Zalauance!!!!!!!!!la apel!!!!!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

SALUTARE!!!
Raportez iesirea la cumparaturi(cu BB cu tot..asa bine a dormit in Artima, de numa')
Acum doarme, iar eu cu Calin suntem la smotru...No, bine, cu pauzele de rigoare pt net:)
Miine e Masurisul la Pria, si fiindca vine ceva ansamblu din Oradea, tre sa mergem si noi(daca e vreme buna) Am mai fost o data, de mult , si tin minte ca a fost interesant...
Va pup, mai vin

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !!!

Eram din nou pe pagina 2 ...

La depozitul din Bradet e deschis pana la ora 20 sau ora 21 . Si duminica e deschs , dar numai la chinezi si cred ca pana la oera 18 .

Ne ducem si noi la cumparaturi la Artima , apoi , daca mai apucam stam un piculetz pe afara ...

Pupi ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Fetelor, s pare ca la sf d saptamina e relaxare chiar si pe forum...
CLAUDIA-da' cum faci tu d t intilnesti cu fetele p rind? Nu-ti place cadrul organizat?..Sper sa ne cunoastem si noi in curind...
ADRIANA-ati mai lasat ceva la Artima?
BIANCA-da'zi-mi draga si mi e d unde si care e prajitura cu pricina, ca deja nu mai pot
ELUTZA-incepi sa t obisnuiesti cu nopti dormite...Sau te-ai trezit tu sa vezi d c nu s trezeste Mihaitza, nu?
SANDANA-e prima data cind citesc o postare d la tine...Hai mai des, sa ne cunoastem mai bine
MIHAELA,PAULA,ELVIRA-cind ajungeti linga un klculator, treceti la raport

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

No..ce-am uitat sa va intreb...
Cind ati scos (sau poate acum) copiii afara si era soare, i-ati dat cu crema d protectie UV? Daca da, unde gasesc asa ceva pt copiii???
Ca saracul bb al meu e alb-alb ca o galusca de gris, da' are minile si obrjii bronzati

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Mai fete, incepe sa-mi fie jena ca vorbesc aici d una singura, da nu puteam sa las Zalaul pe pagina 2

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ioana eu nu o dau cu nici un fel de crema UV pe Paula , da noi avem noroc ca suntem la ten mai inchisi . Sunt creme speciale pentru copii , daca vrei sa-l faci . Cred ca gasesti si in Artima , in care , apropo , am mai lasat cate ceva ... asa sa nu fie chiar goale rafturile ...

He he ... iar m-am intalnit cu Claudia in Artima ... e fata faina ... sper sa reuseasca sa ajunga la viitoarea intalnire ...

Elutza , vorba Ioanei , te-ai obisnuit draga cu nopti dormite si nu mai dai pe la noi , ha ????

Elvira pe unde umbli de nu ne mai vizitezi ??? Sau esti bussy cu amenajarea parcului ??? Oricum , spor la treaba , oriunde ai fi sau orice ai face !!!! Trebuie sa trec saptamana viitoare pe la tine ...

Mihaela , asteptam vesti de la tine !!!

Bianca , de tine m-am despartit acu 1/2 ora , dar totusi va doresc noapte buna si santate lui Tudor !!!

Paula iar te nuntalesti ???

Sandana cum fu draga la " nenorociri " azi ??? Multumim de toate cele ...

Va pupi si daca nu mai reusesc sa vin va doresc noapte buna tuturor , cu mic , cu mare ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna,acum am ajuns si noi casa.
Pe Rebeca am lasat-o sa doarma la mama asa ca suntem doar eu si colegul.
Ioana pe Bianca si Adriana le-am cunoscut intamplator nu a fost nimic organizat.Si eu sper sa va cunosc pe toate cat mai curand.
Noi maine daca e timp frumos vrem sa mergem la padure asa ca nu o sa fiu prezenta la raport.
Va pup.
Sa aveti noapte buna si o duminica placuta.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare gasca!!!!!!!!!!!!!!!!

ioana ce faci? ai program artistic?mai, prajitura e deosebita si bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. e facuta de italieni si am ramas socata la cat e de gustoasa.sigur contzine E-uri , mai da nu se simt.nu are gustul ala sintetic pe care-l au inclusiv prajiturile de laborator.mai , da-i buna de mori.asa ca musai trebuie sa punem de-o intalneala si sa gustati.

adriana a fost la shhopingareala .ea zice ca a mai ramas marfa.da nu cred.au venit cu un portbagaj plin.

claudia ati ramas singurei? mama ce bine vi.va invidiez.

paula unde esti? mai de unde e matusa ta? eu cum aflu ca vine cineva din state cum intreb.ca sa vad le poate duce ceva poze la ai mei.

mihaela cum e in Bucuresti? a rezistat silvia atata drum?

elutza tzuc tudorelu.mai da deja ai fecior mare si cuminte.

elvira cred ca te-ai lasat de cafea.nu mai dai pe la noi.

sandana pe unde esti?

gata va tzuc si mai vin............

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ioana eu zic sa nu mergi maine la masurisul de la pria.daca vine soacra cu ansamblul din bihor?ce te faci?ca vaz ca ea e pusa pe surprize-surprize.

eu il dau pe matei cu crema de la bhupchen( nu stiu daca am scris bine).vezi ca au la Sensiblue tot felu de cremutze . intreaba cosmeticiana ( e super tipa)de servici si iti recomanda ce-i mai bun pt bb.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

'neata

ieri n-am reusit sa mai intru ... dimineata am fost prin oras si la depozit in bradet, dupa-amiaza am fost intr-o vizita (unde mihai a facut numai nazbatii) si uite asa a trecut ziua ...

treceti si voi la raport

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput