Sa continuam sa fim alaturi de batranii nostri
Raspunsuri - Pagina 12
dyonise spune:
Buggy, imi e greu sa ajung pana acolo dar pot face eu unele dintre cumparaturi din marketurile care imi sunt aproape. In felul acesta ne va fi mai usor. Uite, pot lua eu paharele de plastic, farfuriile,tacamurile, servetelele.
Pentru copii, apropos, frumoasa idee!, ma gandesc fie la rechizite fie la niste pungute cu dulciuri. Pot cumpara de exemplu diverse dulciuri si apoi le putem combina in pungute de material sau hartie, confectionate de noi. Cred ca pot face ceva simplu si dragut. dar trebuie sa stiu cat putem cheltui pt fiecare obiectiv in parte.
Apoi, eu am in zona o cofetarie grozava dar cam scumpa. Costa peste 300.000 kg de tort. Putem lua mai multe torturi de mai multe feluri. Au pateuri cu spanac, care sunt foarte bune pt cei aflati la regim si tot felul de minunatii de fursecuri, prajituri etc. pentru tort putem lua niste vulcani, artificiiile acelea speciale care dau atat de bine.
Pentru sarbatoriti, eu nu ii cunosc, nu ma pot gandi la ceva personalizat, le putem lua ceva care sa le fie util, haine frumoase, pijamale,paturi nu stiu, am incredere in alegerea ta. Si pentru acestea pot merge la cumparaturi dar trebuie sa stiu exact ce si cat sa coste.
Pot lua aparatul de fotografiat la mine pe 26.
Astept sa imi confirmi exact ce sarcini imi revin.
Inca ceva, am nevoie de adresa exacta a caminului pentru ca voi lua un taxi.
buggy spune:
Buna,Dyonise inca o data iti multumesc de ajutor. In mare cumparaturile le-am facut deja, pt ca cei de la centru au vrut sa le facem cat mai din timp ca sa stie pe ce se bazeaza. O sa scriu lista imediat ce ma eliverez putin. In mare am luat farfuriile, paharele, tacamurile, decoratiunile, dulciurile pt copii, niste platouri cu fursecuri, cutii cu bomboane de ciocolata.Ar mai fi cate ceva de luat cum ar fi sucuri si mai ales torturile.Pungute de cadouri nu am luat ca mi s-au parut scumpe. Cum zici ca am putea confectiona noi, ca eu nu prea ma pricep...Pateurile cu spanac par delicioase.In legatura cu sarbatoritii, nu le-am luat cadourile inca, am o lista cu ce si-ar dorii ei. Din pacate, nu mai putem aloca f multi bani pt ca am cam ajuns la fundul sacului si mai urmeaza o aniversare de facut pt noiembrie. De Craciun ce sa mai zic, trebuie neaaparat stranse fonduri noi, daca mai vrem sa le organizam ceva.Va pup si tinem legatura
ECMI spune:
Contati si pe mine, va rog.
Ce ar trebui sa fac pentru a fi de ajutor?
Nu putem folosi pungute de cadouri pe care le avem in casa? Eu am ramas cu o multime de la cadourile pentru fetele mele si sunt in stare foarte buna.
Cat despre cadouri - cati bani mai sunt, cati mai trebuie si cam ce si-ar dori ei? Spuneai ca ai o lista. Trebuie sa le luam cate ceva, chiar daca sunt cadouri simbolice. Si o sa ne descurcam si in Noiembrie.
Maria si Ilinca
La plimbare
dana_e spune:
Si eu pot lua cite ceva. Cadouri conform listutei, sau ce-o mai fi, pot pune eu oricum niste bani (cam 100RON). Andreea, daca din ce stii tu ca isi doresc poti delega parte a alergaturii, let me know.
Am cerut liber pentru 26 insa asa cum ma asteptam am primit un refuz diplomatic . Colac peste pupaza am aflat si ca in saptamina 20-25 noiembrie o sa fiu plecata in delegatie. Daca asa cum banuiesc eu, sarbatorirea de pe noiembrie va fi in weekendul de dupa, voi pune conditie sa ma intorc vineri noaptea ca macar simbata/duminica sa pot veni si eu.
