Lista Gradinite Bucuresti - bila alba / bila negra

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisu-mami spune:

Mamicilor, am dat si eu un mesaj la pg.9, apropos de pareri despre gradi din sect. 2, zona Iancului, Pantelimon, Vatra Luminoasa. Chiar nu-mi raspunde si mie nimeni? Cred ca sunt destule. Eu stiu cate ceva despre gradi Malaxa si Georgescu, prima de stat, a 2-a partic. Despre celelalte...astept vesti de la voi, please. La cele auzite, de la 2 persoane diferite, despre prima (Malaxa) am ramas stupefiata: nu-ti poti inscrie copilul fara pile si apoi trebuie sa si cotizezi (iar eu pile...lipsa), iar fara nici nu se uita la tine. Pacat ca intr-adevar altfel arata bine si se pare ca si educ.sunt bune, dar si asta tot din auzite, nu stiu nimic sigur. De-asta de la Malaxa mi-am luat gandul pt ca efectiv mi s-a facut sila. Va rog din suflet, astept si eu raspunsuri de la voi.

Crisu-mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Fetele care aveti copiii la Sf.Imparati Constantin si Elena, sau ati vizitat-o, va rog frumos spuneti-mi si mie care sunt tarifele.
Ma interesez pentru un baietel nu pentru mandarina mea.
Carina a inceput gradinita de miercuri, dar din pacate eu inca nu am avut timp sa ajung, au fost doar tati si Tanti. Am sa merg luni si va voi impartasi primele impresii.
mama-lui-alexandru, eu cred ca inca nu s-a inventat gradinita care sa va placa voua, ma gandesc cum iti vei evalua nora. Sper sa nu te superi pe mine, am glumit doar.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

NADINA - preturile sunt astea (de pe site)
http://www.gradinitadecopii.ro/program.php

Sa traiasca, Soacra-Mare!!!!(dar ce crezi ca-l las sa se insoare...:))..Sunt soacra'mea in devenire:))Perfect just!

Sa stii ca am vazut si gradi care mi-au placut..(nu prea multe...dar sunt..)
Te pup!
PS - asteptam impresiile!!

CRISU-MAMI - ai meil!

Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabuna spune:

Am revenit cu notele intermediare la Marienkäfer.

Curatenie: 5 puncte: Parintii nu au voie incaltati decit in holul gradinitei. Se spala pe jos de mai multe ori pe zi (cind ma duc la prinz sa o iau pe Alexa, dupa ce maninca, pluteste un miros sanatos de Domestos).
Personal: 5 puncte: si educatoarele si directoarea gradinitei ii iubesc pe copiii ca si cum ar fi ai lor. alexa este f mofturoasa la masa, dar dupa 2 zile au reusit sa o convinga sa manince din toate felurile. Copiii sunt premiati si laudati si in felul acesta sunt stimulati sa invete si sa se poarte cuviincios. A invatat fructele in germana si am primit pe mail o evaluare despre cum si-a insusit conceptele din tema pe care au avut-o de invatat saptamina trecuta.
Dotari: 4 puncte, au cd-player si copii asculta multe cintecele in germana, cei mari se uita 10 min dupa masa la desene in germana (au dvd player), parerea mea este ca ar putea avea mai multe jucarii.
Mese: 5 puncte Au o bucatareasa excelenta. Pe Alexa putine mincaruri o atrag, dar aici reuseste sa se atinga de aproape toate. Intr-o zi nu a mincat prajitura si ne-a dat-o acasa. Mami a apreciat-o f tare.. Stiu ca maninca cite putin din tot pt ca au un tabel afisat unde educatoarele completeaza ce a mincat fiecare copil la masa, din fiecare fel. Mi se pare o idee excelenta.
Activitati in gradinita: 5 puncte: Danseaza (daca o vedeti pe Alexa cum face ca ratustele va prapaditi), au construit o morisca, au facut colaj, au invata cintecelul cu ratustele, si au invata si fructele impreuna cu culorile lor in germana. De la 1 Octombrie vine cineva specializat in pictura si ii invata sa picteze.
Activitati extracuriculare: 5 puncte: Saptamina viitoare vine o trupa de teatru in gradinita, peste 2 saptamini se duc in Gradina Botanica pt ca invata cu toamna. Mi-au mai spus ce mai fac si mai incolo, dar am uitat. O sa le primesc pe mail saptaminal si va tin la curent.

