Cluj rulz (50)
Raspunsuri - Pagina 7
mariana tache spune:
Eta na....io
Auzi, dar nu am auzit nici un tzar la tel
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Doarme pruncu si eu fac curat in bucatarie. No, unde va intalniti maine?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
machetutza spune:
fetelor va tzuc!
sunt in graba mare! am trecut sa vad ce faceti si am citit repede , dar am tras cu ochiu' si la pozele din gardina botanica - is mortalee!!
Mihaela condoleante pt. mama ta! vreau sa vin si eu cu Lucian la intalnire, maine.
Mariana da-mi nr. de tel al tau pe PM - de Orange, please - si te sun eu sa povestim.
Cristiana va tinem pumnii! Doamne ajuta pe maine!
sa se faca soare!!!
Simona, mama cavalerului Lucian
pozele lui Lucian
baby-boom spune:
Apoi, io tot incerc.....asa din 10 in 10 minute...pe fix...deja m-am plictisit.....daca nici acu' nu merge ma reprofilez pe mobil!!!
Dorm copiii?????
Ciao
poze cu noi
loneanbianca spune:
Fetelor cine vrea si are curajul poate venii la pensat-vopsit gene si sprincene,epilat... cam atit deocamdata ...GRATIS ....pe strada Fabricii nr 51 la centrul de perfectionare....la cursul de cosmetica, ma gasiti acolo. Mai sunt fete dornice de cliente si la manichiura si coafor.Va astept!
baby-boom spune:
Helau!!!
Mariana, acum s-a trezit micutza asta a noastra...deci o lasam pe alta data...ce rau imi pare rau....si orcum ne vedem maine(sper)......
Gagici, nu-mi mananca nika copilu'......de cand ia antibiotic(azi n-a mai luat deloc) nu mananca decat o data pe zi, in cele mai bune zile...
Ex.: de trei zile dimi nu mananca numic, doar cate o firimitura muscata(nu exagerez) de paine sau carnitza pui....la amiaza NIMIC...seara tot cate o firimitura...jur ca ma apuca pandaliile, nu alta....si incep sa ma ingrijorez serios!!!
Aveti ceva sfaturi????? Oricum si io am recurs la absolut tot ceea ce stiu io pana la 1 an si 10 luni
poze cu noi
Ella2000 spune:
Baby boom, ai incercat ceva cu branza dulce? papanasi, branzoaica...
eu i-am dat ieri peste si azi, gulioare... nu mananca nici mancarea ei preferata? ma gandesc ca are ceva preferat...
ella2000 si printesele
baby-boom spune:
Ei, Ella, cred ca-i cel mai afurisit copil de pe fata pamantului la capitolul asta...si cand ma gandesc ca se mai potolise inaintea pacatoasei asteia de enterocolite....
...am incercat cu mancarurile ei preferate, dar nu mai sunt asa preferate....si totusi nici aia nu-i masa, doar ciuguleste....si nu trebuie sa ma abat inca 1 zi doua de la urmatotul meniu: banana-nu mananca deloc; branza de vaca-si mai deloc; carne de pui-cat de cat;orez-la fel; morcov-asa si asa...si sa nu uit de mar lasat sa se oxideze cu biscuite-absolut deloc!!!!!!!!!
In momentul asta ma apuca disperarea, cu toate ca nu face decat cate un scaun doua/zi in general moi, asta de acum a fost aproape apa....ce Dumnezeu sa fac cu ea???
In stilul asta ajungem cat ai zice peste la spital, iarasi!!!!!!!!!!!
Vai de capu' nostru
poze cu noi
Ella2000 spune:
baby_boom, stii imi amintesc ca am trecut cu Iulia prin asa ceva si i-am dat Sanosan, sper sa nu gresesc... si si-a revenit in cateva zile... e sirop cu vitamine si gust bun! trei luni cate 10 zile! nu e musai sa faci ce zic... nu sunt medic, dde aceea...
in rest, cred ca e cel mai cumplit lucru cand iti e puiul bolnav!
intreba-ti pediatrul! de Sanosan!si nu numai...
da Doamne sa-si revina sa nu mai ajungi prin spital!
ella2000 si printesele