Copilasi din 2002 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
criss1902 spune:
Salutare tuturor!
Weekend-ul care a trecut a fost f.f. cald asa ca am stat mult pe afara, va dati seama ca Ana a avut mult de lucru..Din pacate nu prea a avut copii cu care sa se joace si a trebuit sa se descurce singura.
Cum v-am spus, vineri seara a fost la circ si drept urmare cu toata lumea cu care s-a intalnit a discutat pe acest subiect.
Lucia - imi pare rau ca Liviu a racit, sper sa se faca bine repede
Nicoleta - ce frumos, cursuri de dans.Ana nu a vrut sa mearga cand mergea verisoara ei, poate din toamna va vrea..Nu stiu de ce nu a vrut doar danseaza tot timpul prin casa..
Tuturor si o saptamana usoara
Nicoleta spune:
Servus.
Am fost ieri la dansuri, sa-mi vad nazdravanul. Pentru ca l-am cicalit acasa ca nu trebuie sa vina la mine, ci sa danseze, ca ceilalti copii, abia a venit sa-mi dea un pupic. Apoi a dansat, nu se pricepe prea tare, dar e asa de dragut! El si toti ceilalti! Uneori se mai oprea si...se uita la el in oglinda, visatorul meu...
L-am filmat numai 15 minute, ca nu mai aveam memorie pe aparat, din pacate. Si m-am decis sa mai repet acasa cu el.
Aseara am avut prima experienta acasa cu acuarelele. Ii place mult si am "colorat" un hipo, o veverita si un leu) - imagini luate de pe Net. Apoi a zis ca mai lucram cu acuarele si maine.
A, inca ceva: ieri am fost la un centru de inchiriat costume, ne pregatim pentru carnaval. Am gasit un costumas dragut, de cavaler-print, grena, cu pelerina si o chestie de pus pe cap...Dragut foc! Si baiatului meu ii sta super bine cu el (e saten inchis si are pielea putin maslinie). Abia astept sa ii fac poze. Poate ne facem si noi un album ceva...sa il vedeti.
Lucia, multa sanatate.
Nicoleta
criss1902 spune:
Salutare!
Sunt deja la a doua cafea pentru ca m-am trezit cu noaptea in cap, sau mai bine zis Ana s-a trezit devreme si apoi ne-a trezit si pe noi. Ea avea chef de joaca, de citit povesti, etc..
Nicoleta - asa ca sa-mi fac o parere cat costa sa inchiriezi costumul pentru carnaval?
Chiar am sa intreb si eu la camin daca nu se organizeaza vreo serbare, ca eu nu am auzit nimic si vad ca voi sunteti in toiul pregatirilor...
Alina spune:
Fetele,
Iarasi nu am mai scris demult.Am tot fost plecati,vremea a fost f buna,cald.Azi ploua si cica asa va fi toata saptamina .
Intre timp am fost la Maifest.A fost frumos,80% din copii au fost imbracati in costume bavareze,dar noi nu avem ca doar nu venim din zona.Daca stiam,imbracam copilul in costumul meu popular romanesc,il am aici si ii vine foarte bine,fiica-mea la 4 ani masoara cam cit eram eu la 6.Data viitoare!O sa pun si niste poze,am creat alt cont pe webshots,primul e deja plin.
Balonul nostru a fost lasat sa zboare mai devreme,Marie efectiv l-a scapat dim mina si a luat-o spre vest.Cum nu a plouat deloc,cred ca a ajuns departeee,sotul zice ca in Franta.Asteptam sa ni se intoarca cartea postala si sa cistigam concursul.
Ieri a fost la aniversarea unei dragi prietene de la gradinita.Prima oara cind am lasat-o singura dar i-a fost f bine,a mincat,s-a distrat si abia am convins-o ca-i timpul de mers acasa.Mai are niste invitatii asa ca am facut si eu rost de amieze libere .
Copii vostri stiu sa spuna ce maninca la gradinita?Fiica-mea maninca de o saptamina acolo dar din ce zice ea,nu identific mai nimic .Ba intr-o zi supa cu sarmale,ba snitel cu capsuni,etc.
Drept ii ca nu ma astept sa-mi traduca mincarurile dar macar acolo,ce contin .
Criss ,bine ca mi-ai amintit sa-mi termin .
Sanatate puiutilor bolnaviori!°
Alina
Nicoleta spune:
Servus.
