Copilasi din 2002 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
Iman3 spune:
Dragio mamici nu am scris mare lucru despre noi desi tare asa mai sta sa impartasesc cu voi... am fost insa f ocupata. Maine plecam in Siria la buncii de acolo pentru ceva vreme. Va salut cu mare caldura pe tote, ma bucurca v-am cunoscut( in fine! e un mod de a spune) si va rog sa imi pastrati locul sa vin si eu la povesti si povestiri... adevarate caci la varsta asta puii nostrii asta fac: cate o minunatie pe zi.. sau 2.
Acum suntem cu bagaje aproape gata, mai am sa o conving pe fie-mea ca plecam doar noi fara d-na educatoare, Miruna si Eliza( se intelege ca sunt colegele ei); noroc ca pe D-na Lili nu vrea sa o ia in Siria pentru ca o pune sa doarma la pranz... Si tot de-astea. Cea mica vrea sa o ia numai pe mamaie ca tataie e obraznic si o supara.
Va las cu bine doamnelor si sa aveti grija de voi si de copilasi, sa aveti o vara frumoasa asa cum v-o doriti!
sinzi_ana spune:
Mira asa e si David al meu...
Nu mananca nimic nou...are foarte putine feluri de mancare pe care le vrea...si de obicei ii dau sa manance in fata tv-ului sau comp
Daca il pun la masa, sta cu orele in fata farfuriei se joaca cu mancarea...mai degraba ar muri de lene decat sa manance singur!!!
Asa ca traiasca desenele animate!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
light spune:
Sinzi suntem si noi in aceeasi situatie ca tine. Fara nici o diferenta. De fapt e diferenta ca la noi nu e absolut necesar tv ul. De calculator nu ne folosim decat la mancatul bananei. Si-a creat o obisnuinta, sau mai bine zis i-am creat.AStazi cand am sunat-o pe Nina era impreuna cu Gabbriela, si am vorbit cu amandoua. Dupa cum spuneam s-au intalnit la Alba, Nina urmand sa ajunga acasa cu Cristina.Nina spune ca i-au schimbat tipul de insulina Cristinei si s-au cam dereglat glicemiile, insa nu stie sigur daca e o chestie de adaptare a organismului, si dupa cateva zile ii va trece, sau sunt chiar probleme. Medicul nu le-a spus nimic de genul asta, insa alti parinti au observat in primele zile dupa schimbarea tipului de insulina la copiii lor, o dereglare a glicemiilor. Speram sa fie bine, si sa se adapteze organismul Crisinei.Gabbriela era un pic suparata pentru ca Julian nu mai mananca nimic, si la el e nevoie de acomodare cu mediul. Au plecat din SUA, s-au oprit in Germania, acum sunt in Romania. Julian a slabit si e si un pic racit.Va pupa amandoua si va transmit salutari. Gabbriela va pune si poze cand se va intoarce acasa.Sinzi i-am povestit Gabbrielei ca poate e din cauza drumuli lung si schimbarilor de mediu, si i-am povestit ca si tu ai avut probleme cu David cu mancatul cand ati ajuns acolo.Poze cu noi de ieri:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=/63abre2&.src=ph
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
crig72 spune:
Mirela imi cer scuze dar uite si tu ce am facut.Stiam de ziua lui Liviu si chiar imi spuneam sa nu uit sa nu uit.Nu e prima data cand nu stiu in ce zi suntem si uite azi e 25 deja..drept pentru care spun si eu
"La multi ani Liviu!Sanatate si mult noroc!Lucia sa va traiasca si sa va bucurati de Liviu minunea!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
light spune:
Cristina multumim mult. Nu iti face probleme ca eu sunt mereu imprastiata si habar n-am pe ce lume sunt. De exemplu anul trecut nu am apucat sa il felicit pe David de ziua lui. Eu sunt mereu cu pluta pe Dambovita... Asa ca nu pot sa am pretentii.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sinzi_ana spune:
Da Lucia, si noi am patit-o...a slabit in timp record vreo 2-3 kg...acum incet le pune la loc, dar inca mai are perioade cand scade in cateva zile 1kg si il pune tare greu la loc...deci una peste alta...tot nu suntem la greutatea pe care o aveam in Romania!!!
Este destul de greu pt ei sa calatoreasca juma de glob!!!
