Zalauance!!!!!!!!!la apel!!!!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 15
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!
no, adriana unde ne intalnim? pe platou? sau la troitza? hai ca eu vin cu cortu.mai si eu am primit carticica ptr bb-ici.daca o vrea cineva , mai bine o trimiti in casutza de email .
gagici pe unde sunteti? stati de ploaie?
va tzuc si mai vin.............
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
la amiaz am fost in parculetzul de la OMV.mama ce-i place lui matei acolo.sa-l vedeti cum se da singur pe calutz si cum sare pe platforma de cauciuc.cand se trezeste iesim iar la OMV , acum ne-om juca cu usa .
ioana cum a fost la masuris?
va tzuc si mai vin........
dianaiulie2009 spune:
Elutza mie mi se par Ok retetele , da acu vezi si tu ca fiecare dupa cum considera ca e mai bine pentru BB al ei !!!
Bianca hai cu cortul ca eu aduc masutza si scaunele !!!
Elvira bine faci draga ca nu fumezi langa Cristina si un nefumator !!!
Ioana cum a fost la Pria??? Nici o surpriza legata de catifea ???
Claudia ati stat prin casa azi??
Elutza lasa ca poate avem noroc de iesit la padure saptamana viitoare !!!
Va salut ca merg sa fac un
pana mai doarme Paula ca pe urma nu pot de ea , ii trebuie sa stea tot cu mana in apa !!!
albumele noastre
diplodocus spune:
salutare!!!
Nu d mult am ajuns si noi acasa.
Am plecat la Masuris, desi aici ploua, si am avut noroc, acolo era chiar prea cald...
Cum a zis si Elvira, doar spectacolul a fost d calitate, in rest doar tarabe, mici , bere, domnisoare in treninjg si bluzita d dantela asortata cu pantofii d lac, cu toc, bineinteles...bunici care dadeau bere la bb-ici sub 1 an...aer d padure amestecat (nu ma risc sa zic proportia) cu miros d gratar..etc..Atmosfera tipic romineasca...De oi, nici urma..
No, trebuia sa merg si eu, dar nu stiu daca o sa ma mai risc la asa ceva...a fost ffff multa lume, si pina am parcat a trecut o jumatate d ora
Mai, am avut mari emotii ca apare stiti voi cine pe scena si striga la microfon sa vada unde suntem(d fapt are o gura ca nici nu i-ar trebui microfon)...Dar s pare ca d data asta nu i-a iesit figura
Am plecat in timpul spactacolului si bine am facut ca a venit si acolo o ploaie, de numa'
Pe Luca l-am dus iar cu un batic rosu in cap...Imi place la nebunie cind oamenii confuzi ma intreaba daca-i fata sau baiat...El a dormit intr-o veselie azi...1 data acasa ininte d a pleca, 1 data p drum incolo, 1 data in toiul spectacolului, si 1 data la intoarcere(p masina...)Sa vedem la noapte:ori facem discoteca ori doarme bine...
Pupici, mai vin
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
ioana la faza cu microfonul.mama da parca vad ce nacajita e ca i=a scapat ei iesirea la pria.no iar is rea.asat e.
PS ioana da-i un tele si intreab-o dc nu a venit la masuris, ca voi ati asteptat-o cu masina.
va tzuc si mai vin.......
acuma plecam la plimbare.
dianaiulie2009 spune:
Am incercat sa deschid un nou topic si nu am reusit !!!
De ce oare ??? Sau nu il vad eu ??? Voi gasiti partea 13 a pe undeva ???
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Am reusit , doar ca am eu probleme cu net-ul .
asa ca va poftesc sa continuati discutiile aici .
albumele noastre