Ca sa inchiriem costumul ne va costa 250.000 lei vechi. E nitel mai piperat, dar daca ar fi fost sa il facem noi, ar fi fost mai mult. E adevarat ca ne ramanea noua, dar sa-l fi imbracat a doua oara cu el, nu ar fi fost chiar ok, nu? Doar daca il dadeam altcuiva, dar...prea mult zgomot pentru un costum.
Asa ca am dat un acont de 100.000 si il luam pe 5 iunie pentru 6, cred ca pe 7 cel tarziu il restituim. Sa vedem.
La noi se face un carnaval de 1 Iunie, care va coincide (carnavalul) cu serbarea de sfarsit de an. Sper sa fie frumos, abia asteptam sa il vedem la serbare, mai ales ca au sala de spectacole.
Multa sanatate si sa ne tineti pumnii cu aviara asta! Uf!
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Nicoleta super ca il duci la dansuri...si eu as vrea dar parca mai astept...Acum ne axam doar pe kung fu si inot...si gradinita...are destule pe cap...hihi...
Alina, niste prietenid in Seattle spuneau ca au fost intr-un satuc prin zona in care locuitorii purtau costume bavareze si mirosea a carnati nemtesti!! hihi...dar acum ma gandesc ca poate sarbatoreau si ei...hihi..si nu se imbracau in costume mereu!!!
Criss, si pe noi ne trezeste David cu noaptea in cap ca vine la noi in pat...
Lucia, super...imi pare bine ca ati gasit un atelier de desen!!!
Cat despre APGAR, David a avut 9, dar cred ca dat cu indulgenta pt ca a avut circulara si era asa vanat!!! Oricum la vreo 5 ore de la nastere sugea un biberon de glucoza (ca lapte inca nu era) si peste juma de ora mai cerea....pe vremea aia era fomist!!! Deci si-a revenit repede la forma maxima!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Nicoleta spune:
Servus.
Sinzi, da stiu ca aveti activitati!
Dupa nastere si Stefan a fost super ok, doar un icter putin mai prelungit (si eu am avut, deci...) si nu a avut probleme, medicul l-a pus intr-un incubator si cu oxigen asa, preventiv si sa acopere eventualele neajunsuri. Altfel mi-ar fi spus ce si cum. A beneficiat de un tratament preferential, medicul asta e cam zbir. Eu sper sa nu fie nimic rau, dar am zis sa mai intreb...
Nicoleta
Nicoleta spune:
Servus.
Sinzi, da stiu ca aveti activitati!
Dupa nastere si Stefan a fost super ok, doar un icter putin mai prelungit (si eu am avut, deci...) si nu a avut probleme, medicul l-a pus intr-un incubator si cu oxigen asa, preventiv si sa acopere eventualele neajunsuri. Altfel mi-ar fi spus ce si cum. A beneficiat de un tratament preferential, medicul asta e cam zbir. Eu sper sa nu fie nimic rau, dar am zis sa mai intreb...
Nicoleta
Gabbriela spune:
Luka la multi ani sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucuri noroc si fericire alaturi de parinti tai dragi.
yashy sa fiti saantosi si sa va bucurati de scumpetul de Luka
Buna,
am vorbit cu Nina si a spus ca totul e bine, invata multe lucruri noi despre diabet. Si a zis ca la Cristina ii merge bine, alearga mult si au inceput sa ii scada unitatile la dozele de insulina de la 12 unitati a ajuns la 9 unitati, asta inseamna ca pancreasul ei inca produce insulina. Nivelurile la testari pt glicemii sunt mai constante, nu ca inainte cand sus cand jos.
Mi-a spus Nina ca ar mai avea nevoie de teste de masurarea glucozei in urina si pliculete cu gel de glucoza (5 g), cand are Cristina glicemiile prea scazue i se da un pliculet de glocoza si se regleaza mai repede.
Nin ava imbratiseaza pe toate si abea asteapta sa vina acasa sa vorbeasca ea cu voi
Sanatate si numai bine la toata lumea
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.
Nicoleta spune:
Servus.
Aseara l-am lasat pe Stef sa se spele singur pe maini la baie si...pentru ca zabovea m-am dus sa vad de ce nu mai termina.
Se apucase sa bea apa de la chiuveta cu savonieeeeraaaaa!!!!! Of. l-am certat nitel si apoi l-am intrebat pe cine a vazut el ca face asa, si mi-a zis ca un baietel de la gradi.
De ce se prind mai mult de-astea? O cunoscuta se plangea ca baiatul ei scuipa si dupa aia intinde cu degetul...
Voi patiti de-astea?
Nicoleta