Copilasi din 2002 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
Nicoleta spune:
Servus.
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor. Si la noi in familie e unul (tati, pe care il cheama si Constantin). Sper ca ati avut soare si sunteti sanatosi.
Noi...Stefan a avut febra sambata dimimneata si dupa somnul de dupa-amiaza...De atunci nu mai are, nu a vomat, se simte ok, e tonic, putin a scazut duminica dimineata pofta de mancare. Dar acum e ok. Mi-a zis sambata ca il doare putin burtica si imi tot cerea siropel, sa nu-l mai doara... Of, piciul meu! Cred ca a mancat ceva nasol ola gradi, ca au mai fost copii cu probleme, cativa chiar au vomat, dar fara febra (or fi inlaturat asa factorul care a provocat problema...).
Eu...am facut dus sambata si am iesit dupa 3 ore afara...acum am amigdalele cat merele, ma doare in gat si mai jos, spre stomac....Sper ca nu e nevoie de antibiotic...Abia am terminat o tura...
Gata cu vaicareala. Azi se pare ca avem soare!!!!
Nicoleta
criss1902 spune:
Prima zi de vara si la noi!!!!
Gabbriela - cred ca vei avea nevoie si de jacheta, vremea e cam ciudata la noi, dar depinde un pic si in ce zona a RO mergi..
Ce mai sti de Nina?Ce mai face Cristinuca?
Hellene - ai dreptate parca mai ieri era prima zi de camin, ce repede trece timpul...Ce frumos ca stati asa mult afara.Din pacate noi nu iesim asa des dar nu-i o problema Ana iese mai tot timpul cu bunicii la plimbare(care atat asteapta un semn de la nepotica..)
Sanzi - bafta maine la prima lectie de inot si cat de curand sa treceti la surf
Nicoleta - sanatate multa!!!
crig72 spune:
azi a fost prima zi de plaja pentru Mariuca.A stat in costum si s-a simtit foarte bine.Atat ca nu a avut parteneri de joaca.Suferim la capitolul asta.Va asteptam pe voi in vacanta!!
poze de azi
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=3461334&IID=116841773
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Nicoleta spune:
Salut.
Dupa o perioada cand parca Stefan se facuse ascultator...de cateva zile si mai abitir de ieri...iar are nervi. Nu stiu ce sa mai cred. Aseara m-am enervat si eu...din pacate. Si de dimineata era nervos, desi a adormit la 10 si s-a trezit la 7...of, mi se pare frustrat.
Sau poate il alintam prea mult?
Eu ma gandesc la un al doilea copil, dar cu cat trece timpul, cu atat ma cuprinde panica... Voi, cele care nu aveti 2, va mai incumetati la al doilea?
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Nicoleta e greu sa supraveghezi ce mananca la gradinita...dar poate ca ar trebui sa faci putin scandal...cine stie cum tin mancarea tipele de la bucatarie...
Si noi suntem patiti...David mereu are cate o pb la stomac cand plecam in deplasari...uf...e sensibil ca mine!!!
Eu nici nu visez la al 2-lea copil...nu imi doresc deloc desi imi plac bebelusii de mor!!! Imi ajunge David...si asa e un copil care vrea o gramada de atentie!!!
Cris, de abia asteptam azi prima zi de inot...de fapt eu cu tati!!! Ca David...nu sti uce sa spun...
Crig...hihi...am vazut pozele...haha!!! Superbe!!!
Da, tre sa punem banii deoparte...si voi pt garderoba!!! si zestre
Noi am ramas ieri cu gura cascata cand David ne-a tinut o teorie in lb engleza...cu noi nu vrea sa vb si nu stim cat de mult stie...dar ieri ne-a facut o demonstratie ca stie muuulte!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
katty spune:
Buna fetelor,
In primul rand La Multi Ani, ptr. Elenele si Constantinii de pe forum , fiindca e prima oara cand intru dupa aceasta sarbatoare! La Multi Ani Hellene, multumim de invitatia la tort. Sper ca ai petrecut super!
Crig72, am vazut raspunsul tau, merci ptr. informatii, acum inca cautam camasa de vanator, cu sapca si puscociul vom vedea! Cu Scooby Doo, daca mai gasesti sa-mi spui. De asemenea multam de invitatia la mare, daca trecem prin Constanta in vara te anuntam, sunt misto de tot pozele voastre, chiar iti fac pofta de mare!
Imi place mult site-ul pe care pui tu pozele, o sa incerc si eu zilele urmatoare!
Sanzi, cum a fost la inot?
Catalina & Andrei (3ani si 9 luni)
light spune:
Am vorbit azi cu Nina. Cristina e bine, i-au schimbat tipul de insulina si i-au redus dozele si asteapta sa vada cum ii va fi cu ea.Astazi la ora 19 la stirile de pe tvr1 va fi o stire de un minut- un minut jumate cu imagini de la zona de tratatament de la Buzias si Nina spune ca apar si ele pe acolo.Maine se intalnesc cu Gabbriela la Alba iar joi vor fi acasa. Pe 29 Nina va fi la servici deci va putea sa ne scrie.Va pupa pe toate si va ureaza numai bine!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/photo/550178285/2592697350087737923cHWaHP
am pus ceva poze noi la sf albumului...