Si eu sunt constienta ca i=am creat dependenta asta...si imi aduc aminte de de la 9 luni el manca singur la masa...
Dar m-am prostit...
Sinzi, Radusi David
David
Nicoleta spune:
Servus.
Sa stiti ca nici Stefan nu e un mare mancacios. Insa se descurca binisor cu mancarurile care ii plac. De catva timp nu mai vrea sa manance singur...Il ajuta o tanti la gradi si s-a facut puturos...
Dar nu ma plang, prefer sa fie mai sclifo (am ajuns greu la concluzia asta) decat sa manance mult, orice si sa fie gras. E bine asa. Si se pare ca suntem pe drumul cel bun, a gustat alaltaseara dintr-o capsuna (de 2 ani le refuza!).
In rest se pare ca vom scapa curand de mucisori si de tuse.
Asteptam iar soarele (ploua la noi).
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Un lucru pentru care pot sa ma bucur e ca David mananca foarte multe fructe in fiecare zi...struguri, capsuni, zmeura, portocale, piersici, de cireste inca nu m-am atins ca sunt f scupe...
Si aproape in fiecare zi vrea cate o salata de legume cu leguma principala rosia...
Deci am un copil cult...care mananca sanatos si isi mentine silueta!!!
Si eu sunt de parere ca mai bine slab decat gras, si ma bucur ca are un metabolism asa bun si e asa in "forma"...nu e greoi sau in pericol de a se ingrasa !! ( ca obezitatea e departe de a fi o pb)...
Singurul lucru care ma cam nedumereste este faptul ca pierde foarte usor in greutate...
Sinzi, Radusi David
David
HelleneC spune:
Liviu, La multi ani! Sa cresti mare si sanatos, sa fie mereu mami si tati mandri de tine!
Lucia, am zis ca poate mai prind pe ultimii metri din ziua de 25 sa iti urez sa fie sanatos Liviu si sa petreceti frumos la aniversarea acestor 4 anisori!
Mira, clar David vrea mai multa atentie... deja pe locul lui unde era "boier" au mai venit alte doua surori, mai mici care necesita mai multa atentie de la voi! Si la varsta lor e greu sa le spui sa isi imparta jucariile, daramite atentia parintilor! Multa putere iti doresc!
Cristina (Criq), cred ca ma repet: ne astepti la mare, da?(tine-mi pumnii sa birui sa ajung anul asta, macar pentru asta mic)
Nicoleta, si la noi azi a plouat, a fost urat... sper sa iti fie copilul tot mai ascultator! (deja visam frumos!)
Sanzi, astia mici ai nostri sunt tot in crestere, cred ca fluctuatiile astea de greutate vor mai dura ceva vreme! George in ultima luna a recuperat, pentru ca parca era copil somalez, numaram toate coastele, cearcane... slab de tot, acum are 18 kg, i-a revenit culoarea in obraji, si parca arata mai bine, altii spun ca e inca slab! Insa stiu ca si la el variaza perioadele astea! Pupa copilul amator de salate!
Iman, drum bun la socri si... sa va fie bine acolo!
Alina, saru mana de urare!
Katty, multumesc si tie, am petrecut super, sper marele deliciu al lui George, care a fost foarte cuminte, a avut o partenera cu un an mai mare de joaca, si... sa nu il deochi, a fost FOARTE cuminte acolo! Sper sa pun pozele curand, zona Voronetului e superba!
Pe Nina am vrut sa o sun aseara, dar 2 zile la mine a fost casa in ceva renovare, si... am tot amanat (nu am semnal in casa) vroiam sa o aud si pe Gabb! Probabil acum sunt acasa in M. Ciuc!
va pupam pe toate si sa auzim de bine si sanatate la pruncii nostri si la noi!
O noapte linistita, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
Gabbriela spune:
Am venit sa spun la toti pitici La Multi ani, sanatosi si fericiti.
Julian e tot racit si nu manca nimic si e slabut rau si moracanos, nimeni nu ii intra in voie :((.
eu am racit si eu putin, sper sa imi treaca repede... poze cand vin acasa.. nu prea multe ca 99 % cand plecam undeva imi uitam camera acasa,
pup pe toata lumea si mai vb
Elena daca vrei sa vb la tel sc un mail si iti dau numaru sua iti dau un bip.. acuma ma duc la plimarica.
bye!
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.