe, ai dreptate, nici nu este nan 1 fara fier, cine stie ce oi fi vazut eu![]()
Mi-am facut card la Sensiblu dar nu aveau la reducere pt cardisti decat Milumil, asa ca am platit chiar mai mult decta daca luam de la supermarket Nanu!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
of doamne ingrid. nu mai trec odata colicii astia???
am incercat si eu sa-i dau ceai de musetel dar nu-l bea. bea doar Baby drink, probabil ca e dulce.
Ioana nu e cu mult mai scump Nana, decat in alte parti. cel putin asa e la Milumil. ultima dat al-am luat din selgros la acelasi pret cu cel din Sensiblu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
T_Ioana spune:
Tocmai cand ma pregateam cu felicitarile pentru Ursulina si Raisa![]()
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Giova, eu il iau din Supermarket (nu sellgros sau alta minune de hipermarket) cu 207.000-210.000, iar de la Sensiblu l-am luat cu 246.000, diferenta mi se pare prea mare........
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
T_Ioana spune:
Fetelor care abia asteptati diversificarea sa stiti ca nu e mare fericire. Stiu ca sunteti nerabdatoare (asa eram si eu) dar nu-i nici o placere sa vezi cum tu te duci cu papa bun si bobocelul se stramba, scuipa, strange gurita sau iti da peste linguri si castroane si te pune la curatenii
de iti vine sa-l mananci, cu Pampers cu tot....plus ca se simte si la schimbarea pamersilor
Iar cand vi se recomanda biacuitii cu mar ras NU UITATI de intoleranta la gluten si faptul ca pana la 6 luni nu e voie gluten. Poate cele mai norocoase gasiti biscuiti fara gluten, ca eu mi-am rupt papucii prin Bistrita si degeaba.........Poate nu vi se pare o problema serioasa dar eu cunosc persoane care sufera de boala asta, in mare masura din neglijenta parintilor, si e boala care nu se trateaza....o duci toata viata, si ti se transforma existenta intr-o lupta continuua, un cosmar.
Sper ca nu v-am suparat dar azi am stat cu o prietena de vorba, care ii da fetitei de la 2 luni toate minunile de mancaruri, inclusiv supa cu galusti si taietei cu lapte (fetita ei are 5 luni jumate) si habar nu avea de ce inseamna gluten( e asisenta medicala
)....eu sunt socata de ignoranta si indiferenta unora!
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
Giova spune:
Ioana diferenta e super mare.
Am vazut diferenta intre farmaciile sensiblu din Tm si alba. din alba am luat o sticluta de suc Hipp la 71.000 lei si din Tm la 75.000 lei. mi se pare mult 4.000 lei. stiu ca tm e mai scump, dar nici chiar asa.
Eu nu-i dau nimic cu gluten, pana mai incolo. daca nu sunt biscuiti fara gluten nu-i daui, nu-i nici un bai, abia nu mai pune pe el.
mi-a adormit dragul de el. i-am luat temp. si e 36, deci e ok pana acum. ce misto e cu termometrul asta digital de tampla. ii iau si in somn, nu-l deranjeaza, nu-l trezesc.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
asteryaro spune:
Buna seara!
Ralu, sa fii tare! Din pacate stiu prea bine cum este in spitaql cu bebe... nici nu vreau sa-mi amintesc.
Ursulina, BAFTA la examene!
... si gata memoria
. Dar voi nu va suparati pe mine, ca-s cu creierii in 7 parti.
Deci: botezul a iesit super, nici nu ma asteptam. Adevarul este ca tati este un f. bun organizator. Au fost 147 de persoane, cercuri de prieteni apropiati, rude, colaboratori, vecini. Se pare ca nimenbi n-a gasit cusur, dar nu-i timpul trecut inca.
Inainte de botez Razvan a facut viroza, rosu in gat, conjunctivita si diaree, asa ca va imaginati, antibiotic si alte chestii. Norocul lui ca implinise 3 luni ca sa poata lua pe cale bucala, caci altfel trebuia intepat. La botez am dus apa caldaq, nestiind ca in cristelnita era deja apa rece, asa ca totul s-a facut in apa rece. Mi-a stat inima, nu alta, dar multumesc Domnului, baiatul n-a racit. Scalda s-a facut in aceeasi seara si a fost frumos.
Mai, pic de somn. Hai ca mai intru si maine, ca mor de somn.
Va pup pe toate si mi-e dor de voi.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:
Cristina sa va traiasca micul crestin!!!
Noi am dus 20 l apa calda si au mai completat ei cu rece.nu-l lasam sa-l bage numai in apa rece.
se pare ca sunt singura pe forum, la aceasta ora.
unde e trupa vesela????
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco