Zalauance!!!!!!!!!la apel!!!!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 12
claudiasabou spune:
Buna seara fetelor,a-ti plecat sa faceti nani?
Printesa mea acum a adormit asa ca am intrat si eu sa va spun noapte buna.
Bianca ma bucur ca te-am cunoscut.
Sper ca pana la urma sa va cunosc pe toate.
Acum merg si eu la somn .Noapte buna.
pe toate.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
claudiasabou spune:
Buna dimineata,am intrat sa aduc Zalaul pe prima pagina.
Rebeca s-a trezit la ora 7 ,asa ca mi-am baut deja cafeluta.
Nu stiu ce e cu ea ca nu vrea sa mai bea lapte.Alta data bea 500 ml pe noapte acum nu a vrut deloc.Se trezea si cerea lapte ,dar cand il gusta se strimba si nu vroia sa bea.
Sa aveti o zi buna.
poze Rebeca
elutaf spune:
neata
mihaita a dormit aproape toata noaptea, cu o singura trezire la 5,30 ... dar de la 7,30 este in picioare cu forte proaspete asa ca si eu dupa el
va las ca ma cearta ca nu stau cu el ... si are o gura
si mai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
HELLO,HELLO !!!
Mai,mai,mai ... iar eram pe pagina 2 !!!! Aaaaaaa ..... m-am prins .... e week-end si trageti chiulul
Ieri nu am reusit sa deschid comp. acasa , a fost tanti la , fetele au fost la plimbare cu o vecina si cu ocazia asta am reusit sa fac si eu o triere intre jucarii ca prea erau multe si desperecheate.
Sa incep si eu cu niste explicatii legate de diversificare ( atat cat o sa pot de Paula ).
Pana la 4 luni Paula a papat doar tzitzi , de la 4 luni am completat cu lapte praf milumil .
- de la 5 luni am inceput cu supica de zarzavat in care am fiert aripa de pui sau piept de pui pe care i le dadeam la blender si cereale ;
- 6 luni - borcanele Hipp , danonino , piscoturi;
- 7 luni - peste file merlucius fiert in lapte si apa ;
- 8 luni - cartofiori si oua , mamamilugutza cu branza sau cu ficatzel de pui si smantana( danone sau milli ) ;
- 9 luni - piureuri din legume : spanac,fasole verde proaspata , conopida,mazare,morcov,etc. amestecate cu cascaval sau branza de vaci si cate o bucatica de unt , mai puneam cateodata suc de rosii , am inceput cu branzica topita ( triungiuri ) ;
- 10 luni - orez , paste fainoase cu branza sau cu tot felul de sosuri ;
- 11 luni - am inceput sa facem treptat trecerea de la milumil la lapte milli cu 1,8 % grasime ( a tinut cam 3 saptamani ) ;
- 12 luni - papa cam tot ce pregateam pentru noi si lapte milli cu 3,5 % grasime .
In timp am inceput sa-i dau si iaurt cu fructe frutissima , orez cu lapte si vanilie sau orez cu lapte si salata de fructe de la danone , actimel ( si in ziua de azi bea cate 1 paharel/zi ) ,danao de baut , dots cu branza sau cu fructe .
Cam asa se prezenta schema noastra de diversificare . Daca imi mai amintesc cate ceva mai scriu .
Acum ne pregatim de iesit in orash la cumparaturi .
Va dau un pont : a primit la Cross's marfa de vara ieri , tragem cu ochiul si pe acolo sa vedem ce ne gasim . Am vazut zilele trecute pantaloni din in 3/4 ieftini , la numai 39 lei / bucata si niste camasute foarte faine din bumbac la 45 lei / bucata . Va spun mai tarziu ce mai este frumos ...
Va pupi si mai viu siugur astazi ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
he he ... i s-a facut somn Paulei si nu am reusit sa iesim in orash ... dar mergem dupa ce se trezeste , pe la ora 13 , probabil ...
albumele noastre
Bimilit spune:
salutare forumiste!!!!!!!
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!hai, voi la cafelutza nr doi eu la prima.ce sa-i faci fiecare dupa cum se trezeste.
adriana merci de pont.sper sa ajung si eu azi la shhopingareala.dar nu cred ca am sanse ca, colegu e plecat si cu matei nu prea pot proba nimic.
claudia las-o o zi doua , nu-i mai da laptic si poate-si revine. da oare nu o doare gatutzu? ai intrebat-o?tzuca printesa din partea mea.
elutza vad ca isi fac efect vitaminele.ca deja incepi sa ne scri mai multicel.
elvira hai la o cafea.
sandana bine ai revenit.mai, da de cand se scumpesc tzigarile?si cu cat? eu deocamdata nu-s dispusa sa renunt la fumat.si am niste texte in mine asa ca slabe sanse sa renuntz.mai, da-mi place sa fumez nu gluma.va zic un secret: seara nu ma culc de dragul tzigarilor, iar dimineatza , desi uneori as mai dormi, ma trezesc rapid sa fumez.no , ati mai vazut asa dilimandroasa?da fetelor va dau un sfat : NU VA APUCATI DE FUIMAT!!!!!!!!!!!!!
gata ca v-am zapacit.
PS ioana pe unde esti? iar nu ai net?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
iar am uitat ceva.
adriana am gasit si praji cu lamaie.sincer cea mai buna e tiramisu si cea cu cioco.no , cand ne-om intalni fac eu cinste cu praji.aaaaaaa si am uitat tura trecuta gumitza si ma tam sa nu axpire.
va tzuc si mai vin.........
dianaiulie2009 spune:
La Cros's nu a adus inca toata marfa ... asa ca incercati pe marti-miercuri ...
Pupi ... merg la bucatarie ...
albumele noastre
claudiasabou spune:
Buna ,acum a adormit Rebeca asa ca am intrat sa va salut .
Stiti careva pana la ce ora e deschis sambata la depozit in Bradet?
Am vrea sa mergem dupa ce se trezeste Rebeca,sper sa fie deschis.
Bianca mersi de sfat.O sa incerc sa il aplic ,am incercat si la amiaza sa-i dau lapte, dar nu a vrut sa bea.
Merg si eu la bucatarie sa fac un pic de papica.Va pup.
poze Rebeca
Bimilit spune:
claudia ca ai adus zalaul in top.
va tzuc si mai vin.......