Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Giova, eu sunt aici, dar am 2 concerte in paralel, ca nu stiu ce au matzele, le ia pe rand
PS: Pt colici eu folosesc cu succes apa contra colicilor(water gripe) de la Pharmex care are o girafa mov desenata pe cutie si pe eticheta. E vreo 75000. e singura care a functionat si la Di si la Dari
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Oltean spune:

Buna fetele!
Mulumim pentru complimentele facute Oanei Maria vis-a- vis de pozele de la botez.Si ai vostri bobocei sunt minunati.Sa ne traiasca micutii crestini.
Despre schimbarea de dupa botez nu stiu ce sa zic, a noastra ``fitita`` parca s-a cam linistit dar asta incepand cu o saptamana inainte de botez. Eu speram sa scape de tresaritul in timpul somnului si de unele sunete ciudate pe care le scoate in somn.Dar din pacate...... mai persista inca.Cred ca am fost eu putin cam stresata in timpul sarcinii si i-am transmis si fetitei si in plus e si ea pestisor ca si mine si deci putin cam prea sensibila.
La noi preotul a incalzit putin apa din cristelnita iar cu pusul pe jos - nu stiu ce sa zic - la noi nu s-a intamplat asa ceva.
De! fel de fel de obiceiuri.
T-Ioana chiar azi a cumparat sotul meu Nan 1 fara Fe - deci exista , a cumparat din acesta deoarece nu a gasit aici aproape de noi din cel cu Fe dar maine ii vom lua si din celalalt si probabil ii vom da alternativ.Sper sa fie OK.
Tot tu Ioana te rog spune-mi despre ce boala e vorba - apropo de gluten - eu inca nu am studiat problema , Oana mea inca e micuta , are numai 10 saptamani si 5 zile , la noi mai e ceva pana la diversificare.
Referitor la vaccin noi am facut la doua luni Pentamix intr-un piciorus si Euvax B -contra hepatitei B - in celalalt, a fost OK, nu a avut reactii adverse si nici macar locul nu a durut-o.
No cam atat despre noi deocamdata deoarece am si somn si pana de memorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu inca sunt tot aici.
I-am mai sortat hainutele, am mai adunat si tot la comp. am ajuns. Marco doarme, febra nu are.

Anabordea la marco cel mai bine i-a facut sab Simplex.
Anca oltean, ma bucur ca sunteti bine. Oanei frumoase.
Cu schimbatul bebeului dupa botez, cred ca sunt povesti din batrani. si numai pe acolo prin Ardeal pe la noi, am auzit de asa ceva.
oricum, al meu e la fel de linistit, ca pana acum. Fetita unei prietene e la fel de turbata si plangacioasa ca inainte de botez.asa ca....

