Intrebare, intrebare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

se numeste tuseu vaginal.si mi se pare normal sa se faca, fiinca uneori nu se vede la eco ceea ce poate palpa dr.la acestt "control cu degetul"
Īn timpul unui tuseu vaginal, medicul verifics organele genitale externe si organele genitale interne ale femii.Medicul va introduce īn vagin unul sau doua degete pāna va atinge colul uterin. Cu cealalta māna medicul va apasa usor abdomenul. Īn acest fel medicul simte daca exista noduli sau excrescente anormale pe uter sau ovar.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Da si RE-ul meu mi-a facut control asa si inauntru si cu palpare pe afara, isi pune manusi da cu nush ce smac si ma intreaba daca simt pain sau pressure. Dar asta s-a intamplat doar o singura data dupa ectopica. Si ob-gyn pe care l-am avut inainte ma controla asa, plus pap smear test. Nici nu mi-a trecut prin cap nici la unul nici la celalalt sa fi incercat nu stiu ce cu degetul ca nu suntem niciodata singuri in cabinet intotdeauna e si o asistenta si uneori sotamiu.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ce imi in america e ca te acopera cu un ceaceaf de hartie asa ca nu te simti expusa in timpul controlului . si mai imi place ca sotul meu poate sa fie in cabinet cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

mie mi se pare normal. anormal mi s-ar parea sa nu ma controleze asa. pe langa cearceaful de hartie de care zicea michelle ca sa nu te simti complet dezgolita, imi place ca folosesc spatule de unica folosita si nu simti metalul rece cum e in ro.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

josefine pt ce folosesc spatulele? la recoltari? ca la controlul meu nu au folosit asta , nici macar nu s-a uitat dr. la col

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

m-am exprimat aiurea, cred. sunt folosite la indepartarea peretilor vaginali, exact ca treburile alea din metal pe care le folosesc medicii si in ro. cel putin asa a fost la recoltarile mele, la pap si de cate ori ma duc sa vada daca e ok.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by ralu

Chatonel- se practica si in Franta.

Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)

probabil se face cind esti insarcinata. Sau depinde de medic.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by michelle7

quote:
Originally posted by chatonel

inseamna ca sint eu norocoasa ca aici nu se practica....

Toulouse, la ville rose

pai si atunci in ce consta examenul ginecologic ?

palpat burta, introdus fiara aia pt a preleva mucoasa si palpat sinii.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Se practica si aici fara sa fi insarcinata.io is un caz..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

chatonel mie mi se pare ciudat si stii de ce? pt ca doar prin palparea burtii mai ales la persoanele mai grasute n-ai cum sa simti chestii de genul fibroame minuscule sau chisturi. daca nu mergi sa-ti faca papa nicolau atunci iti palpeaza doar burta? pai asa poti sa ai colul acoperit de celule canceroase doamne fereste si doctorul habar n-are .

Mergi la inceput