Cluj rulz (50)
Raspunsuri - Pagina 8
baby-boom spune:
Ella,...ms mult....maine ajungem la pediatra, si sper sa ma indrume ok!!!...e posibil sa fie de la antibiotice, sau doar faze pasagere...cert e ca frustrant din cale afara, mai ales ea fiind in perioada de recuperare dupa enterocolita aia nasoala....
...intre timp mi-am mai revenit si io...cel putin ea e vesela si nu da semne c-ar fi ceva in neregula....
Noapte buna gagici si vise placute!
poze cu noi
svety spune:
Florina, nasol cu antibioticele. Taie pofta de mancare la omu' mare, d-apoi la cupilu' mic. Sa pupe mama dolofana de Elise.
Deci, am priceput bine? Maine la 6 la Gradina Botanik? Sa stiu sigur, nu sa va schimbati pe cand eu is pe drum.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
mihaela ema spune:
No servus fetelor!
Pe unde umblati ??????? ......sau apareti la ceas tirziu de noapte ?
Io miine nu pot intra numai dupa amiaza asa ca ramine sa hotariti voi unde ne vedem si daca veniti la mine o sa va trimit repede adresa celor care nu o aveti.
Stanca pe unde-i ?
Fetele din Manustur ......nu sunteti curioase de o intilneala ???
Machetuta,Creola voi unde iesiti in parc ?
Io plec sa-mi vad telenovela aia romaneasca pe care mi-o inregistrez in fiecare seara si o vad dupa ce adoarme copilu.Este singurul moment de relaxare pe care mi-l permit intr-o zi .....aaaaaaaa si DC-ul binenteles !
Va pup si ne vedem miine!
Noapte buna.
Darius 20.11.2004
svety spune:
'poi nu ne vedem la botanik, asa-mi messengeria Codruta.
svety spune:
Mariano unde esti sa-ti predau tura ca-mi culeg ochii de somn.
svety spune:
Nu mai poci. Noaptea trecuta dani a dormit tare, tare rau si eu ca el din cauza lui, la amiaza am facut curat in bucatarie...nu mai poci...mi-e dor de un somn ca pe vremuri, lung, neintoarsa, pana pe la 11...macar profund si sa nu sar la cea mai mica miscare...intelegeti....nu mai poci.
TatianaG spune:
CRISTIANA, ma gandesc maine la voi sa treceti repede peste operatie. Multi Theiutei, sa fie fetita curajoasa.
FLORINA, antibioticele taie pofta de mancare. Si eu am mai patit-o cu Clara. Pe de alta parte, am avut o perioada destul de lunga (luni in sir) in care Clara manca rau - laptele de dimineata si seara, iar peste zi cateva linguri de supa si eventual fructe (putine). Pediatra mi-a spus sa am rabdare, ca n-o sa moara de foame (intr-un an a pus pe ea 1 kg . Eu i-am dat Revital Apetit si dupa doua sticlute (doua luni) apar si rezultatele. Duminica trecuta, dupa ce-am venit din parc, s-a asezat la masa si mi-a cerut de mancare . Credeam ca n-o sa apuc niciodata ziua in care ea sa ceara de mancare. Probabil la voi e o faza trecatoare dupa medicamente.
MARIANA, e la Edith!Mai scap si eu din nebunia de-acasa si ma relaxez. Azi ai tras chiulul ...
Va doresc o noapte linistita!!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
mariana tache spune:
Offff...acum mi-am terminat treburile casnice si toaleta de seara. Parca pe zi ce trece tot mai scurte sunt zilele iar eu am tot mai mult de munca.
Tatiana, ma bucur ca iti mai faci timp si pt noi. Si ma bucur ca iti place la Edith. Asa simt si eu cand ajung acolo: ma relaxez, fac ceva pt mine si imi place la nebunie. Imi pare tare rau ca nu am mai ajuns azi cu atat mai mult cu cat s-a dovedit ca am ramas acasa pt o tampenie! Ma oftic de mor.
Svety, maine ne vedem in Gradina Botanica daca nu ploua!!! Daca ploua, Mihaela ne-a invitat la ea!
FETILII, maine la ora 18 ne intalnim in Gradina Botanica in zona gradinii japoneze si a cactusilor in conditii de vreme optime! Daca ploua ne intalnim la Mihaela!
Nu uitati!
Simona (mache), ma bucur ca veniti si voi maine! Asa ca nu mai trimit PM (mi-e lene ); vorbim la intalneala.
Florina si mie imi pare rau ca nu ati ajuns azi; dar cel mai dezamagit a fost Stefan, care v-a asteptat cu sufletul la gura. Azi au fost la noi Corina si Alex. Cand au ajuns a intrebat-o pe Corina: "unde-i Eitze?" ; asa ca data viitor cand va mai anuntati vizita sa si veniti ca sa nu-mi puneti ficiorul pe jar!
A! Si sa-ti mai zic o faza beton: sta Stefan pe masinutza lui si numai il aud : "asa ace Miai" ....si imi arata cum duce Mihai mana pe volan cand ia curbele . Ii total.
Oare ce-a patit Roxanicea de nu mai trece la condicutza? Si Flavia Maria? Oare ce-i face ?
Si daca tot am pomenit de burtici, vreau sa va dau vestea cea mare despre care am v-am zis ieri; trebuie sa va spun ca nu mai pot de incantare si fericire: nasa lui Simon (printre altele, o forumista de-a noastra) e !!! Suntem !
Presupun ca toate dormiti la ora asa, nu?
Va mai astept cateva minute; daca nu se arata nimeni la orizont va si va urez somnic usor.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Eu as fi vrut la Gradi, sper sa fie fain afara.
Cristiana tinem pumnii pt. Theia.
tuchi spune:
fetelor, dragelor..... amreusit sa va citesc mesajele si ma grabesc sa va si salut. nu v-am uitat dar aici e o nebunie si s-au mai si complicat lucrurile asa ca eu diseara daca vad casa la 8 o sa fiu f happy. va tin pumnii sa se ridice vremea si sa treaca repede operatia Teiutei.
Florina..... "parca ar fi Ana, nu?", sa nu te superi dar nu pot sa nu fac comparatie!
claie peste gramada nici medea mamii nu-i bine ca a prins o viroza de gradi si de vineri ma termina cu miriiala si fitele si noptile nedormite... of of
si mai tb sa-i facem lui dragos un exudat faringian si nu reusesc nicicum sa-l conving sa nu bea lapte noaptea sau dimineata f f devreme... ce ma fac? aveti idei mamicile cu copii care au avut nevoie de analize pt gradi?