Copilasi din 2002 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Alina - sper sa castigati concursul!! Despre mancare, Ana nu spune aproape niciodata ce au avut de mancare ne trimite pe noi sa citim la avizier...

Sinzi_ana - a avut si Ana o astfel de perioada cand ne trezeam cu ea la noi in camera; am incercat sa o dezobisnuim dar uneori striga de la ea daca poate sa vina la noi si asteapta...

Gabbriela - cum stati cu bagajele?
Numai bine Ninei!

LA MULTI ANI!
Alexandra, Ramona, Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by criss1902

Gabbriela - cum stati cu bagajele?
Numai bine Ninei!

Criss

Cris, stam bine in sensul ca am terminat gentile de 2 -3 zile, mai avem numai cateva teste pt Nina si un glucometru sa pune in genti si miticlonii lui julina de care nu se desparte.
Abea apuc sa revin la casuta mea in usa... sper sa treaca repede repede vacanta asta.
Intrebare: daca am pus la pici tricouri si bluzite asa mai subtirele e deajuns sau trebe si jacheta? Cum e vremea prin ro?

Alexandra-Lili, Ramona, Gianina la multi ani fete scumpe si dragalase, sa cresteti mari, sanatoase si sa aveti numai bucuri si impliniri in viata

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

'neata
Nicoleta, Mariuca a baut apa de la floare Pentru ca e mare iubitoare de plante a luat o floricica de afara si si-a pus-o intr-un paharel la ea in camera.Apoi a mai colectionat o frunza...hihi.A doua zi probabil setea a fost prea mare si a baut-o.
Cat despre aviara chiar nu mai am cuvinte.E trist ce se poate intampla la noi.No coment!!
Alina astept pozele!Mariuca merge la program scurt asa ca nu trebuie sa-mi spuna ce a mancat pentru ca are pachet de acasa.Am depasit si perioada in care cum iesea de la gradi spunea"Mamiii am mancat tot!!!!"In schimb altceva nu-mi spunea.O mai surprindeam vorbind prin camera si asa imi dadeam si eu seama ce a mai invatat.
Elena voi ce mai faceti?

O zi placuta!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Gabb, spor la impachetat.
Crig, noi facem nu prea bine...Stefan a avut nasucul infundat toata noaptea, fara febra sau alt disconfort. Dimineata i s-a desfundat si speram la mai bine.
In rest ii place sa picteze (coloram desene de pe net, dar cu acuarele - in prima faza le-a zis vacuarele ) si sper eu sa devina mai atent, el nu are treaba cu limitele, le depaseste fara mila!!!
O zi buna, nu ca la noi, cu nori.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si Liviu a baut apa dintr-o galetusa cu care se juca in timp ce facea baie.Lui Liviu nu ii place sa picteze, se plictiseste repede, prefera stilul desenatului schematic, cu o singura culoare, fara prea multe complicatii, cat se poate de rapid. Nu prea cred ca e bine, dar eu insist sa mergem la atelierul de desen sponsorizat de RTC care se desfasoara la Plazza Diverta sau Unirii Diverta sau pe unde se vor mai muta locatiile. Prima data, a fost singur si nu a avut loc de intors, a cooperat si a colorat si a facut destule lucruri interesante. A doua oara cand a fost vorba de pictat, nu a vrut si pace sa mai faca nimic. Eu sper ca va mai coopera, ca ar fi pacat, il voi duce in continuare.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna mamici, va salut pe toate fiindca nu am mai intrat cam de mult fiind plecati (eu cu Andrei) cateva zile la munte!Acum ca ne-am intors ne confruntam cu o mare problema ptr. serbare. Andrei va fi vanator (din Scufita rosie) si ii trebuie costum de vanator. Drept urmare, aveti idee de unde ma pot inspira ptr. a-i face jacheta si palariuta, caci pantaloni verzi-kaki am gasit?
Crig72, multumesc mult ptr. raspunsul tau si te rog sa ma scuzi ca raspund asa tarziu, dar motivul l-am scris mai sus! As vrea acel Scooby-Doo de care vorbeam zilele trecute, dar nu vreau sa te incurc, caci cred ca o sa plecam pe 28 sau pe 29 la Olanesti (desi noi ne programasem pe 16-17 iunie) si daca nu reusim sa facem ceva sa amanam plecarea vom pleca acum (sotul are nevoie de tratament caci are probleme cu rinichii si o data pe an trebuie sa dam pe acolo). Dar daca nu plecam, vorbim zilele urmatoare.
Va pup!

Catalina & Andrei (3ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia si David tot asa le face in fuga...nu are rabdare prea multa sa faca ceva...
Sper sa nu semene cu mine!!!

David e tare incantat de gradinita...merge cu placere si chiar imi spune sa plec!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Katty, eu cred ca cel mai bine e sa iei cartea de povesti si sa vezi cum arata imbracat vanatorul acolo si sa te inspiri!!! Cu palaria e mai complicat...
Cum a fost la munte? poze?

Lucia, trebuie sa insisti...si David e capos si rar face din prima ce este rugat...dar ma uit acum ce bine ii e la gradinita, si ce plangea "mamica mea" cand l-am dus primele zile!!!

Nicoleta cum mai e Stefan?? Si David are muci...dar si eu!!! Cred ca de la aerul conditionat care aici e peste tot!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Salut.
Sinzi, Stefan e mai bine, tot pe gura respira noaptea, dar eu am sperante ca ii va trece repede. Acum ii dau vitamina C pastilute (pt copii) si asteptam. Intre timp afara....fructe... sucuri...
Nicoleta
Sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Ieri, dupa ploaie, ma plimbam cu Stefan (stam langa padure si oricum era curat aerul ca abia statuse ploaia). La un moment dat imi spune:
- Mami, inreaba-ma: "Cum a fost la scoala?"
(Eu, evident incantata de asta, mai ales ca eram cam tacuti)
- Stefan, cum a fost la gradinita?
(El sta, se gandeste putin, si apoi):
- Bine (dupa care tacere).
M-am stricat de ras, dar in gand. :)

Mergi la inceput