Ufff. Toata admiratia pentru cele care ati facut asta o gramada de timp. Ca intr-adevar, timpul e cel mai greu de dat.
buggy spune:
Buna,Scuze ca intru cu intarziereVoi posta lista cu cadouri sa vedem ce putem face :Albu Maria, Bancu Aurica,Mihale Alexandrina,Radu Lucretia si Vitek Virginia-cate o plantaBadea Victorita - rama fotoDumitrescu Nicolae - deodorant si samponGorgeny Ana-vaza si margeleGeorgescu Bogdan- cd povestiHodarnescu Eugen-jucarie plusTrancan Elena- VeiozaTeianu Constantin-muzicutaSavin Aurel : vaza si deodorantMai trebuie sa luam tort (nici nu stiu cate kg, cred ca 10 cel putin), artificii (lumanari am luat) si sucuri.Si pungute. Daca aveti pe-acasa si nu va trebuie le-am putea folosi. Avem nevoie cam de o suta, banuiesc ca nu strangem atatea, dar Dyonise, daca ai putea sa ne spui cum sa confectionam sau sa ne ajuti in privinta asta ar fi extraordinar.Va multumesc mult, chiar aveam mare nevoie de ajutor "Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
ECMI spune:
Buggy.
1. ce inseamna "planta". te gandesti la ceva anume?
2. organizeaza-ne tu ca sa nu iasa anapoda.
cati bani, cine cumpara....
Maria si Ilinca
La plimbare
buggy spune:
ECMI, cei care au cerut plante se refera la niste ghivece mici cu flori pe care sa le ingrijeasca ei. Le-am mai cumparat si altora in lunile trecute.In legatura cu organizarea, v-as ruga din suflet sa postati aici cam de ce anume v-ati putea ocupa din lista postata. Sa ne impartim. Tortul o sa il cumparam din bugetul deja existent din partea DC-ului. Cu restul cadourilor devine mai complicat. O alta rugaminte ar fi daca s-ar putea sa imi scrieti pana Sambata(inclusiv) cam ce ati putea cumpara din aceasta lista. Eu voi fi iar la Cora si as dorii sa profit de ocazie.Va multumesc mult de tot inca o data si astept raspunsurile voastre"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
buggy spune:
Buna din nou,Am facut cumparaturile pt cadourile sarbatoritilor. Banii stransi au scazut dramatic si incep sa ma ingrijorez tare de tot de ce vom face pt Craciun si in noiembrie.Am vazut ca incepand din Iulie nu am mai afisat raportul cheltuielilor asa ca imi propun sa il afisez in acest moment.Asadar la sf lui Iunie mai aveam 1742,21 lei + 673,04 leiIn luna Iulie :cadouri batrani (dulciuri, sucuri,cosmetice, obiecte decorative)-190 lei
carje dl Radu-187lei
Tort -132 leiTotal Iulie - 509 leiIn luna August:cadouri batrani (dulciuri, sucuri,cosmetice, obiecte decorative, materiale de crosetat si table) -217leiTotal August-217 leiIn luna Septembriecadouri batrani (dulciuri, sucuri,cosmetice, obiecte decorative, tacamuri unica folosinta)-280 lei
tort-120 leiTotal Septembrie -400leiPana acum in Octombrie-luna aniversara Sf DimitrieCheltuieli 75 pachetele copii orfelinat
20 cadouri pt batrani
ornamente sala festivitati
fursecuri pt servit +tacamuri unica folosinta507lei+150lei+119leiTotal Octombrie (pana acum) 775leiAu mai intrat intre timp in cont 411,96 lei si 100lei de la Dana_eAsta inseamna ca din 2926,96lei am cheltuit pana acum 1902leiNe-au ramas deci 1024,96 leiMai avem de cumparat tort si de rezolvat problema cu pungile.Maine va spun exact ora de intalnire"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
www.funscience.ro
dyonise spune:
de aproaspe o saptamana am ramas fara internet asa ca ma aflu acum in disperare de cauza intr/un cafe internet plin de fum. Deci cumparaturile s/au facut, tort as putea lua eu dar mai multe nu unul singur, ca ar fi foarte greu de transportat. Ce fel sa iau/ ciocolata, fructe, frisca, de mai multe feluri? Sucuri s/au cumparat?
Inca o data, as avea nevoie de adresa exacta a caminului.
pungutele pt cadouri? Cred ca e simplu. Pot face din material. Se taie, se coase foarte simplu cu un snur pe margine si se leaga cu o fundita. Cred ca iesim mai ieftin decat cu cele de hartie. Pentru sarbatoriti pot aduce si eu pungute de cadouri din carton,in general le pastrez cand primesc.
Doar sa imi spuneti repede daca sunteti de acord cu solutia asta si cat de mari sa fie, ca sa am timp sa le fac.
In rest, buggy, astept adresa , ora la care sa ne intalnim si orice alta solicitare, daca te mai pot ajuta cu ceva.
ECMI spune:
Buggy, cel mai probabil nu voi putea ajunge.
Stiu ce crezi, dar nu te-am lasat balta. Am facut o ticaloasa de gripa si stau cu febra.
Trimit niste bani, macar asa sa ajut.
Imi pare rau.
(o sa incerc sa ajung la Cora dar nu stiu daca sambata asta. Esti si sambata viitoare? Ce program? Cora Lujerului, sper.)
Maria si Ilinca
La plimbare