Pe scurt de la noi pt Marineäfer29 puncte. Pentru noi este ceea ce ne-am dorit de la o gradinita. Alexa e fericita, progreseaza cu germana, programul este complet si din punctul de vedere al altor activitati necesare la gradinita, eu sunt multumita ca ii e bine copilului si mai ales ca pot comunica usor cu oamenii de acolo. Politica lor de transparenta maxima fata de parinti ma multumeste deplin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

mama lu alex, multumesc pentru link si spor in continuare la cautat. Daca ai suficienti bani ai putea sa te gandesti sa infiintezi tu o gradinita, probabil ca unele au aparut chiar din nevoia parintilor de a gasi ceva potrivit pentru copiii lor. Oricum cred ca e destul de dificil, ca business.
M-am uitat si eu pe pozele de la gradinita Sf. Imparati Constantin si Elena si se simtea un aer fortat, dar nu m-as apuca sa judec dupa asta, multi adulti au un astfel de aer la pozat.(chiar si eu)
mamabuna, felicitari pentru gasirea gradinitei potrivite. In ceea ce priveste lipsa unor lucruri din dotare, asta ii poate face mai creativi pe copii. Spunea cineva la un alt topic ca in SUA oamenii nu stiu sa calculeze pentru ca sunt obisnuiti de mici sa foloseasca un calculator, prin alte parti copiii n-au de nici unele si isi fac singuri jucarii. Am vazut la biserica Sf Silvestru o mamica cu multi copii si sunt tare saraci. Una dintre fetite a luat premiul I, iar alta canta la vioara.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Fetita ema este de 2 saptamani la Smart Kids pe Dobrogeanu Gherea.
Nu pot da note inca desi din punctul meu de vedere punctajul este maxim.... fetita mea este super fericita acolo.

Intr o luna cred ca voi putea fi explicita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabuna spune:

nadina, asa este. plus ca ii invata in fiecare saptamina sa construisca cite ceva(basteln pe germana:)). Saptamina trecuta au facut morisca si am primit mail cu programul pe saptamina asta si vor face un ciine de hirtie, un colaj cu o gasca si o barcuta din coaja de nuca. cind am intrebat daca copiii vor mai primi jucarii, mi-au spus ca le primesc pe parcurs, sa se poata bucura de ele si sa nu le rupa odata pe toate. mi s-a parut un raspuns de bun simt. oricun, o sa urmaresc daca asa e sau nu.
in ceea ce priveste sa pornesti o gradinita pe cont propriu, mie mi se pare un business f greu cu o raspundere f mare, si din care nu ies multi bani (am pus pe hirtie tot planul de afaceri). jos palaria pt cine se incumeta sa faca asa ceva si mai il face si bine! stiti cum e, teoria e usoara, practica ne omoara.
oricum succes celor care cuteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

OFF TOPIC
Nadina,
Legat de a face propria-mi gradinita...crezi ca nu m-am gandit la asta..:))A fost primul lucru la care m-am gandit dupa ce am cautat..si am tot cautat...si am tot cautat..

Dar...sunt 3 "hibe" mari (caci dupa ce le-am descoperit...mi-am dat seama ca nu m-as baga in asa ceva)
1.este o afacere..asta inseamna ca scopul este acela de a "face" bani la un moment dat..si mai devreme sau mai tarziu te gandesti unde faci compromisuri pt. a castiga cat mai mult..
2. daca vin 3 mame (nu mai multe) ca mine...nici nu mai comentez restul..:)) (ati prins ideea..:))
3. trebuie sa ai al naiba de mult timp si resurse psihice sa le investesti in asa ceva..

Astea-s primele ganduri care-mi vin in cap..suficiente pt. a renunta la idee...(asta, asa..aviz mamelor doritoare de astfel de business..care poate nu s-au gandit la cele de mai sus..)

Pupici,
mama_lui_Alex


ON TOPIC:
Cine stie mai multe despre VOINICELUL???
Dar despre KINDER CLUB????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Off topic
- referitor la infiintarea unei gradinite : incepand din acest an o gradinita nu va mai putea fi o ''afacere '' deoarece sunt admise pentru infiintare (iar cele deja infiintate trebuie sa isi schimbe forma juridica) doar sub forma de asociatie sau fundatie non-profit . Una din cerinte va fi ca in patrimoniul gradinitei sa fie un imobil

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabuna spune:

tot off topic e trist daca nu se mai pot infiinta gradinte particulare. eu nu mi-as da nicodata copilul la o gradi de stat. sunt triste, ca niste mici puscarii (amintiri personale din copilarie, plus povesti de pe forum).

Mergi la inceput