Zalauance!!!!!!!!!la apel!!!!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 14
claudiasabou spune:
Buna dimineata,ce faceti?
Eu sunt tare suparata ca ploua si ni s-au dat planurile de a merge la padure peste cap.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
for2nity spune:
buna dimineata
iaca am ajuns si eu sa-mi beau cafeaua de dimineata...din ciclul stiati ca...? eu nu beau cafea decat la scarbici din respect pt cristi, care nu suporta mirosul de cafea, de asemenea nu fumez acasa din acelasi motiv plus ca n-as fuma sub nici o forma in preajma Cristinei. Nu se pune problema sa fumez pe balcon deoarece e ocupat de zburatoarele lui cristi asa incat mi-am programat creierasul sa nu ceara tigara acasa. (cu asta i-am raspuns si Biancai, deci, da...m-am apucat din nou de fumat...imi si pare rau si nici nu...ma face doar sa ma simt mai slaba - psihic- dar imi da alte satisfactii. Asta e, nu mai comentez)
Ieri as fi vrut sa ies cu cristina afara dar am lenevit toata dupamasa, asa ca desi m-am dus special acasa sa iesim...am dormit. Bine ca ea n-a parut afectata de asta si s-a jucat frumos. S-o vedeti ce dulce e cum isi ia paturica si se pune pe canapea sa faca nani, a inceput sa lege cuvintele si sa le foloseasca cu directie clara, cere papa, apa, zice nani asa de dulce si de cand il are pe Furby a invatat sa zica ok (odeeei) knock-knock zice tioc-tioc . Si-a imbogatit foarte mult vocabularul in ultimul timp , dar eu, ca o mama denaturata ce sunt...tot nu inteleg ce spune si zic asta pentru ca stiu sigur ca ea spune ceva...Vroiam sa spun ca repeta acelasi cuvant care pt ea sigur are un inteles dar eu inca n-am fost pe faza sa stiu la ce se refera, sa-i invat limbajul. I-am cumparat o motocicleta, e super incantata de ea, zici ca-i din mad max cum tine ea ghidonul si-i da inainte cu tit-tiiit. Se vede ca sunt topita, nu?
In ultimul timp a luat si in greutate, dupa ce a oscilat cateva luni intre 9 si 9,2 kg acum a sarit la 10,2 kg si sunt happy. Am schimbat tactica de alimentare in sensul ca acum merg pe principul "da-i copilului sa manance cand cere" Asa ca, cu riscul de a o infometa...n-am mai sarit cu mancare pana nu cerea si se pare ca stie ea bine cand si cat vrea sa manance.
Ei, acu' ca v-am plictisit destul, ma duc sa mai fac ceva treaba. Va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
for2nity spune:
aaa, mi-am adus aminte...si eu am fost odata la masuris in Pria... mi s-a spus ca atunci se nu stiu ce cu oile si eram curioasa cum se face aia, dar de fapt n-am vazut nici o oaie a fost doar asa, ca o piata cu tarabe, dar nici macar ceva ce sa aduca a...sarbatoare campeneasca ci efectiv doar tarabe cu tot felul de maruntisuri gen 38-ul de azi. Am fost foarte dezamagita, ma asteptam la...habar n-am la ce...ceva cu specific...ceva traditional...
Gata, va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
'neatza !!!
As fi vrut sa pot intra mai rpd la raport dar nu am apucat ...
Paula a avut o noapte " zbuciumata " in care s-a trezit de nu stiu cate ori , o data chiar a stat in funduletz si nu a mai vrut sa doarma numai cu mine in pat . Aaaaa ... uitasem .... cat timp a fost problema cu iesitul caninilor a dormit cu mine , dupa ce au iesit nu a mai vrut numai in tarc , iarasi ... Azi-noapte o fi durut-o dintii ca tot statea cu degetul in guritza si dupa ce am facut-o cu gel si am pus-o in pat cu mine a dormit , parca , un piculetz mai bine .
Andreea a mers cu taica-sau la dans . Eu i-am propus lui colegu' sa doarma vineri si sambata el cu Paula in camera sa am macar si eu 2 nopti din 7 linistite si neintrerupte si , bineinteles , ca s-a ofticat ... nu i-a convenit propunerea mea si acum sunt eu cu in sus ca m-am saturat de cat de des ma trezesc la printzesa mica . Dar ce pot eu ca sa fac , zice-ti si voi , mama-i mama , nu ???? !!!!
In rest , sunt inca o data suparata ca nu e vremea insorita , am fi vrut sa iesim si noi la iarba verde azi sa scap de statul in bucatarie ... ... chiar nu mai am idei ce as putea sa gatesc ... Apropo vedeti ca am deschis un subiect la topic-ul " La bucatarie " numit " Ce gatiti pentru masa de dumica ? " , intrati si voi pe acolo si mai dati-mi ceva idei , care ce gateste si macar mai am de unde sa ma inspir ...
Acum va pupi ca am supica pe foc si as vrea sa merg sa ma epilez pana doarme Paula si restul sunt la dans ... da mai vin mai tarziu ...
albumele noastre
Bimilit spune:
salutare!!!!!
se vede ca -i duminica si-i sarbatoare mare.iar a venit elvira la noi.
adriana cred ca-i bai cu net tau.ai trimis aceeasi postare de 3 ori.da nu-i bai.
no va tzuc ca iesim afara.
povestim mai tarziu.....
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Vazui Bianca , vazui ... dar dupa 1 ora de chiunit sa pot trimite mesajul ... tot imi dadea the page canot be display ... no si eu tot incercai ... asta e ... da' acu ' le-am sters ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Chiar ... voi ce faceti azi ??? O punem de-o intalneala pe platou dupa-masa ????
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
astept ideile voastre despre ce gatiti pentru masa de duminica.
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Fetelor am primit pe mail o carticica cu diversificarea la BB-asi .
Daca doriti -scrie-ti ... sa v-o trimit .
Sau sa o postez pe forum,oare ???
albumele noastre
elutaf spune:
am vrut sa facem o plimbare pana la padure, care este la 10 min de noi, dar a inceput sa tune asa ca ne-am intors in casa ...
acum toarna cu galeata, dar sper nu va tine mult, in orice caz la padure nu vom merge azi
adriana am primit si eu carticica respectiva, cum ti se par retetele raportat la varsta pentru care sunt indicate?
bianca cam slaba sefie la butoane pe ziu de azi
ioana esti la Pria
elvira tare ma bucur ca ai trecut pe la noi ... despre fumat? stiu ca n-ar trebui sa-ti spun asta ... daca renuntam la toate viciile (micile placeri) dam in depresie, asa ca nu-ti mai face mustrari de constiinta
claudia de-abia astept sa te intalnesc si eu ... noroc cu tine ca a fost zalaul in frunte in ultima vreme
paula mai putin de doua saptamani si apoi
gata va las si mai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita