Copilasi din 2002 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut, salut!
Noi am absentat de aici, dar... macar stim ca avem ce sa citim despre "colegii" nostri din 2002!
Azi ma gandeam ce putin mai e din grupa mica, ce REPEDE a trecut, nici nu imi vine sa cred!
Progresele sunt majore, adica: o multime de poezii invatate, desi la unele mai incurca una alta, picteaza fara sa iasa din contur, chiar foarte frumos, coloreaza frumos, recunoaste cand e scris numele lui si semnele pe care le au ceilalti copii la gradi... pe langa prostiutele invatate de pe acolo! Cineva spunea ca scuipa copilul... al meu George e in top! Se scuipa pe picoare, maini... si apoi intinde (asta cand eu nu il observ) si spune ca se da cu spay!
Ceva ce ma... deranjeaza cand mergem pe strada: nu stie sa fie discret, oricat ii explic ca nu trebuie sa strige sau sa faca observatii! Vorbeste tare... la el ce e in cap, iese si pe gura, chiar daca sunt faze mai... discrete! Iar de la camin spune totul acasa: ce fac doamnele, care nu a vrut sa faca ceva, infirmierele, asistenta... tot scot de la el!
Zilnic iesim afara, daca ploua, asteptam sa stea ploaia si iesim in cartier la cumparaturi, ne mai plimbam... nu mai stam in casa! Eu cand ies de la serviciu ii gasesc pe el si sot in parc de obicei, cu bicileta! Visul lui cel mai mare e sa creasca mare, sa ia Loganul lui tata si eu sa merg in fata cu el in oras, si tata sa ramana acasa... sau sa ia masina veche, in functie de cum ii trece lui prin cap! Oare ce mai urmeaza? Oricum toata ziua conduce in imaginatia lui masina!
Va pupam, va dorim un weekend fain de tot si... sanatate maxima!
Elena si George

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

katty uite ce am gasit www.costumedecarnaval.ro/prod/Peter_Pann_1_0349.html" target="_blank">aicidaca nu ai rezolvat problema intre timp.imi pare rau dar scooby nu mai e.oricum daca aduc te anunt.
Elena si noi mai avem o saptamana de gradinita si vine vacanta.Cred ca o sa-i duca dorul peste vara.
Nicoleta haideti la niste aerosoli ca sa se desfunde nasucul lui Stefan.Sanatate!!
Nu mai stiu daca v-am spus ce a facut Mariuca in autobuz...Ca tot spunea Elena ca nu e George discret.Dar mai bine verific si va spun maine.
pup si un weekend placut!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Elena, noi suntem norocosi ca nu ne intelege nimeni pe aici...ca si noi avem probleme cu cate perle scoate David...si mai ales ce minciuni bagam sa il convingem ca nu e cazul sa cumparam ceva!!!
Mai nou a inceput sa intrebe cat costa una alta..si masinile pe care le vede pe strada il intereseaza costul...
Cred ca din cauza ca strange si el bani...si poate se intreaba daca pana la 18 ani va avea destui pt un audi TT!!!!

Marti vom avea prima lectie de inot...de abia astept..sa vedem cum facem fata la toate...bine ca vine vacanta!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

La multi ani Elena(mirelaiulia)!
La multi ani Elena(oanaesn)!
La multi ani Ileana(gandacelu)!
La multi ani Constantin(lacri)!
La multi ani Elena(DanaRosu)!
La multi ani HelleneC!
Sa aveti o zi onomastica plina de veselie si de buna dispozitie!

patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

[/quote]

Alexandra-Lili, Ramona, Gianina la multi ani fete scumpe si dragalase, sa cresteti mari, sanatoase si sa aveti numai bucuri si impliniri in viata

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.[/i][/b][/purple]

[/quote]

multumim pt. urari! Ieri am terminat cu chefuri si zile de nastere, azi mai avem o iesire la MAc si gata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

La multi ani tuturor, sarbatoriti sau invitati!
Eu va invit la tort... iar cine a suflat deja de simineata, e clar: George, a adus lumanarea de la 3 ani si... a suflat ca e ziua lui - clar am picat pe locul doi la orice aniversare!
Ne pregatim sa iesim la iarba verde, vad ca da soarele sa iasa, sa speram ca tine pana venim acasa!
Ultima perla a lui George: este ceva reclama la Raiffeisen, cu un cuptor de microunde, iar George, inspirat de reclama imi spune: "hai mama sa cumparam de ala galben si punem hartie ca sa faca muuuulti bani" - el nu stie ca ala e cuptor cu microunde, pt. ca nu avem asa ceva, insa ideea de a face bani cumva m-a terminat! I-am explicat ca e o gluma, sa nu o ia in serios!
Aseara imi spune: "mama, ai ceva bani? ca vreau sa imi cumpar ceva" Deja a venit sa imi ceara bani???? Si asta e inceputul, clar!
Sanzi, George vrea Audi A6, daca se poate sa fie alb, e super!

Va pupam, duminica frumoasa si petreceri pe masura!
Elena si George

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by crig72
La multi ani Elena(mirelaiulia)!La multi ani Elena(oanaesn)!La multi ani Ileana(gandacelu)!La multi ani Constantin(lacri)!La multi ani Elena(DanaRosu)!La multi ani HelleneC!Sa aveti o zi onomastica plina de veselie si de buna dispozitie!www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank"> patatina meawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
La multi ani si din partea noastra tuturor!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LA multi ani si din partea noastra tuturor Elenelor!!!!

Noi aseara am facut o intalnire cu fetele de pe Dc care stau prin zona Miami...a fost tare frumos!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

La multi Ani!
Petrecere frumoasa si multi idn partea noatra!

Mergi la inceput

Gabi sa-ti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei!!
Mamma mia ce gusturi au baietii audiTT,audi 6..hihi..fetelor tinetzi-va bine.
poze de weekend cu noi
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=3461334&IID=116731346
va doresc o saptamana cat mai frumoasa!

patatina mea

Mergi la inceput