Cluj rulz (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Tare m-as inscrie pe maine...dar ce ma fac cu caruciorul? De fapt se pliaza...Eu nu promit, dar fac tot ce pot. Stabiliti un parcusor.

Ella, cred ca nu te-ai duce, dar ce facem cu sotiorul mult iubit? Intr-un fel ma gandesc ca-i un hop din ciclul "la bine si la greu", stii?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Petra mica te pupam si sa te faci mare si cuminte. La multe lunitze, si un de la Dani. Codruta, daca maine se pune de-o intalneala in vreun parculetz, nu mergem si noi?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Svety, grea incercare! O sa iei tu decizia cea mai buna! te imparti si tu!

sunt furioasa pe mine ca mi-a cazut Paula din pat! o fractiune de sec si a fost jos! si mai ales ca "vazusem" inainte sa ma deplasez de langa pat sa-i iau hainele!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va multumim de urari !

Svety, clar vrem sa venim si noi (maine la 4 trebuie sa merg la dentist). Dupa aia? Sau cand?

Faine pozele din Gradina Botanica!!! Nu o sa scapati de noi pe viitor!! Numai sa termine odata Pepe cu referatul (Mariana, tu sti ca imi car sotul dupa mine peste tot )

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

numa va salut ca is full la job si cu stressu cat casa legat de operatie.azi am fost la analize, a urlat de s-a clatinat spitalul.maine la 8 jumate ne internam. e f nasol ca 8 ore inainte nu are voie sa mananace si sa bea nimik nici apa.iar a mea bea la grau lapte si apa, nu stiu cum o amagesc

Mariana pozele is super dragutze, multumim tare mult!

Svety, legat de problema ta cred ca decizia e ff dificila.si eu cu Mihai am fost pe drumuri cu ani buni in urma, el lucra in Oradea, eu aici, el in Bucuresti apoi, eu aici, apoi si eu in Bucuresti si in final amandoi aici.
insa concluzia dupa ani buni de naveta e ca e mai important sa fim impreuna decat locul unde e asta.dar Bucurestiul nu ne-a placut la nici unul
e greu de dat un sfat, insa daca decizia de a face firma e luata cred ac e bine sa fiti impreuna.insa el ce parere are de faptul ca tu urasti ideea?ptr ca ar trebui sa conteze ca tu nu vrei sa mergi acolo...

speciali la Simona ptr inurajari!

ies acum, va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carrie va tin pumnii pentru ziua de maine si speciali Theiutzei sa fie bine!Iar tie mult curaj!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hielau!

Codruta, sa-ti traiasca printzesa! Chiar ieri am trecut pe la bebe de sept-oct sa vad ce ma faceti; si noi suntem cu oglinda la fel ; de Diana ce mai stii; am vazut ca ea nu intrase pe la subiect.
Daca maine e vreme faina, ne intalnim la 18 in Gradina Botanica. Sa veniti! Zi-i si Dianei.

Stanca, Cristiana, daca vreti pozele va fac CD cu toate, ok?

Cristiana, pt Theiuta urlacioasa. Si Stefan ar fi facut la fel. Asta nu conteaza, ei sa fie sanatosi. Nasoala faza cu regimul de mancare si apa! Iti tin pumnii ca sa reusesti.

Ella, lasa, nu te necaji pt cazatura; bine ca nu a patit nimic.

Roxana, alta data cand ai stiri ZZ sa ma tragi de maneca, ca nu trec pe acolo fara atentionare decat f rar.

Simona, te-ai intors???

Florina, tu? Nu semnezi? Cum stati cu nasucu`?

Simona (mache), de un secol vreau sa te intreb ceva si tot uit: tu ai spus ca l-ai invatat pe Lucian sa doarma singur prin acea metoda cu lasatul sa planga? Daca da, te rog sa-mi amintesti cum e cu metoda asta, ca vreau sa o aplic pe Simon. Multam.

Trebuie sa fug!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Scuze ,am apasat fara sa vreau si am trimis doar salutul

Fiidca Sarah doarme iar eu n-am nici un chef de nimic(vasele ma stiga la buc.),mi-am zis ca n-ar fi rau sa arunc o privire pe aici ,prin Cluj...poate ma binedispuneti voi cu vreo veste buna.Nu ca as fi primit vesti rele ,dar tare bleaga ma simt...o fi de vina vremea?si "rushi"?

Mihaela Ema,macar cu o buna memorie vizuala sa ma laud si eu
Condoleante pt mama ta,D-zeu sa o odihneasca in pace!
Da si eu stau in Manastur,in Gradini.

Alexa Ioana,sunteti de admirat (atat tu ,cat si Asi),v-am mai citit si la un alt topic.Si mie mi-ar place sa fac ceva asemanator ....dar cine stie ?

ok,va pup pe toate,printesa mea s-a trezit de tot ...de data asta...ceao

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Servus fetelor!!!

Mult curaj si rabdare maine la operatie, Theiutza mica!!!! Va tinem pumnii stransi, stransi....Cristiana, da' a ramas stabilit, nu? Ramai cu ea dupa ce se trezeste din anestezie, asa-i? Si tie iti urez mult curaj si sange rece!!!! Sa treceti cu bine peste asta!!!

Noi suntem bine, tocmai am vazut pozele din gradina botanica...tare-s faine....si ce i-au mai placut piticii noastre....nu va vine sa credeti!!!

La cum arata vremea asta maine nu ne prea putem intalni la open air...cu toate ca din multe puncte de vedere ar fi fost mai o.k....mai laes pentru posesoarele de cupchii mari!!!...asa ca nu-mi ramane decat sa dau curs invitatiei Mihaelei...oricum ar fi trebuie sa ne vedem maine, ca de tare mult timp nu ne-am vazut cu toatele!!!

Va pupam...si fug s-o sun pe doamna Tache

Florina

poze cu noi

Mergi la inceput