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si eu sunt pe aici.
in primul rand bebeii cu colici si pe mamicile lor care sufera alaturi de ei.
RAlu, la amandoua si sper ca cea mica sa iasa bine ingrasata din spital. Iar de faza cu 120ml/kg corp, eu una cam stiam. Ar fi ideal 150, dar cine se baga la asa sume? Eu m-am consolat de mult cu in cel mai bun caz, rar si fericit 800 ml pe zi. Dar vad ca mai nou macar nu mai vad fontanela adancita si stiu sigur ca papa mai bine, fiindca mai nou seara papa 200 ml inainte de culcare. Acum pe langa aerul de tzara, coincidenta sau nu, fata mea mananca mai bine de cand ii dau piureul de morcovei+ cartofi+ pastarnac (legume de gradina de la Nestle) cu putina lamaie (la 5 linguri de piure storc si eu ceva lamaie-cam 2 lingurite ash zice, adica suficient cat sa se simta la gust). MA gandesc ca vitaminele din lamaie ii fac bine.
Ingrid, sper sa se regleze si Diana c u mancarea. EU zic s-o lasi sa pape cum vrea ea, sa nu insisti si sa incerci mai tarziu. Pana la urma eu asha reusesc s-o hranesc cum tb. Nu baga in ea cu forta ca dai in alte belele (mie asha mi-a spus doctorita: sub nici o forma sa nu fortez copilul la mancare)
Ioana si eu ma distrez cu diversificarea. DAr pana avansam, nu ma agit cu preparatul mancarii, ci momentan cumpar borcanase, care se consuma in 48 de ore. Cand vom trece la cantitati mai mari, vom vedea. Cat despre intoleranta la gluten, care duce mai apoi la un sindrom de malabsorbtie urat de tot, am si eu o cunostiinta. Doamne fereste de asa ceva! Sa nu pui gura pe nimic ce contine faina de grau, nu-i usor.
Ursoaico, unde faci tu nunta si Botezul? ZIceai candva ceva de Comana? Sau am visat?
Astery si Nicole, sa va traiasca micutii crestini!
fetele si bebeii si va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Anca, boala se numeste enteropatie glutemica....e destul de mult de spus si nici nu sunt in masura sa iti dau sfaturi calificate , oricum un search pe goole cred ca te va lamuri cat de cat. Eu cunosc pe cineva care sufera de boala asta (mama celei mai bune prietene ale mele)si pot sa iti spun ca e cumplita si iti modifica in totalitate stilul de viata (daca se mai poate numi viata- depinde si de gravitatea formei). ce pot sa iti spun cu certitudine e ca am asistat la o "criza" a doamnei respective (dupa ce consumase o bucatica de prajitura) si mi s-a facut parul maciuca....am inteles ca se poate muri!
Repet, nu vreau sa va fac sa intrati in panica, dar sunt putini pediatri competenti si pusi la curent cu ultimele noutati in domeniul medical...asa ca nu va luati dupa principiul "Pe vremea noastra cine stia de asa ceva" pentru ca nu e ok. Eu asta incerc sa le spun celor cara imi baga pretexte de genul asta, ca pe vremea lor nu se stia de asa ceva....si de aia mureau atatia oameni!
Zilele trecute m-a luat la 11 m o colega de serviciu ( de 43 de ani, are 2 fete- de 23 si 19 ani) ca prea il pup in pe Razvan si il cocolosesc, ca ea i-a dat fetei celei mari la 3 luni jumate, mici cu ochiuri (cica ce sa ii dea daca asta avea in casa.) si nu a vut nimic.....Nu i-am zis nimic, dar eu consider ca daca e cineva care e de condamnat apoi ea e aia, nu eu, ca incerc sa imi feresc, pe cat posibil, puiul de imbolnaviri si probleme.Sa vedeti ce mi-a zis aceeasi colega: "Tu il cocolosesti si ii cauti in coarne iar cand va fi mare va turna la alcool si tutun si gratarele cu grasime in el". Poate asa va fi...poate nu...mai depinde si de educatie si de cei 7 ani de acasa, care au inceput deja
Va pup ca m-am intins pe o pagina!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ai dreptate ioana, daca putem de ce sa nu-i ferim.
lasa ca si soacra-mia a zis ca de la 6 luni mancau copii ciorba de fasole, sarmale si gratare
si i-a zis la Marco ca peste un an ii da si lui chiftelute. I-am zis ca nici prin gand sa nu-i treaca asa ceva. Unii sunt nebuni ce mai.
eu ma stiu pe mine ce probleme am cu fierea, ca nu pot manca gras si greu, mai ales seara. nu vreau sa-mi fac copilul un sensibil, dar nici sarmale de la 6 luni.

L-am vazut pe frumosul de razvan la soare si iarba verde. ce haios e cu palariuta de soare in cap.
Si pe gemeni i-am vazut si surioara lor. tatiana sa-ti traiasca copii si sa te bucuri de pe urma lor, caci tare scumpi si frumosi sunt.
Bee ce face Ana? doarme?

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai bantui si eu pana la 00 cand trebuie sa iau antibioticul.Mai e cineva?

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

eu

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY ma bucur ca ai trecut cu bine de botez!
La poze am reusit sa vad doar pe cele de al botezul lui ALAIN cel frumos si mi-am mai bagat nasul pe la gemenii Tatianei ca mi s-a facut dor de ei si de frumoasa de surioara!
GIOVA Vlaicu e la iesirea spre Nadlac a doua statie de tramvai de la UTA chiar pe principala.
INGRID nu esti singura cu colici! Si pe Diana au apucat-o azi dupa baia de la 21,30 la 22,30 ,a urlat non stop Asa sa faca de la 100 ml lapte praf pe zi??? Pe care oricum i-a ejectat????
Am vazut reluarea la LOST cu noduri ...

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ana mea doarme dusa de la 8 seara si eu inca nu m-am culcat, iar ea pe la 1 o sa zbiere de foame.
Multi inconstienti sunt pe lume. Faza e ca si noua cand eram micuti sigur ne-au bagat parintii in alimentatie de mici copii grisul, care e facut din grau, deci contine gluten, asa era pe vremea respectiva. Dar eu nici nu ma gandesc sa-i dau pana mai tarziu.
Fetele care ziceati de mar cu biscuiti, de ce nu puneti o masura 2 de cereale in mar. Si marul ar trebui sa fie putin copt la cuptor inainte sa-l pasati cu mixerul, altfel ramane asa grunjos.

Mergi la inceput