Am fost si la inot...A fost cu lacrimi la inceput, dar la sfarsit s-a lasat cu veselie ba chiar nu mai vroia sa plece!!! Si de abia asteapta urmatoarea lectie!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
miraklucker spune:
Buna seara ... si de la noi!
Nu am mai intrat de mult pe aici, acum v-am citit..... timpul asta bata-l vina !!
Si eu am vorbit intr-o zi cu _Nina la telefon si m-am intrebat ce mai faceti dar spre rusinea mea nu am stiut ce sa-i spun.
David a avut saptamana trecuta varicela luata de la cresa unde cica mai toti copii au facut. Acum e mai bine, bubitele s-au uscat dar inca il mai manaca putin. am stat mai mult in casa, 2 zile m-a terminat, ma tot intreba "mama trece??? cand trece?" topaia si urla prin casa de nu mai puteam de mila lui. chiar in ziua aia doctorul nu era la cabinet, la urgente la spital abia am convins-o pe doctorita sa-mi dea un alt antialergic, Fenistilul picaturi cel avea probabil ca nul ajuta cine stie cat. Pana la urma sotul nu s-a mai dus sa-l ia. si cand ma gandesc ca saptamana urmatoare urmeaza probabil fetele la rand..... si eu. Poate scapa macar cea mica dar cine stie..... vom vedea.
ziua eram buimaca de somn, din ora in ora venea la noi in pat si iara il mutam la el.
Altfel e tare rau nu te poti intelege cu el, e foooooooooorte incapatanat, daca ii trebuie ceva repeta de atatea ori pana te inebuneste si ca sa scap ii dau.Nu se joaca cu Daria se cearta intr-una, ii ia orice are ea in mana, bineteles ca nici Daria nu se lasa mai prejos isi revendica dreptul si urmeaza scandalul. Nu mamaca mai nimic, e o lupta permanenta cu mancatul asta, de cate ori e ora de masa face scandal, abia reusesc sa-i bag cateva linguri de mancare in gura. sunt disperata nu stiu ce sa mai fac cu el.... si cum sa ma comport ca sa fie bine.
Fac si ai vostri asa mofturi la masa??? toata iarna le_am dat sirop de vitamine, si capsule de ulei de peste dar nimic. Poate aveti voi idee ce as putea sa-i dau pentru pofta de mancare....
Ma inervez si tip si-i mai trag si cate una dar nu are nici un efect. Stiu ca nu e bine, eu tip la el, si el tipa la sora-sa.
....ma gandesc ca poate asa se manifesta gelozia la el....poate asa vrea sa atraga atentia.... sunt singura si nu am timp numai de el....uffff nu stiu ce sa mai cred.
bine ca saptamana asta o pot considera gata, aici maine e Inaltarea si e liber, sotul are si vineri liber asa ca nu mai sunt singura cu toti 3.
Va doresc o seara placuta!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Alina spune:
Dragelor,
Sa nu ne dati disparute,mai scriu si eu citea ceva .Miine seara am de gind sa pun si poze,in sfirsit.
In primul rind,"La multi ani fericiti!"tuturor aniversatilor din perioada asta,sa cresteti mari,sanatosi si cuminti!
"La multi ani!"Elena,pt ziua numelui.
M-am mai uitat pe la poze si mi-am dat seama ca mor de dorul marii,abia astept sa stau la soare!Cristina(crig72)sunteti norocosi ca aveti marea atit de aproape .Aici s-a stricat vremea,e frig(cam 12-15 grade)si ploua.Noroc ca miine e zi libera(Inaltarea in calendarul catolic)si ziua tatalui,nu tre'sa ne mai sculam dimineata si ne-am facut program de dixtractie.
Mira ,si fiica-mea mai facea mofturi la mincare dar dupa ce a mincat la gradinita de proba(2 saptamini),a cam incetat.Vad ca e tot mai dispusa sa incerce chestii noi ,sa manince frumos si mai repejor(fara uitat prea mult in jur sau pe geam),vrea sa termine prima si tre'sa-i facem pe plac .Eu nu i-am dat niciodata vitamine,pediatra a zis ca daca maninca echilibrat,la modul in care arata,nu-i trebuie nimic.Insa de multe ori,i-am mai spus povesti la masa,i-am mai dat si eu cind vedeam ca ii e lene,i-am facut rapid altceva cind refuza mincarea pe care o aveam,etc.Pe scurt:i-am facut o gramada de mofturele insa partea buna e ca aceste mofturele cum au venit,asa au plecat.Sau poate ca-i genul nemincacios...adica genul meu,si eu am fost asa o specie de copil!
Sa stii ca David nu cred ca e atit de incapatinat pe cit e de gelos pe surioare si pe timpul pe care il dedici lor,vrea atentie muuuuulta,rabdare si chef pt jocurile si nazdravaniile lui.Stiu ca e greu sau aproape imposibil,incearca si tu sa-ti iei citeva ore pe saptamina numai pt el(eventual sa mergeti undeva singuri),cine stie,poate se schimba ceva.Succes si rabdare va doresc!
Criss ,am primit doua cd-uri cu festivalul "Ti amo"de anul trecut.Sunt citeva melodii foarte faine.Stii cumva,or fi existind si casete video sau DVD-uri cu festivalul?
Am auzit ca-i cald la Onesti,ce fain!
Gata,ma retrag in parcare,m-am molesit de tot dupa ceai .Pe curind!
Alina